Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(moshke @ 2005 11 17, 17:25)
As kazkuria is savo masinu tai tikrai parduosiu, tik dar nezinau, kuria, bet greiciausiai ta paprasta, bet tu ir Vita jos nenoresit-ji nefangine, tai gal as ja cia UK pabandysiu prastumti g.gif

ne ne ne - ne fanginių mes nenorim schmoll.gif blush2.gif
ačiū tau moshke už pagalbą mirksiukas.gif , bet jau žiūriu, kad eilutė tuoj susidarys nemaža - turėsi daug vargelio su mumis g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 17, 20:37)
ne ne ne - ne fanginių mes nenorim  schmoll.gif  blush2.gif
ačiū tau moshke už pagalbą  mirksiukas.gif , bet jau žiūriu, kad eilutė tuoj susidarys nemaža - turėsi daug vargelio su mumis  g.gif  4u.gif

Ai, nu ka su jumis darysi biggrin.gif neidomus gyvenimas be problemu butu biggrin.gif
Atsakyti
šią savaitę gal pavyks įdėt kelias nuotraukas savo mezginių mašina. Tiesa, jie megzti seniau, bet ....
Atsakyti
Aš tai turiu paprasta mašina ir be priedų, beje nelabai yra laiko pabandyti, ką megzti tai ir idomu su kokia mašina mezga, gal po naujųjų metų pažaisiu ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 11 17, 17:25)
Tu nesiparink 4u.gif juk sakiau, kad paieskosiu-sitais savo pasigyrimais ir pasakojimais tik norejau uztvirtinti, kad tikrai imanoma rasti nuolat ieskant-juk as jau dvi masinas taip pigiai nusipirkau, reiskia, anksciau ar veliau rasim ir Vitai, ir tau mirksiukas.gif  4u.gif

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif aš vėl įrašyta į eilę yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 21, 15:07)
šią savaitę gal pavyks įdėt kelias nuotraukas savo mezginių mašina. Tiesa, jie megzti seniau, bet ....

Laukiam nuotraukyčių smile.gif Būtinai įdėk, nes aš susikuriu aiškesnį vaizdą, ką galima nuveikti su mezgimo mašina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 11 24, 08:21)
Laukiam nuotraukyčių smile.gif Būtinai įdėk, nes aš susikuriu aiškesnį vaizdą, ką galima nuveikti su mezgimo mašina ax.gif

bijau, kad be savaitgalio nepavyks blush2.gif

o kodel tu rašai, kad vėl įrašyta į eilę g.gif
Atsakyti
įdedu porą nuotraukyčių, bet atsiprašau už kokybę, nes paveiksluota telefonu blush2.gif

http://img287.images...vaizd0042ia.jpg

http://img287.images...vaizd0068yi.jpg

pakomentuot galėsiu paskui, jei ką domins g.gif
Atsakyti
O cia su fangine masina megzta?
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2005 11 26, 22:38)
O cia su fangine masina megzta?

ne, schmoll.gif čia megzta su paprasta Neva-5 mašina, o apačia - rankomis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 11 24, 08:57)
o kodel tu rašai, kad vėl įrašyta į eilę  g.gif

Todėl, kad iš Moshkes anytos (berods) pirksiu naują baltarusišką pamėginimui, kaip man seksis megzti ir ar iš viso patiks mirksiukas.gif O jei viskas bus gerai, tai labai norėsiu fanginės, nes kaip supratau, su ja daugiau ką galima nuveikti. Tai vat vėl stosiu į eilę dėl fanginės blush2.gif

QUOTE(vita82 @ 2005 11 27, 11:47)
ne, schmoll.gif  čia megzta su paprasta Neva-5 mašina, o apačia - rankomis. 4u.gif

Vita, gražu wub.gif Ir matai koks geras sprendimas, gražią apačią su rankomis primegzti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na idedu ir as savo viena is pirmuju mezginuku blush2.gif
Atsakyti