Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Dusiukas @ 2006 01 24, 15:04)
Ačiū už informaciją notworthy.gif kaip gerai kad kas duoda patarimą. O dar jei nesunku, tai norėčiau sužinoti kaip vyksta kai laimi aukcioną (jei kada laimėsiu) schmoll.gif . Kaip vyksta tas atsiskaitymas. g.gif

O galima paklausti,kaip tu bidini ten g.gif su kuo saskaita atsidarei g.gif
O atsiskaitymas vyksta ivairia-pasistenk kuo atidziau persiskaityti aprasyma,nes jame absoliuciai visada buna parasyta,kaip bus atsiskaitoma-ar cekiu,ar grynaisiais,ar PayPalu ar dar kuom mirksiukas.gif
Ir dar karteli-isitikink,kad pardavejas sutinka siusti ar laukti,kol kazkas pasiims,nes aptikek, visokiu ciudiku ten yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 01 24, 19:38)
O galima paklausti,kaip tu bidini ten g.gif su kuo saskaita atsidarei g.gif
O atsiskaitymas vyksta ivairia-pasistenk kuo atidziau persiskaityti aprasyma,nes jame absoliuciai visada buna parasyta,kaip bus atsiskaitoma-ar cekiu,ar grynaisiais,ar PayPalu ar dar kuom mirksiukas.gif
Ir dar karteli-isitikink,kad pardavejas sutinka siusti ar laukti,kol kazkas pasiims,nes aptikek, visokiu ciudiku ten yra doh.gif

Bidinau paprasčiausiai pasiūliau didesnę sumą. O kaip suprasti su kuo sąskaitą atsidariau? Aš nelabai suprantu anglų kalbą blush2.gif tai paprašiau bendradarbio kad užregistruotų mane tame puslapyje ir pasiūlėm sau priimtiną kainą. Tuo kartu (neturint jokio patirtiies) taip sudalyvavom. Todėl norėčiau kieno nors pagalbos išsiaiškinant visą sistemą 4u.gif O tas Ply Palu atsiskaitymas kaip paprasčiau jį suprasti?
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 01 26, 09:20)
Bidinau paprasčiausiai pasiūliau didesnę sumą. O kaip suprasti su kuo sąskaitą atsidariau? Aš nelabai suprantu anglų kalbą blush2.gif tai paprašiau bendradarbio kad užregistruotų mane tame puslapyje ir pasiūlėm sau priimtiną kainą. Tuo kartu (neturint jokio patirtiies) taip sudalyvavom. Todėl norėčiau kieno nors pagalbos išsiaiškinant visą sistemą 4u.gif O tas Ply Palu atsiskaitymas kaip paprasčiau jį suprasti?

O tu nueik cia pat, Super mamoj, i skelbimus,ten viskas laaabai aiskiai paaiskinta ir apie pirkima E-Bay, ir apie PayPal sistema mirksiukas.gif
Jei ne skelbimuose,tai per paieska paprasciausiai pasieskok-tikrai rasi,nes ir as esu akzkur aiskinusi-tiesiog be galo daug rasyti reikia, tingiu saziningai sakant, koki 5 karta kartotis blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
waikinas@one.ltlabas, as naujoke, labai senai mezgu rankomis,esu tautodailininke (tekstile) mezgimo konkursu dalyve ir nugaletoja.gal kada idesiu darbu nuotrauku.o dabar prisiskaiciau pas jus apie mezgimo masinas ir nutariau nusipirkti nors nieko apie jas neismanau.gal galit ka pasakyti apie rankine TOYOTA su perfokartomis ir kiek uz ja galima moketi.sako beveik nauja yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilija1 @ 2006 01 30, 19:41)
waikinas@one.ltlabas, as naujoke, labai senai mezgu rankomis,esu tautodailininke (tekstile) mezgimo konkursu dalyve ir nugaletoja.gal kada idesiu darbu nuotrauku.o dabar prisiskaiciau pas jus apie mezgimo masinas ir nutariau nusipirkti nors nieko apie jas neismanau.gal galit ka pasakyti apie rankine TOYOTA su perfokartomis ir kiek uz ja galima moketi.sako beveik nauja yra.  smile.gif

