Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(moshke @ 2006 03 03, 11:33)
Parase,kad siustu,ir kad ishsiaiskins,kiek kainuoja siuntimas wink.gif

Kažin ar greit išsiaiškins. O kaip tu galvoji ar apsimoka ją imti, juk ji su priedu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 03 03, 09:45)
Kažin ar greit išsiaiškins. O kaip tu galvoji ar apsimoka ją imti, juk ji su priedu? g.gif

Ishsiaiskinti galima per 5 minutes mirksiukas.gif
O del apsimokejimo-na kas galiu tau pasakyti,kai iki aukciono galo liko daugiau nei para...neturiu supratimo,kiek kaina uzkils gi 4u.gif
Manau,akd jei siuntimas bus apie 50 svaru,tai uz kokiu dar 50 gal ir verta pirkt-firma tikrai nebloga,o ir priedu daug. Tik as nezinau,kiek tu gali leisti moketi-ziurek pati,ka tavo finansai isnesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 03 03, 11:50)
Ishsiaiskinti galima per 5 minutes mirksiukas.gif
O del apsimokejimo-na kas galiu tau pasakyti,kai iki aukciono galo liko daugiau nei para...neturiu supratimo,kiek kaina uzkils gi 4u.gif
Manau,akd jei siuntimas bus apie 50 svaru,tai uz kokiu dar 50 gal ir verta pirkt-firma tikrai nebloga,o ir priedu daug. Tik as nezinau,kiek tu gali leisti moketi-ziurek pati,ka tavo finansai isnesa 4u.gif

O kaip tu galvoji apie tą kur parašyta BY It Now, tos pačios firmos? Ar tev irgi su priedu išvirkščiom akim. Bet irgi ar siųs į Lietuvą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 03 03, 10:03)
O kaip tu galvoji apie tą kur parašyta BY It Now, tos pačios firmos? Ar tev irgi su priedu išvirkščiom akim. Bet irgi ar siųs į Lietuvą. 4u.gif

Kad ten be priedo zinok..
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 03 03, 12:05)
Kad ten be priedo zinok..

Mane supainiojo jų parašymas: 4u.gif Comes with:

Ribber
Pattern Cards
lace carridge
intarsia carriage
extension rails
white stand
instruction books
punchcard
tools
big weights
small weights
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 03 03, 10:22)
Mane supainiojo jų  parašymas:  4u.gif Comes with:

Ribber
Pattern Cards
lace carridge
intarsia carriage
extension rails
white stand
instruction books
punchcard
tools
big weights
small weights

Nu *****, jo, ribber yra tas priedas g.gif
zinok, nezinau net, be to,jie raso,kad tik UK
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 03 03, 12:30)
Nu *****, jo, ribber yra tas priedas g.gif
zinok, nezinau net, be to,jie raso,kad tik UK

O negalėtum paklausti ar siųstų ir už kiek. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes
turiu Neva- 5, blush2.gif
gal yra kur Kaune kursai...
kad pamokintu, kaip su ja elgtis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 03 03, 11:02)
O negalėtum paklausti ar siųstų ir už kiek. blush2.gif

Kabas rytas 4u.gif
Tik dabar perskaiciau tavo zinute doh.gif
Sorriukas 4u.gif

Maurela, paieskok temoje,buvo Vita keleta nuorodu idejus,kur yra visos instrukcijos, kaip naudotis ta masina 4u.gif
Atsakyti
moshke, Nežinau ar ne per anksti džiaugtis, bet ta moteris iš skelbimų laimėjo man tą mezgimo mašiną, kur penktadienį prašiau pagalbos vertėjaujant. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Dabar liko viską sutvarkyti , kad kuo greičiau parsiųstų. smile.gif Tu nežinai, aš kaip mažas vaikas džiaugiuosi. biggrin.gif . O gal tu žinai kiek laiko siuntinys keliauja į Lietuvą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 03 06, 11:39)
moshke, Nežinau ar ne per anksti džiaugtis, bet ta moteris iš skelbimų laimėjo man tą mezgimo mašiną, kur penktadienį prašiau pagalbos vertėjaujant.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Dabar liko viską sutvarkyti , kad kuo greičiau parsiųstų. smile.gif Tu nežinai, aš kaip mažas vaikas džiaugiuosi. biggrin.gif . O gal tu žinai kiek laiko siuntinys keliauja  į Lietuvą? g.gif

Man ir buvo tokia mintis kilus, kai pamaciau,akd vardas kaip ir lietuviskas bigsmile.gif
Nu super drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O atkeliauja zinok ivairiai-jei per paprasta pasta sius,tai iki menesio, o jei per kurjeri (kas greiciausiai ir bus,nes daiktas sunkus) tai turetu per savaite, maksimum pora buti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 03 06, 13:43)
Man ir buvo tokia mintis kilus, kai pamaciau,akd vardas kaip ir lietuviskas bigsmile.gif
Nu super drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
O atkeliauja zinok ivairiai-jei per paprasta pasta sius,tai iki menesio, o jei per kurjeri (kas greiciausiai ir bus,nes daiktas sunkus) tai turetu per savaite, maksimum pora buti drinks_cheers.gif

O klausyk kokia ten iš pardavėjo sąskaita ateina ir kada ar po išsiuntimo, ar prieš tai. Tu turėtum žinoti, nes irgi siuntei. smile.gif
Atsakyti