Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(bambyze @ 2005 12 08, 10:42)

bambyze ,  tai kokia ta tavo mašina  g.gif jei yra knygutė, tai pagal ją ieškok ar visos detalės yra

Viesiolka

o kokiu ten principu reikia megzt? ten elektrine masina?

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 08 gruodžio 2005 - 10:59
[quote=Mintee,2005 12 08, 11:57]

ne ne, ten mechanine, bet kokiu principu nepasakysiu, nes dar pirmiausia reiktu sumontuoti, kad isbandyti drinks_cheers.gif tik va kaip tai padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 12 08, 10:57)

g.gif

Neaa. Mechaninė
Atsakyti

Viesiolka
[/quote]

labai gaila, bet tokios nežinau, tai nieko negaliu pasakyt. schmoll.gif O gal gali nuotraukytę kokią įmest g.gif įdomu labai bigsmile.gif
Atsakyti

labai gaila, bet tokios nežinau, tai nieko negaliu pasakyt. schmoll.gif O gal gali nuotraukytę kokią įmest g.gif įdomu labai bigsmile.gif
[/quote]

neturiu skaitmeninio fotoaparato, tai negaliu ikelti verysad.gif
Atsakyti
gal kas turi 8 klasės fanginės mašinytės instrukciją smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 12 09, 11:57)
gal kas turi 8 klasės fanginės mašinytės instrukciją smile.gif?

Na jei parasytum pilna pavadinima ir modeli, tai gal kas ir turetu, nes kazkodel turiu itarima, kad Brother instrukcijos tarkim Nevai tikrai netiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 12 09, 16:06)
Na jei parasytum pilna pavadinima ir modeli, tai gal kas ir turetu, nes kazkodel turiu itarima, kad Brother instrukcijos tarkim Nevai tikrai netiks lotuliukas.gif

Neva - 5 skaitosi 5 klasės. O instrukcijos turėtų kiekvienai mašinai būti atskiros, bent jau aš taip manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 16, 09:56)
Labutis, įdomu kaip tas aukcionas baigėsi, o gal kas nusipirkot tą mašiną? g.gif Manu , tai visdėlto kokią mašiną turi ? ax.gif 

tik dabar atsiverciau sita tema blush2.gif mnao masina is mamos paimta, tokia senobiska dar pries nevas buvo - cervivcanka ax.gif (pavadinimas rasomas rusiskom raidem) nefangine blush2.gif
o noriu fangines 4u.gif
klaipedoj dabar skelbinuose nebrangiai fangine 8 klases parduoda, bet toks masinos svoris mirksiukas.gif kad siusti i kitus miestus niekaip schmoll.gif

as vel su savo amzinu klausimu: ar mezgant jums "nuvarva" akys ? nu man daznai blush2.gif tai as vis galvoju ar cia mano nemokejimas ar dar ir masina netobula g.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 11, 11:19)
tik dabar atsiverciau sita tema  blush2.gif  mnao masina is mamos paimta, tokia senobiska dar pries nevas buvo - cervivcanka  ax.gif  (pavadinimas rasomas rusiskom raidem)  nefangine  blush2.gif
o noriu fangines  4u.gif 
klaipedoj dabar skelbinuose nebrangiai fangine 8 klases parduoda, bet toks masinos svoris  mirksiukas.gif  kad siusti i kitus miestus niekaip  schmoll.gif

as vel su savo amzinu klausimu: ar mezgant jums "nuvarva" akys ?  nu man daznai  blush2.gif  tai as vis galvoju ar cia mano nemokejimas ar dar ir masina netobula  g.gif

o kur ten Klaipėdoj ta mašina ir kokia parsiduoda, g.gif aš tai iš Klaipėdos ir taip pat noriu fanginės, įdomu koks tos mašinos pavadinimas ir kaina ?
O dėl akių nuvarvėjimo - tai būna visko, gali būti ir adata kalta, gal šepetėliai išdilę (jei tokie yra) g.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 12 11, 13:18)
o kur ten Klaipėdoj ta mašina ir kokia parsiduoda, g.gif  aš tai iš Klaipėdos ir taip pat noriu fanginės, įdomu koks tos mašinos pavadinimas ir kaina ?
O dėl akių nuvarvėjimo - tai būna visko, gali būti ir adata kalta, gal šepetėliai išdilę (jei tokie yra)  g.gif

mezgimo masina klaipedoje
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2005 12 12, 09:27)

pasidomėjau aš ta mašinyte, bet dar susilaikysiu, schmoll.gif nes noriu biškį geresnės
Atsakyti