Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(ginija @ 2005 12 01, 11:11)
Nelabai didele ir nesunki. Laisvai parsigabensi.
Šiaip mano vyrukas į mokslus Kaunan važinėja, tai aš per jį tau galėčiau perduoti smile.gif Tik reiks susižinot kada jis važiuos  g.gif

kaip faina butu drinks_cheers.gif
parasyk savo email, nes mes cia privata atsidarem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 01, 10:26)
kaip faina butu  drinks_cheers.gif 
parasyk savo email, nes mes cia privata atsidarem  blush2.gif

Parašiau savo kontaktus į až
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 12 01, 11:36)
Parašiau savo kontaktus į až

ploja.gif
Atsakyti
Draugas man žadėjo pargabent mašiną mezgimo kuo greičiau. Kaip kompensaciją smile.gif thumbup.gif Galėsim draugiškai megzt ir dalintis patirtim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 12 01, 12:21)
Draugas man žadėjo pargabent mašiną mezgimo kuo greičiau. Kaip kompensaciją smile.gif  thumbup.gif Galėsim draugiškai megzt ir dalintis patirtim  thumbup.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif man tik idomu kaip ten su jos uztaisymu bus g.gif jau kaip atsisesiu prie jos, tai itariu, kad net valgyt pamirsiu thumbup.gif kaip laukiu clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 01, 13:49)
tai jau tikrai  drinks_cheers.gif  man tik idomu kaip ten su jos uztaisymu bus  g.gif  jau kaip atsisesiu prie jos, tai itariu, kad net valgyt pamirsiu  thumbup.gif  kaip laukiu  clap.gif  clap.gif

Lauksiu ispudziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2005 12 01, 13:49)
tai jau tikrai  drinks_cheers.gif  man tik idomu kaip ten su jos uztaisymu bus  g.gif  jau kaip atsisesiu prie jos, tai itariu, kad net valgyt pamirsiu  thumbup.gif  kaip laukiu  clap.gif  clap.gif

teisingai įtari, kad net valgyt pamirši lotuliukas.gif , bet tai dar ne viskas - gali netyčia ir miegą pamiršt doh.gif ,bet tikėkimės, kad taip nebus. Sėkmės ir laukiam įspūdžių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 01 gruodžio 2005 - 14:47
QUOTE(vita82 @ 2005 12 01, 13:34)
teisingai įtari, kad net valgyt pamirši  lotuliukas.gif sėkmės ir laukiam įspūdžių  bigsmile.gif

Kaip smagu,kad vis daugiau zmoguciu masinuka isigyja thumbup.gif
as tai baigineju antra skraiste, si akrta is plonuciu siuliuku, tai jau 500 eiliu nuvariau,o dar galo nesimato doh.gif ale visai graziai gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 12 01, 14:48)
Kaip smagu,kad vis daugiau zmoguciu masinuka isigyja thumbup.gif
as tai baigineju antra skraiste, si akrta is plonuciu siuliuku, tai jau 500 eiliu nuvariau,o dar galo nesimato doh.gif ale visai graziai gaunasi ax.gif

tai jau gal su naująja mašina darbuojies bigsmile.gif greičiau pabaik ir parodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 12 01, 14:18)
tai jau gal su naująja mašina darbuojies  bigsmile.gif greičiau pabaik ir parodyk  4u.gif

As naujaji tik prieda ta isbandziau, nes jis universalus pasirodo ir mano senutei masinytei tinka thumbup.gif -nieko ten stebuklingo ir nieko ypatingo-tiek tiek,kad gera/bloga galima megzti ir varijuoti,o as sita skraiste kiaurarasciu mezgu,tai to fangini priedo nereikia man tam rasteliui 4u.gif
o naujaja pacia masina,kuri su perfokortom mezga, uztarabanyjau i palepe ir dabar ji ten poilsiauja, nes ner nei laiko, nei noro kol kas ja visa ardyti./valyti ir mokytis is naujo doh.gif
tikiuosi,supratai,ka as cia privapejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 01 gruodžio 2005 - 15:22
[quote=moshke,2005 12 01, 15:20]
As naujaji tik prieda ta isbandziau, nes jis universalus pasirodo ir mano senutei masinytei tinka thumbup.gif -

tai labai gerai, kad tinka prie senosios mašinytės - ko daugiau bereikia thumbup.gif tik laiko, noro ir sveikatos reikia. Sėkmės drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas, darbstuoliukes drinks_cheers.gif

taigi aciu musu ginijai thumbup.gif masinuka pasiemiau tik 21:15 mirksiukas.gif tai dar nieko ir nesurinkau ax.gif bet ta rusiska instrukcija doh.gif nu bet zinokit man atrodo, kad ji mezga stulpeliu g.gif ziuresim, savaitgali pakursiu ta irengima clap.gif
Atsakyti