Mezgėjėlės, gal kas turit priedą prie mezgimo mašinos Neva, kad megztų išvirkščią akį? Norėjau pasiteirauti iš kur jį galima gauti, ar prie visų Nevų galima pritaikyti, o gal kas žino kiek jis kainuotų?
Aš taip pat senokai svajoju apie fanginę mezgimo mašinytę, bet kol kas niekas nepasitaikė. Gal kas padėtumėt?
QUOTE(Kozete @ 2006 01 23, 14:29)
Knitting machine
As kadangi norejau butent Brother,tai dar ir sita ivesdavau
Vokietijos Ebay tai tikrai be galo kainos uzlankstytos,o vat anglu karts nuo karto visokio gerio atrandu
Zinoma, ta kur uz 4 svarus tai pasitaike viena per cielus metus,bet anksciau esu pirkus ne fangine,bet vis tiek gan kruta,tai mokejau su siuntimu apie 30 svaru (zinoma,i lietuva kainuos brangiau siusti, bet gal ka susiorganizuotum )
Va cia nuoroda, kur savo masinyte pirkau - tik nezinauar rodys jum, tikiuosi,kad rodys Masinyte
[quote=moshke,2006 01 23, 16:56]
va jum fangine masina, kaina 20 svaru-telieka susiorganizuoti,kas jum ja paimtu
Masina
p.s. kurjeri galit gi pacios uzsakyti-tik su pardaveju sutart reikia,kad jam taip tiktu
Mašinikė Labai tokios norėčiau, tik gėda prisipažinti, nes nemoku kalbos ir nelabai suprantu ką reikia daryti. Kurjerį tai susirasčiau iš mūsų vienas kaimynas važinėjasi į Angliją dažnai nes vežioja kažkieno daigtus tai davus adresą ir pinigus jis man parvežtų. Tik labai prašau susirišti ir paklausti kaip pasiimti ir kokiu adresu? Už tas visas paslaugas būčiau nežmoniškai dėkinga
va jum fangine masina, kaina 20 svaru-telieka susiorganizuoti,kas jum ja paimtu
Masina
p.s. kurjeri galit gi pacios uzsakyti-tik su pardaveju sutart reikia,kad jam taip tiktu
Mašinikė Labai tokios norėčiau, tik gėda prisipažinti, nes nemoku kalbos ir nelabai suprantu ką reikia daryti. Kurjerį tai susirasčiau iš mūsų vienas kaimynas važinėjasi į Angliją dažnai nes vežioja kažkieno daigtus tai davus adresą ir pinigus jis man parvežtų. Tik labai prašau susirišti ir paklausti kaip pasiimti ir kokiu adresu? Už tas visas paslaugas būčiau nežmoniškai dėkinga
Pabaigoje aukciono gali kaina ir iki 100 svaru pakilti. O vien uz paprasta atsiuntima reiktu dar apie 100 svaru pamoketi, tai kiek kurjeriui reiktu sumoketi...
QUOTE(saullute @ 2006 01 23, 15:54)
Pabaigoje aukciono gali kaina ir iki 100 svaru pakilti. O vien uz paprasta atsiuntima reiktu dar apie 100 svaru pamoketi, tai kiek kurjeriui reiktu sumoketi...
Nu jau uz 100 svaru tai fura baldu is Welso i Skotija perveztu
Juokauju, nepyk, bet tokios masinos ir plius stalo atsuntimas pr kurjeri kainuoja apie 20 svaru-siunciausi, o ir pati transporto kompanijoj dirbu, taigi,neklaidink zmoniu
O jei cia sakei apie Lietuva - su pervezimu kompanija vienas kg kainuoja 1 svara, taigi,kadangi svoris apie 30 kg yra,tai paskaiciuojam,kiek gi cia bus
O del aukciono kainos-zinoma,kad gali,uztat ir sakau,kad stebet reikia
QUOTE(moshke @ 2006 01 24, 09:24)
Nu jau uz 100 svaru tai fura baldu is Welso i Skotija perveztu
Juokauju, nepyk, bet tokios masinos ir plius stalo atsuntimas pr kurjeri kainuoja apie 20 svaru-siunciausi, o ir pati transporto kompanijoj dirbu, taigi,neklaidink zmoniu
O jei cia sakei apie Lietuva - su pervezimu kompanija vienas kg kainuoja 1 svara, taigi,kadangi svoris apie 30 kg yra,tai paskaiciuojam,kiek gi cia bus
Neklaidinu, as pries pora savaiciu buvau tokia, tik nefangine (taigi ir lengvesne) nuziurejusi, tai uz atsiuntima i Lietuva paprase 80 svaru... O masinos kaina gale aukciono iki 100 su trupuciu soktelejo... Kito pardavejo buvau uzklausus, tai uz atsiuntima 70 svaru prase...
QUOTE(saullute @ 2006 01 24, 08:31)
Neklaidinu, as pries pora savaiciu buvau tokia, tik nefangine (taigi ir lengvesne) nuziurejusi, tai uz atsiuntima i Lietuva paprase 80 svaru... O masinos kaina gale aukciono iki 100 su trupuciu soktelejo... Kito pardavejo buvau uzklausus, tai uz atsiuntima 70 svaru prase...
Na amtai,jei tu klausi pardavejo,tai zinoma,kad jis dar ir sau bizni pasidarys-as visuomet siulau,kad susiorganizuociau atsiuntima pati
O del masinos kainos - kaip ir sakiau jau keleta kartu-kats nuo akrto atsiranda tikrai pigiu ir geru variantu, tik zinoma,tas buna gan retai
Vakar pabandžiau sudalyvauti aukcione perkant mašinytę, bet gale aukciono kaina sukilo iki 100 svarų. Todėl niekas neišėjo. Labai dėl to susikrimtau ir nusiminiau.
QUOTE(Dusiukas @ 2006 01 24, 09:31)
Vakar pabandžiau sudalyvauti aukcione perkant mašinytę, bet gale aukciono kaina sukilo iki 100 svarų. Todėl niekas neišėjo. Labai dėl to susikrimtau ir nusiminiau.
Nu baik tu as dalyvavau kokiuose gal 30, kol nusipirkau uz tinkama kaina
Ir beje,pries dalyvaujant patariu susirasyti su pardaveju,kad jis sutiktu,kad tu suorganizuosi paemima,o ne pati atvaziuosi pasiimti,nes paskui gali turet bedos
Gal kas mezgate su mezgimo mašina "Doplet" čekiška?
Arba gal žinote bent jau kaip su ja megzti?
Arba gal žinote bent jau kaip su ja megzti?
QUOTE(moshke @ 2006 01 24, 11:41)
Ir beje,pries dalyvaujant patariu susirasyti su pardaveju,kad jis sutiktu,kad tu suorganizuosi paemima,o ne pati atvaziuosi pasiimti,nes paskui gali turet bedos
Ačiū už informaciją kaip gerai kad kas duoda patarimą. O dar jei nesunku, tai norėčiau sužinoti kaip vyksta kai laimi aukcioną (jei kada laimėsiu) . Kaip vyksta tas atsiskaitymas.