moshke: Sveika prisijungusi
As kaip tik Dusiukui pries pora dienu nupirkau Ebay masinuka, tai speju,kad cia paskaitas destysiu,nes mano tokia pati
Aciu Seksim kiekviena zodeli, tik destyk Bet kaip " uzsikabliavau"... noriu noriu noriu masinytes Tiek visokio grozio galima pridaryt...
Tikiuos maniskis pats nepamegs kaip Bambyzes (bambyze: vakar mano brangusis mezge!! net man beveik neleido-toks azartas ji apeme ) Ech...
Labutis,
labai prašau pagalbos - draugė atvežė Neva5, bet be instrukcijos, nes per klaidą išmetė besikraustydama... Leido naudotis neribotą laiką, bet nežinau net nuo ko pradėt...
Gal kas turite kompiutery instrukciją???
Atsiųskit, jei galit daivute12@gmail.com
labai prašau pagalbos - draugė atvežė Neva5, bet be instrukcijos, nes per klaidą išmetė besikraustydama... Leido naudotis neribotą laiką, bet nežinau net nuo ko pradėt...
QUOTE(Buckiukas @ 2006 03 27, 16:21)
Labutis,
Sveikute,
įdedu nuorodą, kur galėsi pasimokint kaip megzti Neva-5 mašina. kantrybės ir sėkmės
http://lenusya.com/index.ln
Vimoda, kas dėl mašinos kainos, tai manau, kad 200 Lt už NEVA-5 gal kiek brangoka, nebent ji visiškai nauja, o jei jau naudota ir nemažai, tai neskubėk pirkt, paieškok gal rasi pigiau. Pamėgink pati skelbimą paduoti. Čia tik mano nuomonė, o spręsti tai jau tau pačiai
Papildyta:
QUOTE(moshke @ 2006 03 27, 08:22)
Na, Moshke, tu ir šaunuolė , šalikas liuks
Man tai su savo Neva-5 tektų ilgai pavargt, kol tokį numegzsčiau, nes visas skylutes reiktų rankom padaryt . Įdomu, kiek akių užsimetei ir kiek eilių išviso mezgei ? O gal dar ką nors turi jau nurezgus, mestelk nuotraukyčių
QUOTE(vita82 @ 2006 03 28, 06:38)
Na, Moshke, tu ir šaunuolė , šalikas liuks
Man tai su savo Neva-5 tektų ilgai pavargt, kol tokį numegzsčiau, nes visas skylutes reiktų rankom padaryt . Įdomu, kiek akių užsimetei ir kiek eilių išviso mezgei ? O gal dar ką nors turi jau nurezgus, mestelk nuotraukyčių
aciu aciu
Akiu uzmeciau 160, o eiliu berods apie 400 nebepamenu,reiktu namie i uzrasus paziureti
seip matai,mano masinos pliusas ir yra,kad ji mygtukais ale programuojama, aisku,kiekviena eilute juos vis kaitalioti reikia, na bet seip gan paprasta ja naudoti kai rasta prisimeni tai sita sali mezgiau dvi dienas po kokias 3 valandas gal - kaip pradedanciajai gan greit sakyciau
o daugiau darbeliu kol kas neturiu,nors numezgus buvau jau keleta,bet isardziau
kai tik dar kas bus,tai butinai imesiu siuo metu mezgu vasarai sau megztuka kiaurarasciu, imesiu rasta po 10 minuciu
Vita82,
labai labai ačiū , jau svaigstu, kaip noriu pabandyt.
labai labai ačiū , jau svaigstu, kaip noriu pabandyt.
