Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Ginija @ 2005 12 27, 20:08)
Aš jau turiu mezgimo mašiną thumbup.gif . Tiesa, parsivežus palikau mamai, nes ji užsikrėtė labiau nei aš pati  mirksiukas.gif

o kur pirkai masina ax.gif jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 28, 19:44)
o kur pirkai masina  ax.gif  jei ne paslaptis  ax.gif

Nepirkau aš schmoll.gif Draugo močiutė atidavė, nes turėjo nenaudojamą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 25, 11:02)
oi merginos as vis paskaitau jusu pokalbius  ir toki kabli pagaunu megzti  ax.gif  tik kad nera ant ko  blush2.gif  tas aparatas, kur pas mane tai  schmoll.gif  noreciau pirkti kita, ale ne taip paprasta  g.gif

moshke , o kur po metu vesi fangines masinas jau visos "uzsakytos"  ar dar galima tartis su tavim  blush2.gif

moshke , moshkute, zuikuti kur dingai 4u.gif 4u.gif ar galetum pasakyti kaip bus su tom mezgimo masinom. labai noreciau susitarti su tavim (aisku jeigu tai tau priimtina ir imanoma ax.gif ), galva rami butu -ieskoti nereiktu o per tuos metus "ant senosios" pasipraktikuociau smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 28, 21:20)
moshke , moshkute, zuikuti kur dingai  4u.gif  4u.gif  ar galetum pasakyti kaip bus su tom mezgimo masinom. labai noreciau susitarti su tavim (aisku jeigu tai tau priimtina ir imanoma  ax.gif ), galva rami butu -ieskoti nereiktu o per tuos metus "ant senosios" pasipraktikuociau  smile.gif  wink.gif

Moshke Lietuvoje drinks_cheers.gif ir nėra kada prie kompo sėdėti tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norėjau paklaust, gal žinot iš kur būtų galima gaut mezgimo mašinos tų adatų? ir ar apsimoka jas keist? Nes mašina kaip ir nieko, tik kad adatos surūdijusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aushrele @ 2005 12 28, 22:08)
Sveikos 4u.gif norėjau paklaust, gal žinot iš kur būtų galima gaut mezgimo mašinos tų adatų? ir ar apsimoka jas keist? Nes mašina kaip ir nieko, tik kad adatos surūdijusios doh.gif

Draugo močiutė sakė, kad turgui būna. O šiaip intenete į skelbimų lentą pabandyk skelbimėlį įmesti... Gal kas nors atsilieps? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aushrele @ 2005 12 28, 20:08)

turbut reiktu kreitptis i meistra. jie turi adatu ir keicia.
Atsakyti
Galbūt kuri nors galėtumėte mane pamokint kaip reikia su mašina megzti? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
esu mezgusi su mezgimo mašina, bet dabar jei mezgu, tai mezgu rankomis (taip relaksuoju smile.gif ).
Bet... norėjau paklausti mano teta dabar nusipirko per Alioreklamą mezgimo mašiną, atseit nenaudotą, bet seno modelio, bet ji kažkaip sunkiai išmezga akis. Tiksliai neatsimenu pavadinimo. Gal žinote dėl ko mašinos sunkiai išmezga akis?
Ir dar ... na, nejaugi nėra Lietuvoje pirkti mezgimo mašinų? Visos temos neskaičiau, bet kiek perskaičiau, tai supratau, kad pirkti nėra. Kaip Jūs perkate iš Baltarusijos? Per pažįstamus ar kaip? Ar kaip per Ebay? Nes kainos ten pažiūrėjau, kad ojoj doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 23 sausio 2006 - 09:35
Sveikos mezgėjėlės,

Praeitą savaitę ir aš nusipirkau NEVA-2 mašinytę. Dabar bandau mokytis megst. Kol kas man tai didelė naujovė , oir rusiški terminai nelabai girdėti tai visas žinias traukiu iš širdies. lotuliukas.gif Žinoma ir į instrukciją pasižiūriu, bet praktika yra praktika g.gif
Žinau, kad aš darbeliams kantrybės daug neturiu, tai svajones gal greičiau įgyvendinsiu su tos mašinos pagalba. Jau vienas šalikas gavosi, bandysiu megst su raštukais. blush2.gif

sėkmės visoms užsikrėtusioms mezgimo liga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 01 23, 08:34)
Sveikos,
esu mezgusi su mezgimo mašina, bet dabar jei mezgu, tai mezgu rankomis (taip relaksuoju  smile.gif ).
Bet... norėjau paklausti mano teta dabar nusipirko per Alioreklamą mezgimo mašiną, atseit nenaudotą, bet seno modelio, bet ji kažkaip sunkiai išmezga akis. Tiksliai neatsimenu pavadinimo. Gal žinote dėl ko mašinos sunkiai išmezga akis?
Ir dar ... na, nejaugi nėra Lietuvoje pirkti mezgimo mašinų? Visos temos neskaičiau, bet kiek perskaičiau, tai supratau, kad pirkti nėra. Kaip Jūs perkate iš Baltarusijos? Per pažįstamus ar kaip? Ar kaip per Ebay? Nes kainos ten pažiūrėjau, kad ojoj  doh.gif .

Sunkiai megztis gali del to, kad nesutepta masina,kad sena,bet nenaudota-nepravaiksciotos adatos, o ir siulai arba itempimas gali but netinkami
Del Ebay-as asmeniskai sugebejau nusipirkti uz 4 svarus fangine masina-kantrybes ten reikia mirksiukas.gif kartais patikek,pasitaiko - asmenine paptirtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 23 sausio 2006 - 13:54
Kaip angliškai mezgimo mašina?
Prie kokios kategorijos jos ieškoti?
Atsakyti