Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

o kur zmones perka naujas mezgimo masinas? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 12 13, 10:33)
o kur zmones perka naujas mezgimo masinas?  g.gif

geras klausimas thumbup.gif aš irgi norėčiau žinoti. Klausiau vieną kartą burdos parduotuvėj, tai jie tik siuvimo mašinomis prekiauja, o mezgimo - ne schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif

visu pirma, noreciau atsiprasyti moshkes ir ginijos, kad taip iskart supanikavau.. blush2.gif atleiskit man, mergaites 4u.gif

siandien turiu jau visai kitokiu naujienu! thumbup.gif vakar mano brangusis mezge!! thumbup.gif net man beveik neleido-toks azartas ji apeme lotuliukas.gif zodziu, viskas gerai, kas gerai baigiasi drinks_cheers.gif tik va niekaip dar neissiaiskinom kaip pabaigti mezgini doh.gif tai ir nuemem taip be paskutines eiles bigsmile.gif ziuresim savaitgali, kas ten per stebuklai toliau desis thumbup.gif

o siaip tai zinokit tokiu smagumu radom!! thumbup.gif pasirodo galima su ja megzti ratu, megzti atnareles, kepures, kojines, nu zodziu kol kas neisbandem tu visu dziaugsmu, bet nuotaikos kur kas pasikeite thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 15, 08:58)
Labas rytas, mergaites  4u.gif

visu pirma, noreciau atsiprasyti moshkes ir ginijos, kad taip iskart supanikavau.. blush2.gif  atleiskit man, mergaites  4u.gif 

siandien turiu jau visai kitokiu naujienu!  thumbup.gif  vakar mano brangusis  mezge!!  thumbup.gif  net man beveik neleido-toks azartas ji apeme  lotuliukas.gif  zodziu, viskas gerai, kas gerai baigiasi  drinks_cheers.gif  tik va niekaip dar neissiaiskinom kaip pabaigti mezgini  doh.gif tai ir nuemem taip be paskutines eiles  bigsmile.gif  ziuresim savaitgali, kas ten per stebuklai toliau desis  thumbup.gif 

o siaip tai zinokit tokiu smagumu radom!!  thumbup.gif  pasirodo galima su ja megzti ratu, megzti atnareles, kepures, kojines, nu zodziu kol kas neisbandem tu visu dziaugsmu, bet nuotaikos kur kas pasikeite thumbup.gif  drinks_cheers.gif

o kokiu principu ten viskas vyksta? ten braukyt su kazkuo reikia? ar akis rankom reikia nukelinet? g.gif

papasakok plyz daugiau, nes as nebezinau pirkt man ta masina (jei tai masina) ar nepirkt... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 15, 08:58)

visu pirma, noreciau atsiprasyti moshkes ir ginijos, kad taip iskart supanikavau.. blush2.gif  atleiskit man, mergaites  4u.gif 

siandien turiu jau visai kitokiu naujienu!  thumbup.gif  vakar mano brangusis  mezge!!  thumbup.gif  net man beveik neleido-toks azartas ji apeme  lotuliukas.gif  zodziu, viskas gerai, kas gerai baigiasi  drinks_cheers.gif  tik va niekaip dar neissiaiskinom kaip pabaigti mezgini  doh.gif tai ir nuemem taip be paskutines eiles  bigsmile.gif  ziuresim savaitgali, kas ten per stebuklai toliau desis  thumbup.gif 

o siaip tai zinokit tokiu smagumu radom!!  thumbup.gif  pasirodo galima su ja megzti ratu, megzti atnareles, kepures, kojines, nu zodziu kol kas neisbandem tu visu dziaugsmu, bet nuotaikos kur kas pasikeite thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Kaip įdomu drinks_cheers.gif Kiek laiko megztinį narpliojot? Aš tai kuo toliau, tuo labiau gundausi važiuot nedelsiant parsivežt tą mezgylką smile.gif Laukiu daugiau INFO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 15, 07:58)

Na kaip saunu, kad viskas gerai ten jum einasi thumbup.gif
Del mezginio pabaigimo-turiu itarima, kad reikes akutes persikelti ant virbalu ir sumegzti,kaip bet kokiam mezginy arba sunerti viska vaseliu, nuiminejant po viena aki 4u.gif bent jau mano masinoje tai tiktai taip darosi 4u.gif
Atsakyti

Del mezginio pabaigimo-turiu itarima, kad reikes akutes persikelti ant virbalu ir sumegzti,kaip bet kokiam mezginy arba sunerti viska vaseliu, nuiminejant po viena aki 4u.gif bent jau mano masinoje tai tiktai taip darosi 4u.gif
[/quote]

as irgi taip galvojau drinks_cheers.gif nieko, jau pabaigimas nera taip baisu mirksiukas.gif

Mintee,
ten yra mezgimo aparatas, nors dabar as ji vadinu smagumynu thumbup.gif ten nera su kuo braukyti, akys perkeliamos su tokiais metaliukais-dantukais smile.gif bet koks minkstas mezginys gaunasi!! thumbup.gif jau koks kaifas nebegaliu smile.gif ir visas stabdis - rusu kalba doh.gif taigi man su ja panasiai kaip su hebraju bigsmile.gif
Atsakyti

[/quote]
as irgi taip galvojau drinks_cheers.gif nieko, jau pabaigimas nera taip baisu mirksiukas.gif
Mintee,
ten yra mezgimo aparatas, nors dabar as ji vadinu smagumynu thumbup.gif ten nera su kuo braukyti, akys perkeliamos su tokiais metaliukais-dantukais smile.gif bet koks minkstas mezginys gaunasi!! thumbup.gif jau koks kaifas nebegaliu smile.gif ir visas stabdis - rusu kalba doh.gif taigi man su ja panasiai kaip su hebraju bigsmile.gif
[/quote]
O greitai mezgasi? g.gif
Atsakyti
Vita82 o tu kur pirkai NEVA? unsure.gif

ir kiek kainavo?

Jei pirksi geresne, gal sita parduosi? blush2.gif

Atsakyti
prisiskaičiau čia jūsų ir aš užsinorėjau mezgimo mašinos. turiu seną (pavadinimo nežinau), bet ji labai paprasta: 1 adatinės, ranka stumdoma, skaitliukas ir šukos nuimti kas kelintą adatą. norisi geresnės ax.gif vakar žiūrėjau ebay brother, tai pasimečiau gausoje, ir kainos buvo normalios, o kai dar nezinai, ko nori unsure.gif

jeigu kas parduoda mašiną - pasiūlykite man 4u.gif
Atsakyti

O greitai mezgasi? g.gif
[/quote]

vakar tik 1 karteli pabandem bigsmile.gif tai pasakysiu, kai igusiu wink.gif
Atsakyti
[quote=bambyze,2005 12 15, 11:46]
O greitai mezgasi? g.gif
[/quote]

vakar tik 1 karteli pabandem bigsmile.gif tai pasakysiu, kai igusiu wink.gif
[/quote]
ir kiek per vakarą numezgėt? g.gif