Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Dusiukas @ 2006 02 28, 14:38)
Labai tau Moshe esu dėkinga už visą pagalbą man  4u.gif , bet jei reikės tai aš vėl kreipsiuos į tave  4u.gif .

Ner uz ka 4u.gif
Malionu padet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 02 28, 15:51)
Siuntimas butu 50 svaru, op pati masina,jei pirkti is karto, tai 35
Is viso 85 svarai, t.y. 425 litai

Žinok, jau kažkas nupirko, nes bandžiau per skelbimus prašyti pagalbos perkant, tai parašė, kad jau nupirko. verysad.gif Tai ką padarysi, reikia ieškoti toliau. Dar noriu paklausti apie Brother KH-710, juk jos yra be perfokortų ar eina išmegzti spalvotą raštą. Parašyk ką nors smulkiau. Jei ji gera, tai pabandyčiau pirkti tas kur vakar nurodei iš to paties pirkėji mašiną KH -710 ir jos priedą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 03 01, 07:53)
Žinok, jau kažkas nupirko, nes bandžiau per skelbimus prašyti pagalbos perkant, tai parašė, kad jau nupirko. verysad.gif  Tai ką padarysi, reikia ieškoti toliau. Dar noriu paklausti apie Brother KH-710, juk jos yra be perfokortų ar eina išmegzti spalvotą raštą. Parašyk ką nors smulkiau. Jei ji gera, tai pabandyčiau pirkti tas kur vakar nurodei iš to paties pirkėji mašiną KH -710 ir jos priedą. 4u.gif

Jo,yra KH710 be perfokortu,ale as kadangi nemegztu spalvotu rastu,tai nelabai domejausi...
Seip keleta bandziau ismegzti-viskas ten gaunasi, tik manau,kad su perfokortom gal paprasciau...
Nors as pati palepej turiu masina su perfokortom,bet naudojuosi KH710-kazkaip pripratau prie jos ir man gerai,o ta kita vesiu mamai:)
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 03 01, 10:05)
Jo,yra KH710 be perfokortu,ale as kadangi nemegztu spalvotu rastu,tai nelabai domejausi...
Seip keleta bandziau ismegzti-viskas ten gaunasi, tik manau,kad su perfokortom gal paprasciau...
Nors as pati palepej turiu masina su perfokortom,bet naudojuosi KH710-kazkaip pripratau prie jos ir man gerai,o ta kita vesiu mamai:)

O kokią kitą mašiną turi, gal žadi parduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 03 01, 08:35)
O kokią kitą mašiną turi, gal žadi parduoti? ax.gif

Kita turiu Brother KH260, bet deja, neparduosiu, nes mama nori jos 4u.gif sake, kai iseis i pensija tai bizni darys lotuliukas.gif (nepaisant to,kad iki pensijos dar 15 metu) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 03 01, 10:40)
Kita turiu Brother KH260, bet deja, neparduosiu, nes mama nori jos 4u.gif sake, kai iseis i pensija tai bizni darys lotuliukas.gif (nepaisant to,kad iki pensijos dar 15 metu) lotuliukas.gif

Kol ji išeis į penciją, tai ir mašinų naujesnių atsiras, o senikė surūdis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 03 01, 08:44)
Kol ji išeis į penciją, tai ir mašinų naujesnių atsiras, o senikė surūdis. bigsmile.gif

Ne, tai ji mokysis dabar, o pensijoj tik bizni varys lotuliukas.gif
O seip, zinok, tai paciai KH710 metuku jau pad 30 mirksiukas.gif svarbiausia-sutepineti,priziureti jas, tada ir laikosi gerai 4u.gif
Pvz as kai nusipirkau ta prieda, tai buvo jis nenaudotas kokiu 10 metu,tai vyras visa visa isarde, nusveite vos ne suakmenejusius tepalus, viska nupoliravo,sutepe ir veikia kaip bitute dabar thumbup.gif
Atsakyti
Moshe, aš vėl noriu, kad tu man išverstum apie šią mašiną . Pagal tai kaip pati supratau, tai ji turėtų būti su priedu. Jei gali paklausk ar siųstų į Lietuvą. 4u.gif
Papildyta
Kažkaip nesimato , Bandau įdėti nuorodą dar kartą My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 03 kovo 2006 - 08:54
QUOTE(Dusiukas @ 2006 03 03, 07:48)
Moshe, aš vėl noriu, kad tu man išverstum apie šią mašiną . Pagal tai kaip pati supratau, tai ji turėtų būti su priedu. Jei gali paklausk ar siųstų į Lietuvą. 4u.gif
Papildyta
Kažkaip nesimato , Bandau įdėti nuorodą dar kartą My Webpage

Zinok nerodo man nieko schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Bandau nurodyti tą bendrą sąrašą, om ašiną to kur parduoda iš kartoMy Webpage
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 03 03, 08:03)
Bandau nurodyti tą bendrą sąrašą, om ašiną to kur parduoda iš kartoMy Webpage

Uzklausiau,ar siustu i lietuva ir kiek kainuotu 4u.gif
Atsakyti
Parase,kad siustu,ir kad ishsiaiskins,kiek kainuoja siuntimas wink.gif
Atsakyti