Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(moshke @ 2006 05 25, 13:11)
Tikti tai tau tinka,bet nepyk,as tikrai neparduosiu blush2.gif ji visiskai nauja, as geriau nusipirksiu kita mezgimo masina,o sita parduosiu  ax.gif

Aaaaaaaaa, vat kame esmė bigsmile.gif Kai parašei, kad Tau netinka tai aš čia kaip tik norėjau labai jau draugiška pasirodyt blush2.gif , padėt "netinkančiu" daiktu atsikratyt lotuliukas.gif o, kad situacija tokia, tai žinoma, kad jei keitimas į naujesnį daiktą įmanomas, tai jokių abejonių, kad tas variantas geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 05 25, 12:38)
Aaaaaaaaa, vat kame esmė  bigsmile.gif  Kai parašei, kad Tau netinka tai aš čia kaip tik norėjau labai jau draugiška pasirodyt  blush2.gif  , padėt "netinkančiu" daiktu atsikratyt  lotuliukas.gif o, kad situacija tokia, tai žinoma, kad jei keitimas į naujesnį daiktą įmanomas, tai jokių abejonių, kad tas variantas geriausias smile.gif

Tai jei nuspresiu,akd man nebereik,tada zinosiu,i ka kreiptis mirksiukas.gif
Beje,maciau,kad is Ebay pirkai. Kiek mokejai uz parsiuntima tau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 05 25, 13:41)
Tai jei nuspresiu,akd man nebereik,tada zinosiu,i ka kreiptis mirksiukas.gif
Beje,maciau,kad is Ebay pirkai. Kiek mokejai uz parsiuntima tau? g.gif

OK, jei kokių nereikalingų daiktų nuo mašinos turėsi būtinai pasiūlyk ax.gif Gal iki to momento kaip tik jau būsiu pagavus kablį smile.gif
Visas tas malonumas man kainavo 990 litų. 125 svarai pati mašina + atsiuntimas 50 svarų ir + 10 proc. už tarpininkavimą.
Tik, kad jokių žinių nuo šeštadienio neturiu, ar išsiuntė ar ne, nieko nežinau, o ir neįsivaizduoju kaip ten aukcione po nupirkimo viskas vyksta sad.gif Nežinau ar yra kokie išsiuntimo terminai, ar gali pardavėjas apsigalvoti ir neparduoti. Žinau, kad iš Amerikos daiktai maximum per 2 mėn. ateina, o iš UK tikiuosi, kad turėtų greičiau smile.gif
Tai va nekantraudama laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 05 25, 12:51)
OK, jei kokių nereikalingų daiktų nuo mašinos turėsi būtinai pasiūlyk  ax.gif Gal iki to momento kaip tik jau būsiu pagavus kablį smile.gif
Visas tas malonumas man kainavo 990 litų. 125 svarai pati mašina + atsiuntimas 50 svarų ir + 10 proc. už tarpininkavimą.
Tik, kad jokių žinių nuo šeštadienio neturiu, ar išsiuntė ar ne, nieko nežinau, o ir neįsivaizduoju kaip ten aukcione po nupirkimo viskas vyksta sad.gif Nežinau ar yra kokie išsiuntimo terminai, ar gali pardavėjas apsigalvoti ir neparduoti. Žinau, kad iš Amerikos daiktai maximum per 2 mėn. ateina, o iš UK tikiuosi, kad turėtų greičiau smile.gif
Tai va nekantraudama laukiu smile.gif

Aisku viskas,na,lauksim ziniu,kaip seksis megzti mirksiukas.gif
O del gavimo-seip as tavo vietoj pardavejui parasyciau ir paklausciau,ar ishsiunte ir butu ramuma 4u.gif o del siuntimosi laiko-va,ryt as Dusiukui ishsiunciu masina is UK, tai kai gaus,parasysiu,per kiek laiko nukeliavo 4u.gif tik is taves jei tiek eme uz siuntima,tai gal greitesniu pastu tau ateis g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 05 25, 13:59)
Aisku viskas,na,lauksim ziniu,kaip seksis megzti mirksiukas.gif
O del gavimo-seip as tavo vietoj pardavejui parasyciau ir paklausciau,ar ishsiunte ir butu ramuma 4u.gif o del siuntimosi laiko-va,ryt as Dusiukui ishsiunciu masina is UK, tai kai gaus,parasysiu,per kiek laiko nukeliavo 4u.gif tik is taves jei tiek eme uz siuntima,tai gal greitesniu pastu tau ateis g.gif

Vat tame ir problema, kad be savosios tarpininkės negaliu pardavėjui parašyt, nes reikia tam ebay užsiregistruoti, o aš nematau prasmės pati to daryt, nes nu maximum dar vieną kartą pirksiu tai tą pričendalą KR ***, vat ir visi mano pirkiniai bus smile.gif
O tarpininkė kažur dingo sad.gif Nieko man neparašo, nu bet matau, kad ji nupirko, tikiuosi, kad nenusprendė sau pasilikti tooooooooooookio gero daikto lotuliukas.gif
juokauju čia žinoma, net neabejoju, kad dėl kažkokių objektyvių priežasčių man neatsako.
O jei vis gi viskas baigsis laimingai ir mašiną gausiu, tai neišvengiamai kreipsiuos konsultacijos smile.gif Nes kol kas tai viskas man kas susiję su mezgimo mašinytėm tamsus miškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 05 25, 13:15)
Vat tame ir problema, kad be savosios tarpininkės negaliu pardavėjui parašyt, nes reikia tam ebay užsiregistruoti, o aš nematau prasmės pati to daryt, nes nu maximum dar vieną kartą pirksiu tai tą pričendalą KR ***, vat ir visi mano pirkiniai bus smile.gif
O tarpininkė kažur dingo sad.gif Nieko man neparašo, nu bet matau, kad ji nupirko, tikiuosi, kad nenusprendė sau pasilikti tooooooooooookio gero daikto  lotuliukas.gif
juokauju čia žinoma, net neabejoju, kad dėl kažkokių objektyvių priežasčių man neatsako.
O jei vis gi viskas baigsis laimingai ir mašiną gausiu, tai neišvengiamai kreipsiuos konsultacijos smile.gif Nes kol kas tai viskas man kas susiję su mezgimo mašinytėm tamsus miškas smile.gif

