Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(bambyze @ 2005 12 01, 13:49)
tai jau tikrai  drinks_cheers.gif  man tik idomu kaip ten su jos uztaisymu bus  g.gif  jau kaip atsisesiu prie jos, tai itariu, kad net valgyt pamirsiu  thumbup.gif  kaip laukiu  clap.gif  clap.gif

sveikute, tai ar jau isbandei? as planuoju tokia pat pirkt, tai man labai rupi tavo ispudziai!!

4u.gif

Atsakyti
Labas rytas, na kaip, ar patenkinta pirkiniu? g.gif Ar bemiegė naktis buvo?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 12 02, 10:01)
sveikute, tai ar jau isbandei? as planuoju tokia pat pirkt, tai man labai rupi tavo ispudziai!!

4u.gif

savaitgali bandinesiu lotuliukas.gif kaip gerai, jei nusipirksi, galesim kartu aptarineti techninius dalykelius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 02, 09:07)
savaitgali bandinesiu  lotuliukas.gif kaip gerai, jei nusipirksi, galesim kartu aptarineti techninius dalykelius drinks_cheers.gif

Tai vakar jau pasiėmei?
Aš tai jau sutariau, kad pas draugo močiutę kurį laisvesnį savaitgalį į Dzūkiją važiuosiu mokintis thumbup.gif Dabar nenaudojama po lova stovi.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 02, 09:07)
savaitgali bandinesiu  lotuliukas.gif kaip gerai, jei nusipirksi, galesim kartu aptarineti techninius dalykelius drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

Lauksiu ziniu savaitgali, jei busi savaitgali prie kompo irgi brukstelk, nes labai jau smalsu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 12 02, 10:04)
Labas rytas, na kaip, ar patenkinta pirkiniu?  g.gif  Ar bemiegė naktis buvo?

aciu tau, ginija :draugai nezinau dar net kaip pasakyt - patenkinta ar ne rolleyes.gif bet tikiuosi as ja iveikti smile.gif ir be to man atrodo ji mezga stulpeliu (gera ir bloga vienoj eilej) g.gif lauk dabar Mindaugo sveciuose ax.gif 4u.gif :
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 02, 09:10)
aciu tau, ginija  :draugai nezinau dar net kaip pasakyt - patenkinta ar ne  rolleyes.gif  bet tikiuosi as ja iveikti smile.gif ir be to man atrodo ji mezga stulpeliu (gera ir bloga vienoj eilej)  g.gif  lauk dabar Mindaugo sveciuose  ax.gif  4u.gif  :

Man tai ji atrodė labai sudėtinga doh.gif
O ką, kodėl Mindaugas turėtų aplankyt mane? Į vilnių ruošiasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 12 02, 10:13)
Man tai ji atrodė labai sudėtinga  doh.gif
O ką, kodėl Mindaugas turėtų aplankyt mane? Į vilnių ruošiasi?  g.gif

gal neriruose, bet dabar tai manau jau ruosiasi ax.gif
Atsakyti
O pagal ka galima sprest ar mezga ir blogosiom, stulpeliu? pagal adatu eiles? ar ka? Vita, matau, kad esi, gal paaiskintum 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 12 02, 09:19)
O pagal ka galima sprest ar mezga ir blogosiom, stulpeliu? pagal adatu eiles? ar ka? Vita, matau, kad esi, gal paaiskintum  4u.gif

Ahaaa, man irgi įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 12 02, 10:19)
O pagal ka galima sprest ar mezga ir blogosiom, stulpeliu? pagal adatu eiles? ar ka? Vita, matau, kad esi, gal paaiskintum  4u.gif

taip, as manau pagal 2 eiles adatu ax.gif
tikrai, vita, pasirody ir apsviesk mus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 02, 09:17)
gal neriruose, bet dabar tai manau jau ruosiasi  ax.gif

Ką jau čia sugalvojai,aaaa? bigsmile.gif
Atsakyti