Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(saullute @ 2005 12 05, 17:24)
Pas mane Neva 5. Jeigu patiks, pirksiu garesne smile.gif

Ir aš tokią gausiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai tiek visos mezga, kad ne tik miegot, valgyt bet ir čia pasirodyt užmiršo lotuliukas.gif na gi pasigirkit, ką "pridirbot" doh.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 12 08, 00:36)
tai tiek visos mezga, kad ne tik miegot, valgyt bet ir čia pasirodyt užmiršo  lotuliukas.gif na gi pasigirkit, ką "pridirbot"  doh.gif  bigsmile.gif  wub.gif

Niu sveikutes rolleyes.gif
As jau pora dienu vaikstau aplink ta mezgimo masinuka, bandau ji kalbinti visaip, bet ten arba truksta detaliu, arba truksta detaliu g.gif vadinasi truksta detaliu doh.gif zodziu niekaip as jo nesukomplektuoju ir kuo toliau stebiu as ji, tuo maziau man panasus i mezgimo masinuka cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Pmirstam ir miegot, ir valgyt. Gal gera dieta butu - nusipirkt mezgimo masina. smile.gif
Per kelias dienas pavyko susidraugaut su sava masina. Tai vakar iki dvylikos prasedejau. Numezgiau maziukui megztinuka ir kojinyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 08, 08:52)
Niu sveikutes  rolleyes.gif
As jau pora dienu vaikstau aplink ta mezgimo masinuka, bandau ji kalbinti visaip, bet ten arba truksta detaliu, arba truksta detaliu  g.gif  vadinasi truksta detaliu  doh.gif  zodziu niekaip as jo nesukomplektuoju ir kuo toliau stebiu as ji, tuo maziau man panasus i mezgimo masinuka  cry.gif  cry.gif  cry.gif

blink.gif

ojojoj... o tai i ka panasu tada???

Atsakyti
Va cia pirma musu kojine ax.gif
http://photobucket.c...nt=DSC01072.jpg
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 08, 08:52)
Niu sveikutes  rolleyes.gif
As jau pora dienu vaikstau aplink ta mezgimo masinuka, bandau ji kalbinti visaip, bet ten arba truksta detaliu, arba truksta detaliu  g.gif  vadinasi truksta detaliu  doh.gif  zodziu niekaip as jo nesukomplektuoju ir kuo toliau stebiu as ji, tuo maziau man panasus i mezgimo masinuka  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Nu įdomiai. Nespėjau gerai ir pažiūrėt. Bet, kad detalių netrūksta tai faktas. Nes prie manęs dėzę praplėšė ir išpakavo. O aš namie nieko neardžiau ir neišėmiau. Čia jau toks tas įtaisas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 12 08, 10:45)
blink.gif

ojojoj... o tai i ka panasu tada???

na jis neprisitvirtina prie stalo, nero jokiu varztuku, kaip pritvirtinti ten vienas detales prie kitu verysad.gif nu dar zadejo brangusis paziurineti ta daikta, bet as taip noriu pradeti megzti cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 12 08, 11:06)
Nu įdomiai. Nespėjau gerai ir pažiūrėt. Bet, kad detalių netrūksta tai faktas. Nes prie manęs dėzę praplėšė ir išpakavo. O aš namie nieko neardžiau ir neišėmiau. Čia jau toks tas įtaisas g.gif

Ginija, labute smile.gif as manau, kad tikrai ten ne viskas. Tai nereiskia, kad kazkas liko pas tave, bet man atrodo ten aplamai nepilnai buvo sukomplektuota. Ar is gamyklos ar kaip, nzn g.gif Tai va.. o tau vistiek didelis aciu uz rupesti mirksiukas.gif sakau, dar panarpliosim su vyriskais irankiukais ten ka nors, gal kazka pritaikysim.. mirksiukas.gif na tiesiog ne taip as isivaizdavau ir tiek, gal dar paaiskes, kad ten visai neblogas daiktas biggrin.gif gal per anksti as cia panikuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 08, 10:09)
na jis neprisitvirtina prie stalo, nero jokiu varztuku, kaip pritvirtinti ten vienas detales prie kitu  verysad.gif  nu dar zadejo brangusis paziurineti ta daikta, bet as taip noriu pradeti megzti  cry.gif  cry.gif

bambyze , tai kokia ta tavo mašina g.gif jei yra knygutė, tai pagal ją ieškok ar visos detalės yra

saullute na matai, visai liuks kojinytė thumbup.gif , tik jei nori, kad tų skylučių nebūtų, tai siūlą užmesk už paskutinės adatos iš apačios , tur būt suprasi ką čia parašiau g.gif

tiek čia visos užsidegę tuo mezgimu, kad ir aš išsitraukiau savo "senutę", einu susirinksiu ir ką nors jau regziu bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima 4u.gif
Bandysiu be skyluciu. smile.gif
Atsakyti
[quote=vita82,2005 12 08, 11:19]
bambyze , tai kokia ta tavo mašina g.gif jei yra knygutė, tai pagal ją ieškok ar visos detalės yra

Viesiolka
Atsakyti