QUOTE(dekr @ 2006 06 01, 13:29)
Gerai, informacija konsiliumaui
. Mezgu tik savo malonumui ir tik sau (tuputį savo šeimynai
). Virbalais mezgu daugiau mažiau viską: ir suknelę, ir sijonę, ir megstuką, ir šaliką
. Vašeliu megsti labai nemėgstu, nors sugebu tikrai neblogai. Kalbant apie sumą, ką aš žinau. Ar 1000 lt. bus labai mažai (daugiau skirti nenorėčiau)
. Elektroninę ar ne, čia jau JŪSŲ kompetencija patarti.
Na, ar užteks informacijos konsiliumui.
Na, zu tokia suma,manau,elektronine galetum nusipirkti E-Bay ir parsisiusdinti i Lietuva. As pati asmeniskai elektronines nepirkciau-bet cia mano asmenine nuomone, nes:
1. kur elektronika-ten gedimai,nes masina uz tokia suma bus apie 10 metu senumo
2. Lietuvoj nera meistru,jei kas atsitiks
Taigi,jei vyras - ne elektronikas-as pirkciau paprasta,su perfokortom masinyte. Kaip kad pas mane pvz - nesudetinga,vakar per diena viska ishsiaiskinau,o patogi labai labai
QUOTE(SoJa @ 2006 06 01, 19:03)
O aš jau turiu pirmųjų klausimų
kadangi angliškai suprantu geriausiu atveju tik kas antrą žodį tai galiu pasikliauti nuotraukomis instrukcijoje
Ryt jau norėčiau "užkurti" savo mašinėlę tai va labai man įdomu kaip pradėti ?
Kiek supratau iš pradžių reik išstumi link savęs tiek adatų kokio pavyzdžio norėsiu (stumti reik iki galo ? ) kokioj pozicijoj turi būt adatos: uždaros ar atviros ?
Tada ta daiktą su rankena iš kairės pusės perstumti į dešinę, vėliau įverti siūlą, prikabinti apačioj tokius dantukus ir tada tuo daiktu kur su rankena varinėt kairėn, dešinėn. Kiek supratau tai tokiu būdu turėtų ir užsimesti tos akys ir megztis geruoju raštu.
Ar kas nors iš mano "atradimų" teisingas ?
Taip, reikia ishstumti adaras i berods B arba D pozicija-turetu but parasyta instrukcijoj. Pozicijos isgraviruotos abiejose pusese adatu vadinamoj lovoj
Kai pervaziuosi karieta is kaires i desine,aadtos paios atsistos taip,kaip reikia ir ten,kur reikia
Tada,bent mano sitoj masinoj,kur dabar turiu, reikia ideti siuliuka ir letai pervaziuoti i kaire puse. Tada uzkabinti dantukus taip,kad patys dantukai ziuertu i vidu,o siulas eitu virs paskutinio dantuko,tada letai pervaziuoti i desine puse,uzkabinti svarelius ant dantuku ir tada jau megzti
Papildyta:
p.s. uzmesti akis yra keletas skirtingu budu-jei noresi,papasakosiu daugiau,pvz kaip uzmesti akis,kai dantukus kabini is karto. arba dar vienas yra,bet jau paaiskins sunku-kai pati apvynioji visas atidarytas adatas-tada krastas grazus gaunasi. seip sitas budas turetu buti knygutes aprasytas ir su paveiksliukais parodytas