Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(SoJa @ 2006 03 31, 12:19)
Sveikos, darbstuolės
Ir aš norėčiau kada nors papildyt Jūsų gretas  ax.gif
Gal kuri nors nuspręs atsinaujinti, mielai nupirkčiau kokią paprastutę mašinytę pirmiesiems bandymams smile.gif

Sveikutės, visos užsiėmusios mezgimu, kad net parašyt neturi kada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mačiau šiandien skelbimų skyrelyje, kad Vilniuje parduoda NEVA-5, kainą jau iki 150 Lt nuleidžia 4u.gif Jei gerai pasiderėsi, tai dar gal nuleis

http://www.supermama...showtopic=79551

Papildyta:
QUOTE(Dusiukas @ 2006 04 04, 11:40)
Štai šitas darbelis megztas mezgimo mašina NEVA-6 (berods). Nuotraukos kokybė prasta, bet raštas truputį matosi.  blush2.gif

gražūs darbeliai thumbup.gif , nors ir daug reikia rankų darbo įdėt, bet vistiek greičiau nusimezga, negu kad ištisai rankom megztum biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lexi 04 @ 2006 04 05, 14:43)
labas, turiu singer firmos mezgimo masina, ji pirkta buvo gal pries kokia 10 metu, ji nenaudota, ir dabar mama sako gal nori ja pasiimti, tai as ir pasiemiau, bet nieko nezinau ir nemoku, bet labai noreciau ismokti megzti, bet neisivaizduoju kur galeciau kokiu konsulytaciju ar pamokeliu gauti????  ji paprasta nesudetinga.

labai gaila, bet tokios mašinos nesu mačiusi blush2.gif , kad ir labai norėčiau - negaliu niekuo padėt schmoll.gif . O ar nėra jokios knygutės pridėtos, jei nenaudota, tai turėtų kažkokia instrukcija būti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 09 balandžio 2006 - 10:54
Žiūriu, kad visos jau taip mezga, kad jau ir pasikalbėti laiko nebeturi... mirksiukas.gif

O aš va prašymą turiu. Tos kurios turite Brother mezgalkas, ir turite ažūrines karietas, gal turite ir instrukcijas prie jų? Nu nieko aš ten nesuprantu. Turiu karietą, bet paties principo vis viena nepagaunu. Jei kuri nuskanuoti galėtų ir atsiųsti... ax.gif
kaip gerai būtų pasiskaityti. Juk modelis iš esmės nieko nekeičia man tik principą perprast. Bo ten raštų aprašymuose, kažkaip man ne...ai nu. Vienu žodžiu. Labai prašau, kas galite, padėkite.
Atsakyti
merginos,
gal kuri turi "TOYOTA AUTO ELENA 7"
instrukcija??? blush2.gif
arba gal zinote kur tokios info ieskoti????

gal galite parasyti : doma01@one.lt
Atsakyti
QUOTE(Maurela @ 2006 05 22, 12:45)
merginos,
gal kuri turi "TOYOTA AUTO ELENA 7"
instrukcija??? blush2.gif
arba gal zinote kur tokios info ieskoti????

gal galite parasyti :  doma01@one.lt

Yra Ebay tikrai mirksiukas.gif tik tiek,kad tau kainuos g.gif
Atsakyti
Neprisimenu ar čia buvo paminėtas šitas puslapiukas
http://masterica-knit.narod.ru/
Bet man jis pasirodė labai fainas. Jau neakivaizdžiai issistudijavau kaip akis užmest ir pynes padaryt smile.gif Gal čia nebus konkrečiai aprašyta "TOYOTA AUTO ELENA 7", bet bent jau maždaug galima bus apsižiūrėti pagal kitus modelius.
Aš jau pradėjau žiūrinėtis smile.gif ir laukiu nekantraudama kol iš e-bayjaus mano Brotheris bus pristatytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 05 25, 08:12)
Neprisimenu ar čia buvo paminėtas šitas puslapiukas
http://masterica-knit.narod.ru/
Bet man jis pasirodė labai fainas. Jau neakivaizdžiai issistudijavau kaip akis užmest ir pynes padaryt smile.gif  Gal čia nebus konkrečiai aprašyta "TOYOTA AUTO ELENA 7", bet bent jau maždaug galima bus apsižiūrėti pagal kitus modelius.
Aš jau pradėjau žiūrinėtis smile.gif ir laukiu nekantraudama kol iš e-bayjaus mano Brotheris bus pristatytas smile.gif

O koki nusipirkai bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi iki dabar nesu mačiusi "gyvos" mašinos akyse, tai rinkausi iš paveiksliuko smile.gif Ai, pradžiai bus gerai. Va už šitą pinigėlius sumokėjau, bet kažkaip dar jokių žinių, kad siunčia negavau sad.gif

http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

Kaip supratau, tai ji nefanginė, bet yra galimybė dasipirkti tą tokį priedą. Bet kol kas pabandysiu bent ja šita pramokt, o paskui jei reikės ant priedo gundysiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 05 25, 08:24)
Kadangi iki dabar nesu mačiusi "gyvos" mašinos akyse, tai rinkausi iš paveiksliuko smile.gif Ai, pradžiai bus gerai. Va už šitą pinigėlius sumokėjau, bet kažkaip dar jokių žinių, kad siunčia negavau sad.gif

http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

Kaip supratau, tai ji nefanginė, bet yra galimybė dasipirkti tą tokį priedą. Bet kol kas pabandysiu bent ja šita pramokt, o paskui jei reikės ant priedo gundysiuos smile.gif

Ne, ji ne fangine,bet elektrine-nereikes kankintis su adatu stumdinejimais thumbup.gif seip prieda ta pardavinejo tas pats pardavejas mirksiukas.gif
Na,bet sekmes mazgant 4u.gif
Atsakyti
mačiau, kad pardavinėjo, bet pas jį jis labai brangus, mačiau, kad yra ir pigesnių, beto turbūt ne tik tas KR 850 tinka, ane ? kiek suspratau jų ir kitokių tinkančių yra smile.gif Bet pagalvojau, kad galbūt neužsikabliuosiu taip smarkiai tai ir nereikės to priedo smile.gif

Ačiū už palinkėjimą smile.gif
Dabar svarbiausia jos sulaukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 05 25, 08:35)
mačiau, kad pardavinėjo, bet pas jį jis labai brangus, mačiau, kad yra ir pigesnių, beto turbūt ne tik tas KR 850 tinka, ane ? kiek suspratau jų ir kitokių tinkančių yra smile.gif Bet pagalvojau, kad galbūt neužsikabliuosiu taip smarkiai tai ir nereikės to priedo smile.gif

Ačiū už palinkėjimą smile.gif
Dabar svarbiausia jos sulaukt smile.gif

JO,man rodos,akd ir kigti tiks. As turiu KR850, dabar ieskausi masinos prie jo,nes nusipirkau KH710,o netinka-per sena masina verysad.gif seip paieskojus manau tikrai rasi ir uz zmoniska kaina 4u.gif
Atsakyti
O tai gal man toks tinka ? Jei tiktų tai aš iš Tavęs perpirkčiau
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 05 25, 12:07)
O tai gal man toks tinka ? Jei tiktų tai aš iš Tavęs perpirkčiau

Tikti tai tau tinka,bet nepyk,as tikrai neparduosiu blush2.gif ji visiskai nauja, as geriau nusipirksiu kita mezgimo masina,o sita parduosiu ax.gif
Atsakyti