Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(moshke @ 2006 05 31, 12:20)
Na va,paziurejau,kur tavo masiniukai yra mirksiukas.gif skaityti nuo apacios
taigi:
Date Time Location No of Parcels Status
31 May 2006  07:07  Warszawa    International Hub - In Transit 
30 May 2006  13:35  Wroclaw    International Hub - In Transit 
30 May 2006  05:14  Kesselsdorf    Manually Sorted, Non-Conveyable Traffic 
30 May 2006  05:14  Kesselsdorf    Deconsolidation scan 
29 May 2006  15:37  Raunheim    Consolidation Scan 
27 May 2006  03:42  Birmingham Hub  1  Sorted by offshore gateway 
26 May 2006  22:12  International  1  Exported by international gateway 
26 May 2006  21:15  Birmingham Hub  1  Forwarded to International EC 
26 May 2006    Bristol  1  Collected from sender

Oho, tu duodi, viską žinai. thumbup.gif Tai kaip suprantu Lenkijos Varšuvoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 05 31, 10:27)
Oho, tu duodi, viską žinai. thumbup.gif  Tai kaip suprantu Lenkijos Varšuvoj  g.gif

Aha, ir as taip supratau g.gif
Na,tai tikesimes,kad epr artimiausias dieneles gausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 05 31, 12:31)
Aha, ir as taip supratau g.gif
Na,tai tikesimes,kad epr artimiausias dieneles gausi 4u.gif

Žinok, jau laukiu nesulaukiu ax.gif , bet jau širdis džiaugiasi kad nebeilgai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 05 31, 10:35)
Žinok, jau laukiu nesulaukiu  ax.gif , bet jau širdis džiaugiasi kad nebeilgai.  thumbup.gif

Dabar bent jau nebedulka pas amne,o keliauja pas tave thumbup.gif
Atsakyti
Moshke, sveikinu su puikiu pirkiniu smile.gif drinks_cheers.gif
O neieškojot aprašymo tam mastericos forume ? Gal kas iš Melissos tokią pat mašinytę turi, gal galėtų paskanuoti instrukciją.

Norėčiau Jūsų paklausti o ar prie mano būsimojo Brother 910 tiktų šitas priedas ? (Laukiu atvykstant penktadieni thumbup.gif )

http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

Ir kokia maždaug galėtų būti jo vertė ? Nes nelabai iki šiol sekiau po kiek juos nuperka.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 05 31, 11:31)
Moshke, sveikinu su puikiu pirkiniu smile.gif  drinks_cheers.gif
O neieškojot aprašymo tam mastericos forume ? Gal kas iš Melissos tokią pat mašinytę turi, gal galėtų paskanuoti instrukciją.

Norėčiau Jūsų paklausti o ar prie mano būsimojo Brother 910 tiktų šitas priedas ? (Laukiu atvykstant penktadieni  thumbup.gif )

http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

Ir kokia maždaug galėtų būti jo vertė ? Nes nelabai iki šiol sekiau po kiek juos nuperka.

Man rodos,kad tinka g.gif O ju kainos labai ivairios-dazniausiai parduoda juos po kokiu 40 svarianiu,bet islaukus gera momenta gali ir uz maziau nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
nu jo, čia man dabar iš serijos "neturėjo bobulė vargo, nusipriko... mezgimo mašiną " lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Teks į banką kulniuot kortelė darytis ir laukti bei išlaukti yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 05 31, 11:57)
nu jo, čia man dabar iš serijos "neturėjo bobulė vargo, nusipriko... mezgimo mašiną "  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Teks į banką kulniuot kortelė darytis ir laukti bei išlaukti  yahoo.gif

Taigi yr SMe,kas uzsiima pirkimu is Ebay,tik tiek,kad ten ima procentus man rodos g.gif
Beje,jei pirksi pati,labai gerai ishsiaiskink su pardaveju,kiek kainuos siuntimas iki Lietuvos-viena masina neturetu kainuoti daugiau nei 40 svaru manau, bent jau as Dusiukui uz dar maziau radau 4u.gif
Cia seip-gyvenimiski patarimai,nes buvo jau,kad nusipirko is pradziu amsina,o po to uzgiedojo kaina siuntimo 100 svaru lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už info. Būtent SM ir radau,kas perka, o ir iš Amerikės dar papildomai vieną tokį pirkinėtoją turiu, bet šiaip tai labai nepatogu kai ne pati viską darai, lieka iki aukciono jau mažai laiko, o pirkėjos kaip tik ant tinklo nėr doh.gif
Tai gal reiks papildomai išsiaiškinti ir tų visų pay palų sistemą, gal kadu ir šiaip pravers smile.gif
Atsakyti
Nu va atkeliavo šiandien pas mane mano "monstras"
Nu šakės kiek ten daug visokių pričendalų sad.gif kol iššifruosiu aprašymą iš anglų kalbos tai ir senatvė ne už kalnų bus sad.gif
Įsivaizdavau, kad viskas paprasčiau turėtų būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 06 01, 08:13)
Nu va atkeliavo šiandien pas mane mano "monstras"
Nu šakės kiek ten daug visokių pričendalų sad.gif kol iššifruosiu aprašymą iš anglų kalbos tai ir senatvė ne už kalnų bus sad.gif
Įsivaizdavau, kad viskas paprasčiau  turėtų būti  g.gif

Deja deja, nepahuosiu-as anglu kalba berods moku tikrai gerai, bet vis delto technines nesamones-tamsus miskas verysad.gif mano masiniukas net ne elektroninis buvo,o ir tai sifravausi vien kaip akis uzdet ir megzt pradet gera pusmeti vos ne kasdien - taigi,kantrybes 4u.gif
Papildyta:
Dusiuk, tavo masuinos jau Kaune, taigi, tikiuosi,kad rytoj jau turesi jas thumbup.gif
Atsakyti
Aš tik ką užsukau į šitą puslapiuką. Gal kas galėtumėt pagelbėti įsigyti mezgimo mašiną. Būčiau pradedantysis, bet norėčiau ne pačios primytiviausios. Nu tokios truputį pažengusiems biggrin.gif . Neasu visiškai tūpa, tai gal kaip nors susigaudyčiau tongue.gif . Nu labai labai noriu. PLEASE HELP ax.gif blush2.gif
Atsakyti