Na va, cia mano rasciukas
Rozyciu bus daug,o ideja su jom atsirado,nes vienoj vietoj akute nusoko,o ja pagavus matesi brokas,o ardyti nenorejau,tai sugavojau tas rozytes bet seip fainai atrodo pabarstytos po visa prieki
Rozyciu bus daug,o ideja su jom atsirado,nes vienoj vietoj akute nusoko,o ja pagavus matesi brokas,o ardyti nenorejau,tai sugavojau tas rozytes bet seip fainai atrodo pabarstytos po visa prieki
QUOTE(moshke @ 2006 03 28, 07:55)
aciu aciu
Akiu uzmeciau 160, o eiliu berods apie 400 nebepamenu,reiktu namie i uzrasus paziureti
seip matai,mano masinos pliusas ir yra,kad ji mygtukais ale programuojama, aisku,kiekviena eilute juos vis kaitalioti reikia, na bet seip gan paprasta ja naudoti kai rasta prisimeni tai sita sali mezgiau dvi dienas po kokias 3 valandas gal - kaip pradedanciajai gan greit sakyciau
kai tik dar kas bus,tai butinai imesiu siuo metu mezgu vasarai sau megztuka kiaurarasciu, imesiu rasta po 10 minuciu
tai jau tikrai kaip pradedančiąjai tai gan greitai kaip gerai, kad tie mygtukai tavo mašinytėj yra o raštą būtinai įmesk. Turiu ir aš porą megztukų gatavų, tik vis nėr su kuo nupaveiksluot, gal kaip nors šią savaitę pavyks, tada parodysiu ir aš savo darbus
Nu geras, kol aš rašiau jau ir raštelis atsirado
Papildyta:
QUOTE(Buckiukas @ 2006 03 28, 08:03)
nėr už ką dėkot visada smagu padėt, jei tik įmanoma tik apsišarvuok didele kantrybe, bet jei yra didelis noras, tai tikrai viskas bus ok
QUOTE(tinginaite @ 2006 03 28, 08:31)
Mano Brother KH710, pasieskok internete turetu but aprasymu
Vika82, labai aciu uz patarima!
Ka tik susiskambinau su ta moteriskaite, kuri parduoda masiniuka, sake reik atvaziuot apziuret, nes pati nemezga ir nezino, ka ji ten 'gali'. Nors pati m.masina megzt moku, na bent jau pagrindus turiu, bet suku galva, kaip ta NEVA-5 atrodo ir ka gali daryt? Speju, kad ji nemezga 'bloguju' akiu ir gerojoj pusej (t.y. ji ne fangine ar kaip ten)? As bandziau skaityt toj nuorodoj, kur Vika82 dave, bet kad man su rusu kalba nelabai Bet as vis delto bandysiu kaip nors suprast, ka ten raso. Gal galit trumpai nusakyt, NEVA-5 funkcijas? Aciu is anksto Suprantu, kad tai nera pazangiausia m.masina, bet kol kas, manau, man jos uztektu pasitelkus fantazija
Ka tik susiskambinau su ta moteriskaite, kuri parduoda masiniuka, sake reik atvaziuot apziuret, nes pati nemezga ir nezino, ka ji ten 'gali'. Nors pati m.masina megzt moku, na bent jau pagrindus turiu, bet suku galva, kaip ta NEVA-5 atrodo ir ka gali daryt? Speju, kad ji nemezga 'bloguju' akiu ir gerojoj pusej (t.y. ji ne fangine ar kaip ten)? As bandziau skaityt toj nuorodoj, kur Vika82 dave, bet kad man su rusu kalba nelabai Bet as vis delto bandysiu kaip nors suprast, ka ten raso. Gal galit trumpai nusakyt, NEVA-5 funkcijas? Aciu is anksto Suprantu, kad tai nera pazangiausia m.masina, bet kol kas, manau, man jos uztektu pasitelkus fantazija
QUOTE(Vimoda @ 2006 03 28, 13:53)
Vika82, labai aciu uz patarima!
Nėr už ką O kad ji ne fanginė ir nemezga gerom-blogom akim vienoj pusėj tai teisingai spėjai O su kokia mašina moki megzt
Su Neva-5 tai pagrinde mezgasi viena pusė gerom, kita - blogom, jei nori išmegzti kokį raštą, tai jau reikia rankom ir dekeriu (spec.kabliukas) pasidarbuot: gali ir pynes padaryt, ir kiauraraštį, arba adatas išstumdyt - tik reikia laiko ir kantrybės, bet vis greičiau nei su rankom mezgasi, tuo labiau, kad pagrinde iš nelabai storų siūlų mezgasi. Jei yra knygutė prie mašinos, tai ten biškį raštų yra (bet irgi rusų kalboj). o tam puslapy manau, kad tikrai informacijos nemažai yra, nors pati ne viską irgi peržiūrėjau - neužtenka laiko viskam