O modelio numeriuko nerturi?
Atsakyti
Kaip įdomu buvo rasti tiek susodomėjusių mezgimo mašinomis.Šį amatą esu "įvaldžiusi" jau geras dešimtmetis.Kad taip entuziastingai ieškot mašinų,gal žinot, kur Lietuvoje gauti detalių mašinoms brother?
Atsakyti
QUOTE(audronė @ 2006 02 09, 15:42)
Kaip įdomu buvo rasti tiek susodomėjusių mezgimo mašinomis.Šį amatą esu "įvaldžiusi" jau geras dešimtmetis.Kad taip entuziastingai ieškot mašinų,gal žinot, kur Lietuvoje gauti detalių mašinoms brother?

Mano pazistama mezgeja ieskojo Lietuvoj-nerado,as jai pirkau ir veziau is UK adatas, o net ir cia ieskau begelio-ner niekur ju, o pas ja ishsiklaipes blink.gif

ko tau reikia konkreciai ir kokiai masinai?
Atsakyti
Numiro sita temele ziuriu g.gif
negi nustojot visos megzt verysad.gif
Kiba viena telikau??? angel_sadangel.gif
Atsakyti
4u.gif

neliūdėk.

šiaip aš irgi pasigedau veiksmo šioje temoje. Tiesa dalyvavau čia neakivaizdžiai...tik skaičiau. Bet pastaruoju metu čia taip tylu...
Taigi . Reikia ir man mezgaliojimo mašinos. Bet norėčiau geros. Ir pakankamai naujos. Bet neturiu žalio supratimo iš kur gauti. Tuolab, kad ir esu mačiusi tik vaikystėje pas tetą blush2.gif
Bet labai noriu. Kadangi rankomis mezgu lėtai. O drabužių megztų labai reikia. Tuolab, kad dvi mergos namuose auga.

Gal kas patars? Įsigyčiau ir brangesnę, bile, kad tik gera būtų.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginaite @ 2006 02 27, 13:26)
4u.gif

neliūdėk.

šiaip aš irgi pasigedau veiksmo šioje temoje. Tiesa dalyvavau čia neakivaizdžiai...tik skaičiau. Bet pastaruoju metu čia taip tylu...
Taigi . Reikia ir man mezgaliojimo mašinos. Bet norėčiau geros. Ir pakankamai naujos. Bet neturiu žalio supratimo iš kur gauti. Tuolab, kad ir esu mačiusi tik vaikystėje pas tetą blush2.gif
Bet labai noriu. Kadangi rankomis mezgu lėtai. O drabužių megztų labai reikia. Tuolab, kad dvi mergos namuose auga.

Gal kas patars? Įsigyčiau ir brangesnę, bile, kad tik gera būtų.... ax.gif

NA,MANAU,KAD pradek ieskotis nuo E-Bay
Pasirankiok,pasiskaitinek aprasymos,susidarysi nuomuone,kokios konkreciai nori, tada ieskokis pigesnes, o uzsisakyti visada galesi-gi yra,kas cia skelbimuose per E-Bay padeda nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat pasigedau šios temos dalyvių aktyvumo 4u.gif . Aš taip pat dar neįsigijau mezgimo mašinos tokios, kurios norėčiau, kai bandžiau, tai nepavyko sad.gif, bet dar vis neprarandu vilties :mirksiukas. :moshke o gal tu parodyk ką mezgi. Labai norėčiau pamatyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 02 27, 13:52)
Aš taip pat pasigedau šios temos dalyvių aktyvumo 4u.gif . Aš taip pat dar neįsigijau mezgimo mašinos tokios, kurios norėčiau, kai bandžiau, tai nepavyko sad.gif, bet dar vis neprarandu vilties :mirksiukas. :moshke o gal tu parodyk ką mezgi. Labai norėčiau pamatyti. smile.gif

Na paskutiniu metu as nedaug mezgu,nes labai daug darbo turiu, tai nebespeju verysad.gif siuo metu narplioju vyrui megztini is merinosu vilnos wub.gif tai liko rankove viena ir susiut-kita savaite turetu but mirksiukas.gif
Na o seip tai turui viena megztuka,tai pafotkinsiu gal siadnien,ryt atnesiu mirksiukas.gif
Atsakyti