Na va,pavyko ir man savaitgali nusipirkti masinuka naujesni-dabar turiu lema dilema,kaip su megzt-tamsus miskas visiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 05 30, 17:58)
Na va,pavyko  ir man savaitgali nusipirkti masinuka naujesni-dabar turiu lema dilema,kaip su megzt-tamsus miskas visiskai doh.gif

Nu greitai pasigirk kokią nusipirkai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 05 31, 09:19)
Nu greitai pasigirk kokią nusipirkai  ax.gif

Nusipirkau KH-891, nerealiai pigiai laimejau - kainavo 10.55 tik thumbup.gif
Pameni-sakiau, kad reikia tiesiog laukt laukt ir islauksi-tai va,as sitos ieskojau dabar gerus 4 menesiukus kas diena,nusipirkau papigiai thumbup.gif buvo labai murzina,nepriziureta,ale ir namai tokie tu zmoniu-prirukyta,fui blink.gif bet dzin gi man-pasedejau uzvakar puse dienos,viska eprvaliau,sutepiau ir kaip bite veikia thumbup.gif tik reik is naujo mokytis visko,nes principas kitoks doh.gif
O tu jau gavai savo? bigsmile.gif as dabar pagalvojau-jei tau ji tiks ir patiks,galesiu tavo sesei parduoti savo senesne,kai parsivesiu i LT ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 05 31, 11:23)
Nusipirkau KH-891, nerealiai pigiai laimejau - kainavo 10.55 tik thumbup.gif
Pameni-sakiau, kad reikia tiesiog laukt laukt ir islauksi-tai va,as sitos ieskojau dabar gerus 4 menesiukus kas diena,nusipirkau papigiai thumbup.gif buvo labai murzina,nepriziureta,ale ir namai tokie tu zmoniu-prirukyta,fui blink.gif bet dzin gi man-pasedejau uzvakar puse dienos,viska eprvaliau,sutepiau ir kaip bite veikia thumbup.gif tik reik is naujo mokytis visko,nes principas kitoks doh.gif
O tu jau gavai savo? bigsmile.gif as dabar pagalvojau-jei tau ji tiks ir patiks,galesiu tavo sesei parduoti savo senesne,kai parsivesiu i LT ja mirksiukas.gif

Matai kaip tau pasisekė thumbup.gif , o aš dar savo negavau, bet dar tik nedaug laiko praėjo. Ir tavo pasiūlymas neblogas, jei sesei patiks tai tikrai paimsiu mirksiukas.gif O tavo naujoji jau labai sudėtinga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 05 31, 09:30)
Matai kaip tau pasisekė  thumbup.gif , o aš dar savo negavau, bet dar tik nedaug laiko praėjo. Ir tavo pasiūlymas neblogas, jei sesei patiks tai tikrai paimsiu  mirksiukas.gif  O tavo naujoji jau labai sudėtinga?  g.gif

Na dar nezinau-tik minimaliai ziurejau...gal nebus kosmosas lotuliukas.gif
Blogiausia,akd neturiu instrukcijos-ieskau pirkt,ale nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 05 31, 11:38)
Na dar nezinau-tik minimaliai ziurejau...gal nebus kosmosas lotuliukas.gif
Blogiausia,akd neturiu instrukcijos-ieskau pirkt,ale nerandu verysad.gif

Tai sėkmės studijuojant kosmosą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir lauksim rezultatų bigsmile.gif nepamiršk pasidemonstruoti darbų. Aš sirgdama su mamos sena mašinike irgi svo dukrai numezgiau bliūzę, bet dabar neturiu kaip pademonstruoti kitą kartą pasidemonstruosiu, bet visai neblogai gavosi, noors darbelio buvo blink.gif , bet nesinorėjo kaip invalidei gulėti ant lovos, tai ir žaidžiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 05 31, 10:11)
Tai sėkmės studijuojant kosmosą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir lauksim rezultatų  bigsmile.gif nepamiršk pasidemonstruoti darbų. Aš sirgdama su mamos sena mašinike irgi svo dukrai numezgiau bliūzę, bet dabar neturiu kaip pademonstruoti kitą kartą pasidemonstruosiu, bet visai neblogai gavosi, noors darbelio buvo  blink.gif , bet nesinorėjo kaip invalidei gulėti ant lovos, tai ir žaidžiau.  4u.gif

Na va,paziurejau,kur tavo masiniukai yra mirksiukas.gif skaityti nuo apacios
taigi:
Date Time Location No of Parcels Status
31 May 2006 07:07 Warszawa International Hub - In Transit
30 May 2006 13:35 Wroclaw International Hub - In Transit
30 May 2006 05:14 Kesselsdorf Manually Sorted, Non-Conveyable Traffic
30 May 2006 05:14 Kesselsdorf Deconsolidation scan
29 May 2006 15:37 Raunheim Consolidation Scan
27 May 2006 03:42 Birmingham Hub 1 Sorted by offshore gateway
26 May 2006 22:12 International 1 Exported by international gateway
26 May 2006 21:15 Birmingham Hub 1 Forwarded to International EC
26 May 2006 Bristol 1 Collected from sender