O kaip megzti kaiauraraštį su Brother? Kiek suprantu reikia ažūrinės karietos?
Nieko aš nesuprantu... Bo kilnoti tas akis nuo vienos adatos ant kitos....nu auksinę kantrybę reikia turėti....
QUOTE(tinginaite @ 2006 03 31, 09:31)
O kaip megzti kaiauraraštį su Brother? Kiek suprantu reikia ažūrinės karietos?
Nieko aš nesuprantu... Bo kilnoti tas akis nuo vienos adatos ant kitos....nu auksinę kantrybę reikia turėti....
Pirma karta isgirdau leituviska pavadinima
Seip jo, bet ji dazniausiai ieina i komplekta prie masinos-bent jau prie mano buvo,prie Dusiuko naujos masinos irgi yra
Sveikos, darbstuolės
Ir aš norėčiau kada nors papildyt Jūsų gretas
Gal kuri nors nuspręs atsinaujinti, mielai nupirkčiau kokią paprastutę mašinytę pirmiesiems bandymams
Ir aš norėčiau kada nors papildyt Jūsų gretas
Gal kuri nors nuspręs atsinaujinti, mielai nupirkčiau kokią paprastutę mašinytę pirmiesiems bandymams
Štai šitas darbelis megztas mezgimo mašina NEVA-6 (berods). Nuotraukos kokybė prasta, bet raštas truputį matosi.
QUOTE(Dusiukas @ 2006 04 04, 10:40)
Štai šitas darbelis megztas mezgimo mašina NEVA-6 (berods). Nuotraukos kokybė prasta, bet raštas truputį matosi.
Cia tu mezgei?
labai labai grazu
QUOTE(moshke @ 2006 04 04, 12:55)
Čia mezgiau tikrai aš, bet jau praskeikiau su ta mamos mašina, nes ten reikėjo kiekvienoj eilėj kiekvieną juostą vis keitalioti akis su dekeriuku, tai trukau tikrai ilgai, turbūt rankom greičiau būčiau nurakaliojusi. O su ta mano nauja mašina ar irgi kai reikės akis sukeisti vietom taip reikės varti?
Papildyta:
QUOTE(moshke @ 2006 04 04, 12:55)
Čia tikrai aš mezgiau, bet prisikankinau su ta mamos mašina kai reikėjo kiekvienoje eilėje kiekvieną juostą kryžminti akis. O su ta naująja irgi reikės kiekvieną akį kryžminti su dekeriukais?
QUOTE(Dusiukas @ 2006 04 04, 11:26)
Čia tikrai aš mezgiau, bet prisikankinau su ta mamos mašina kai reikėjo kiekvienoje eilėje kiekvieną juostą kryžminti akis. O su ta naująja irgi reikės kiekvieną akį kryžminti su dekeriukais?
nea
ant azurines karietos yra mygtukas,ir priklausomai nuo to,kaip ji nustatysi,tau akis arba kryzmins ir perkelines ant gretimos adatos,arba tik kryzmins
QUOTE(moshke @ 2006 04 04, 14:44)
nea
ant azurines karietos yra mygtukas,ir priklausomai nuo to,kaip ji nustatysi,tau akis arba kryzmins ir perkelines ant gretimos adatos,arba tik kryzmins
Tai visa laimė, galėsiu savo kančias pasilikti kitiems dalykams
QUOTE(moshke @ 2006 04 04, 14:44)
nea
Aha, tai vis dėlto tinka "ažūrinė karieta"...chi chi....
Tai jei kryžmins ir perkelinės ant gretimos adatos, tai lieka skylutė. Ar ne?
O jei tik kryžmins, tai pynutė? Ar kaip čia....
O tas mygtukas, kaip suprantu, į viršų ir žemyn spaudžiasi, tai kuriai funkcijai kaip spausti?
QUOTE(tinginaite @ 2006 04 04, 21:17)
Aha, tai vis dėlto tinka "ažūrinė karieta"...chi chi....
O tas mygtukas, kaip suprantu, į viršų ir žemyn spaudžiasi, tai kuriai funkcijai kaip spausti?
Tai man tinka tinka,tik keista buvo girdeti,nes kad ir kaip geda bebutu,nu nezinojau lietuvisku pavadinimu
O del skyluciu ir punuciu-jo,tu teisi
o del mygtuko-nepamenu siuo metu,bet paprasciausias budas patikrinti-pabandyti ta padaryti
labas, turiu singer firmos mezgimo masina, ji pirkta buvo gal pries kokia 10 metu, ji nenaudota, ir dabar mama sako gal nori ja pasiimti, tai as ir pasiemiau, bet nieko nezinau ir nemoku, bet labai noreciau ismokti megzti, bet neisivaizduoju kur galeciau kokiu konsulytaciju ar pamokeliu gauti???? ji paprasta nesudetinga.