Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(ginija @ 2005 12 02, 10:32)
Ką jau čia sugalvojai,aaaa?  bigsmile.gif

ar aaaaaš?? sokiai.gif argi aš galėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 02, 09:45)
ar aaaaaš??  sokiai.gif argi aš galėčiau  bigsmile.gif

Kažkaip įtarimą sukėlei angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 12 02, 10:52)
Kažkaip įtarimą sukėlei  angel_not.gif

tuoj mes ta itarima nuleisim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 02, 09:29)
taip, as manau pagal 2 eiles adatu  ax.gif
tikrai, vita, pasirody ir apsviesk mus  drinks_cheers.gif

http://img373.images...=fangine0fp.jpg

pažiūrėkit, kaip turi atrodyti mašina, kad megztų ir gerom ir blogom akim, čia ir skaitosi kad turi dvi eiles adatų. O jeigu mašina yra tik iš vienos dalies - tada megs tik lygiuoju mezgimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 12 02, 11:01)
http://img373.images...=fangine0fp.jpg
pažiūrėkit, kaip turi atrodyti mašina, kad megztų ir gerom ir blogom akim, čia ir skaitosi kad turi dvi eiles adatų. O jeigu mašina yra tik iš vienos dalies - tada megs tik lygiuoju mezgimu  bigsmile.gif

na, bambyze, tark zodi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 12 02, 12:04)
na, bambyze, tark zodi  mirksiukas.gif

ka jau cia bepasakysi drinks_cheers.gif tik mano tas aparatas net is tolo nepanasus i sita, kur vitute parode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 02, 10:17)
ka jau cia bepasakysi  drinks_cheers.gif  tik mano tas aparatas net is tolo nepanasus i sita, kur vitute parode  lotuliukas.gif

O gal gali nufotkint ir parodyt? ba matai,prakaliau masinkas,a neturiu supratimo,kas ten tokios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 02, 10:12)
tuoj mes ta itarima nuleisim  drinks_cheers.gif

alc.gif

QUOTE(bambyze @ 2005 12 02, 11:17)
ka jau cia bepasakysi  drinks_cheers.gif  tik mano tas aparatas net is tolo nepanasus i sita, kur vitute parode  lotuliukas.gif

Nuuu jooo. Kaip diena ir naktis skiriasi unsure.gif

QUOTE(moshke @ 2005 12 02, 11:20)
O gal gali nufotkint ir parodyt? ba matai,prakaliau masinkas,a neturiu supratimo,kas ten tokios lotuliukas.gif

Nespėjau aš schmoll.gif . Būčiau Minteei parodžius
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 12 02, 12:20)

neturiu skaitmeno verysad.gif bet jei pasitaikys koks po ranka-pirmu numeriu nufotkinsiu thumbup.gif drinks_cheers.gif
moshke, o kas dar pirko tokia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 02, 11:27)
neturiu skaitmeno  verysad.gif bet jei pasitaikys koks po ranka-pirmu numeriu nufotkinsiu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
moshke, o kas dar pirko tokia?  ax.gif

bambyze, ateik į DNM skyrelį. Mes ten pliurpiam apie viską wink.gif
DNM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginija: 02 gruodžio 2005 - 11:30
QUOTE(bambyze @ 2005 12 02, 11:17)

blink.gif

Atsakyti
http://img521.images...image=l25fz.jpg

čia dar vienas mano ankstesnis darbelis - pagrindas megztas mašina, o apdaila - rankomis vąšeliu lotuliukas.gif
Atsakyti