Maciau rusiskuose puslapiuose skelbimus apie parduodamas Neva-5, kaina ~100-140 lt (nezinau, ar cia brangu ar ne, nes nelabai zinau, kokios pas mus kainos ). Vat idomu kaip ja galima butu atgabent ir kiek tai kainuotu, nes nera ta masina labai ir lengva Bet manyciau, kad kaina+atgabenimas tai jau butu pakankamai nemaza suma
QUOTE(*Knopka* @ 2005 12 21, 10:41)
Maciau rusiskuose puslapiuose skelbimus apie parduodamas Neva-5, kaina ~100-140 lt (nezinau, ar cia brangu ar ne, nes nelabai zinau, kokios pas mus kainos ). Vat idomu kaip ja galima butu atgabent ir kiek tai kainuotu, nes nera ta masina labai ir lengva Bet manyciau, kad kaina+atgabenimas tai jau butu pakankamai nemaza suma
Na, as kazkur uz 100 lt ir ieskau, betgi cia dar atgabenimas... is kito mietso tai dar kaip nors, betgi is kitos salies
QUOTE(Mintee @ 2005 12 21, 10:48)
Na, as kazkur uz 100 lt ir ieskau, betgi cia dar atgabenimas... is kito mietso tai dar kaip nors, betgi is kitos salies
Su pristatymu tikrai problema
Turiu Neva-5 su instrukcija.Galima sakyti nauja,nes esu numezgusi tik 2 megstinius su ja.Neliko laiko...Galečiau parduoti už 100 lt.
Tik esu Kaune.
Tik esu Kaune.
QUOTE(Dacor @ 2005 12 21, 11:11)
Turiu Neva-5 su instrukcija.Galima sakyti nauja,nes esu numezgusi tik 2 megstinius su ja.Neliko laiko...Galečiau parduoti už 100 lt.
Tik esu Kaune.
Tik esu Kaune.
na va MINTEE , iki Kauno ir nuvažiuot galima, tik nepraleisk progos, kad kas kitas nenupirktų. Sėkmės
QUOTE(Dacor @ 2005 12 21, 11:11)
Tik esu Kaune.
Tik esu Kaune.
Noriu noriu!!!
parasiau tau AZ, reikia tik susitart viska
O vat idomu, kur galima butu susirast daugiau ivairiu rastu ir atskiru mezginiu (pvz. kojinyciu) aprasymu mezgimo masinoms nes toje masinos instrukcijoje labai mazai yra rastu, o apie atskirus mezginius isvis nieko Rankom kojinytes tai moku numegzt, o vat kaip tai padaryt su masina tai net ir neisivaizduoju Gal kokios knygos yra siam reikalui skirtos , galima butu ir nusipirkt
QUOTE(*Knopka* @ 2005 12 21, 11:33)
O vat idomu, kur galima butu susirast daugiau ivairiu rastu ir atskiru mezginiu (pvz. kojinyciu) aprasymu mezgimo masinoms nes toje masinos instrukcijoje labai mazai yra rastu, o apie atskirus mezginius isvis nieko Rankom kojinytes tai moku numegzt, o vat kaip tai padaryt su masina tai net ir neisivaizduoju Gal kokios knygos yra siam reikalui skirtos , galima butu ir nusipirkt
Na seip yra vogue leidziamas zurnalas apie mezgima,seip daug zurnalu, bet ar Lietuvoj yra-nezinau
taip pat as pati pirkausi knygas E-Bay-bet velgi,reik ziuret,ar atsiustu i Lietuva ir ar suma kosmine nepasidarytu
QUOTE(*Knopka* @ 2005 12 21, 12:33)
http://lenusya.com/index.ln
ar skaitei šį puslapį, ten viskas konkrečiai NEVAI - 5
o toj instrukcijos kur pas mane yra, tai yra parašyta kaip kojines, kojakelnes, pirštines, megztukus, sijoną megzt. Nuo 52 puslapio žiūrėk
QUOTE(vita82 @ 2005 12 21, 13:45)
http://lenusya.com/index.ln
o toj instrukcijos kur pas mane yra, tai yra parašyta kaip kojines, kojakelnes, pirštines, megztukus, sijoną megzt. Nuo 52 puslapio žiūrėk
Tai kad maniskeje instrukcijoje ir puslapiu tiek nera
vita82 dekui uz nuoroda..kai pirma kart ziurejau, kazkaip net ir nepastebejau, kad ten yra ir apie kojinytes, ir apie pirstines nu dabar jau eksperementuosiu
Labas visos darbštuolytės! Aš esu naujokė ir norėčiau, kad priimtumėte mane į savo šaunų būrį. Aš taip pat po truputį mezginėju su mamos mezgimo mašina berods NEVA-3. Bet tikrai norėčiauu naujoviškesnės ir nelabai brangios fanginės mašinytės. Gal kuri nors padėsit man šį norą išsipildyti.