Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Dusiukas @ 2005 12 21, 13:23)
Labas visos darbštuolytės! Aš esu naujokė ir norėčiau, kad priimtumėte mane į savo šaunų būrį. mirksiukas.gif Aš taip pat po truputį mezginėju su mamos mezgimo mašina berods NEVA-3. Bet tikrai norėčiauu naujoviškesnės ir nelabai brangios fanginės mašinytės. Gal kuri nors padėsit man šį norą išsipildyti. smile.gif

Sveika 4u.gif
Na del tavo noro ishpildymo-paskaityk musu temele, ner taip paprasta deja ir su geriausiais norais verysad.gif kazkada as atvesiu i Lietuva pora masinyciu, bet deja,tai bus ne anksciau nei po metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2005 12 21, 14:23)
Labas visos darbštuolytės! Aš esu naujokė ir norėčiau, kad priimtumėte mane į savo šaunų būrį. mirksiukas.gif Aš taip pat po truputį mezginėju su mamos mezgimo mašina berods NEVA-3. Bet tikrai norėčiauu naujoviškesnės ir nelabai brangios fanginės mašinytės. Gal kuri nors padėsit man šį norą išsipildyti. smile.gif

Sveikutė prisijungus į mūsų būrį 4u.gif Ir norai mūsų visų panašūs į tavo - norisi geresnės mašinytės, perskaityk temą nuo pradžių ir pamatysi, kad čia jau ir ko ne eilutė susidarė tų norinčių geresnės, nebrangios fanginės mašinytės bigsmile.gif taip kad teks apsišarvuoti didele kantrybe g.gif o gal tau ir labiau pasiseks - sulauksi kokio kalėdinio stebuklo thumbup.gif
O gal turi parodyt ką dabar mezginėji g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 12 21, 17:06)
Sveika 4u.gif
Na del tavo noro ishpildymo-paskaityk musu temele, ner taip paprasta deja ir su geriausiais norais verysad.gif kazkada as atvesiu i Lietuva pora masinyciu, bet deja,tai bus ne anksciau nei po metu verysad.gif

Labai gaila, kad taip negreit. schmoll.gif O gal patarsit kaip išnaudoti kuo daugiau NEVA-3 galimybes. Nelabai dar išstudijavau pati, nes neturiu jokių instrukcijų. Bandžiau megsti megstuką iš plonos macherytės, tai ardžiau kokius kelis kartus, nes raitosi apačia. O kai bandžiau palyginti kaip leidžiama pagal siūlų etiketę, tai nelabai ką ir gelbėjo. Gal yra kokių pakraštėlių mezgimo būdų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 12 22, 11:51)
O gal turi parodyt ką dabar mezginėji  g.gif

Dabar dar tik bandau ką nors gero numegsti, tik nelabai dar viską suprantu, nes nesenai pradėjau, okai kas nors tokio išeis, tai tikrai parodysiu.
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2005 12 22, 10:54)
Labai gaila, kad taip negreit. schmoll.gif O gal patarsit kaip išnaudoti kuo daugiau NEVA-3 galimybes. Nelabai dar išstudijavau pati, nes neturiu jokių instrukcijų. Bandžiau megsti megstuką iš plonos macherytės, tai ardžiau kokius kelis kartus, nes raitosi apačia. O kai bandžiau palyginti kaip leidžiama pagal siūlų etiketę, tai nelabai ką ir gelbėjo. Gal yra kokių pakraštėlių mezgimo būdų. g.gif

kiek žinau, tai tavoji labai panaši į NEVA-5, tai pastudijuok tą rusišką puslapį, kur aukščiau turiu įdėjus nuorodą. book.gif
O kas dėl apačios raitymosi, tai arba turi megzt dvigubą kraštą, arba rankomis apnert ar numegzt. Ar mama nieko nežino, juk rašei, kad jos mašina g.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 12 22, 12:10)
kiek žinau, tai tavoji labai panaši į NEVA-5, tai pastudijuok tą rusišką puslapį, kur aukščiau turiu įdėjus nuorodą.  book.gif
O kas dėl apačios raitymosi, tai arba turi megzt dvigubą kraštą, arba rankomis apnert ar numegzt. Ar mama nieko nežino, juk rašei, kad jos mašina  g.gif

Mama gal ir ką nors žino, bet su ja susisiekti sunkoka. Kai pasiėmiau mašiną, tai ji parodė vieną kraštų apmezgimo būdą, kai kas šeštą akį išstumti į nemezgimo padėtį ir kelis kartus pramezgus vėl visas akis sulyginti ir megzti toliau kaip nori. Aš tą būdą pabandžiau, tai man kraštą dar labiau rietė, negu vaisai buvo lygus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2005 12 22, 13:42)
Mama gal ir ką nors žino, bet su ja susisiekti sunkoka. Kai pasiėmiau mašiną, tai ji parodė vieną kraštų apmezgimo būdą, kai kas šeštą akį išstumti į nemezgimo padėtį ir kelis kartus pramezgus vėl visas akis sulyginti ir megzti toliau kaip nori. Aš tą būdą pabandžiau, tai man kraštą dar labiau rietė, negu vaisai buvo lygus. schmoll.gif

ar nereikėjo tas kelias eiles pramezgus sukabinti apačios visas akis ant adatų, kad gautusi dvigubas kraštelis, kažin ar aš čia aiškiai ką nors parašiau g.gif
Atsakyti
oi merginos as vis paskaitau jusu pokalbius ir toki kabli pagaunu megzti ax.gif tik kad nera ant ko blush2.gif tas aparatas, kur pas mane tai schmoll.gif noreciau pirkti kita, ale ne taip paprasta g.gif
moshke , o kur po metu vesi fangines masinas jau visos "uzsakytos" ar dar galima tartis su tavim blush2.gif
Atsakyti
o visos mezgimo masinos tokios "gremezdiskos"? Noreciau mezgimo masinos, bet mano vyras su tokiu aparatu mane is namu isgrus...
Atsakyti
Pirma nusipirk, parsinesk namo, tada jau tures vyras priimti, niekur nedings smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 12 21, 17:06)
kazkada as atvesiu i Lietuva pora masinyciu, bet deja,tai bus ne anksciau nei po metu verysad.gif

Sveikute, moshke, su sventemis!! drinks_cheers.gif
As vis pasvajoju apie fangine mezgimo masinyte, nes mezgant tuo aparatu, kuri dabar turiu, nuiminet akis kiekviena eilute reikia rankutemis..ir taip kiekviena aki doh.gif bigsmile.gif tai pamaniau, gal galeciau rezervuoti viena is tu, kurias pargabentum pardavimui? mirksiukas.gif tikiuosi ir po metu nepraeis man noras megzti thumbup.gif ir tada klausiu iskart, kokia mazdaug butu kainyte? ax.gif ir gal galetum placiau papasakoti apie jas ax.gif
Atsakyti
Aš jau turiu mezgimo mašiną thumbup.gif . Tiesa, parsivežus palikau mamai, nes ji užsikrėtė labiau nei aš pati mirksiukas.gif
Atsakyti