QUOTE(mari4 @ 2005 12 16, 12:05)
ar kas bandet mašina megzti su mocheriniais siūlais?
Ot geras ir as apie ta pati pagalvojau
tikrai, ar galima?
QUOTE(mari4 @ 2005 12 16, 12:05)
ar kas bandet mašina megzti su mocheriniais siūlais?
galima galima megzt, bet jau geriau, kad netektų ardyti, nes siūlams negerai - antrą kartą mezgant jau vaizdas netoks bus
Vita82, ar gali buti, kad mano fangine masinyte meto man akis ir kabina siula ne ten, kur reikia, del to,kad sepeteliai tokie kaip sudevetas dantu sepetukas? na,tos vielutes i visas puses ziuri?
QUOTE(moshke @ 2005 12 16, 14:12)
Vita82, ar gali buti, kad mano fangine masinyte meto man akis ir kabina siula ne ten, kur reikia, del to,kad sepeteliai tokie kaip sudevetas dantu sepetukas? na,tos vielutes i visas puses ziuri?
ne tik gali būti, bet taip ir yra - kalti šepetėliai, jie yra sudilę ir nenubraukia gerai tų adatų liežuvėlių, dėl to ir bėga akys, reikia keisti šepetėlius, o kur jų gauti nežinau
QUOTE(vita82 @ 2005 12 16, 18:34)
ne tik gali būti, bet taip ir yra - kalti šepetėliai, jie yra sudilę ir nenubraukia gerai tų adatų liežuvėlių, dėl to ir bėga akys, reikia keisti šepetėlius, o kur jų gauti nežinau
Na seip ne taip susitvarkiau siek tiek-labiausiai nusiurusius ir ishsiziojusius ispesiojau tai dabar plonus siulus ezga be problemu,o storus siek tiek meto, bet nedaug ir speju sugaudyt, taigi, broko nepridaro
Laba visoms
Vakar pasiskaiciau sia temele, tai vakare iskart nuvariau pas mama is parsiveziau mezgimo masina NEVA-5 tai jei priimsit, irgi jungsiuos i jusu mezgeju masinom kluba
Vakar pasiskaiciau sia temele, tai vakare iskart nuvariau pas mama is parsiveziau mezgimo masina NEVA-5 tai jei priimsit, irgi jungsiuos i jusu mezgeju masinom kluba
As vis dar ieskau mezgimo masinos
QUOTE(*Knopka* @ 2005 12 21, 07:51)
Laba visoms
Sveika prisijungusi lauksim ispudziu ir pirmojo darbelio
QUOTE(*Knopka* @ 2005 12 21, 08:51)
Laba visoms
Labutis,
sveika prisijungusi *KNOPKA*
Merginos, padėkim MINTEE susirast mašiną, aš vis dar ieškau, bet pasirodo, kad geriau kitos laiko pasidėjusios kad dulkėtų, bet neparduoda
QUOTE(vita82 @ 2005 12 21, 10:00)
Merginos, padėkim MINTEE susirast mašiną, aš vis dar ieškau, bet pasirodo, kad geriau kitos laiko pasidėjusios kad dulkėtų, bet neparduoda
QUOTE(vita82 @ 2005 12 21, 09:00)
Labutis,
As galeciau savo viena aprduot ir parduosiu greiciausiai, ale kaip ja i Lietuva pargabent