Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

Nugasdinot bijau.gif Bet bus kaip bus.........

QUOTE(♠♠Ernesta♠b @ 2010 10 05, 19:54)
sveikutes visos
o gal dar turite konspektukus is kuriu moketes Guogio valstybes finansus? lb buciau dekinga jei permestumete i sitagrus@gmail.com

Guogis ne valstybes fiansus desto, viesojo administravimo tyrimu metodologija.
Atsakyti
Prisijungiu ir aš prie čia. Labai aktualu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(♠♠Ernesta♠b @ 2010 10 05, 19:54)
sveikutes visos
o gal dar turite konspektukus is kuriu moketes Guogio valstybes finansus? lb buciau dekinga jei permestumete i sitagrus@gmail.com

Gal ne apie ta pati kalbame g.gif Destytojas Guogis desto VA tyrimu metodologija, o ka Jus per paskaitas veikiate kolega, kad nekonspektuojate, is kokios medziagos ruosiates? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vytele @ 2010 10 05, 23:12)
Nugasdinot  bijau.gif  Bet bus kaip bus.........

Vytele 4u.gif

Gyvenimas tesiasi.....ir neislaikius, juk visada lieka galimybe perlaikyti biggrin.gif
Mano grupeje, kolege neislaikius egzamina, per perlaikyma gavo 10 thumbup.gif Mistika, arba labai jau pasiseke lotuliukas.gif
Viskas bus gerai, islaikysite, tik aisku siam dalykui reikia ypatingo demesio, linku dideles sekmes mirksiukas.gif (butu smagu jei po egzamino parasytumete atsiliepimus)
Papildyta:
QUOTE(Indii @ 2010 10 06, 13:19)
Prisijungiu ir aš prie čia. Labai aktualu  thumbup.gif

Sveika prisijungus smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klauda: 06 spalio 2010 - 18:45
o kaip dėstytojas gylys(valstybės tarnyba)? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vytele @ 2010 10 06, 01:12)
Nugasdinot  bijau.gif  Bet bus kaip bus.........
Guogis ne valstybes fiansus desto, viesojo administravimo tyrimu metodologija.

Jus teisi galvojau apie viena rasiau kita blush2.gif doh.gif

[quote=Klauda,2010 10 06, 20:52]
Gal ne apie ta pati kalbame g.gif Destytojas Guogis desto VA tyrimu metodologija, o ka Jus per paskaitas veikiate kolega, kad nekonspektuojate, is kokios medziagos ruosiates? rolleyes.gif
Papildyta:

as neakivaizdininke tai ruosiuos is tu konspektu kuriuos pavyksta gauti rolleyes.gif
tai gal kuri turite?
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 10 06, 19:02)
o kaip dėstytojas gylys(valstybės tarnyba)? smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Didesnio frukto per 8 metus MRU nemačiau lotuliukas.gif
Seminarai nemirtingi buvo lotuliukas.gif įskaitą išlaikė visi biggrin.gif
Atsakyti
sveikos visos, esu MRU viesojo administravimo magistranturos I kurso studente. gal yra antrakursiu jusu tarpe ar jau baigusiu? labai jau reikia medziagos ir patarimu, susijusiu su destytojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazucius @ 2010 10 06, 22:09)
sveikos visos, esu MRU viesojo administravimo magistranturos I kurso studente. gal yra antrakursiu jusu tarpe ar jau baigusiu? labai jau reikia medziagos ir patarimu, susijusiu su destytojai smile.gif

o tu neakivaizdiniam gal studijuoji?
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2010 10 06, 18:52)

Vytele  4u.gif

Gyvenimas tesiasi.....ir neislaikius, juk visada lieka galimybe perlaikyti  biggrin.gif 
Viskas bus gerai, islaikysite, tik aisku siam dalykui reikia ypatingo demesio, linku dideles sekmes  mirksiukas.gif  (butu smagu jei po egzamino parasytumete atsiliepimus)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Parasysiu 4u.gif jau greitai biggrin.gif

QUOTE(pelėdžiukė @ 2010 10 06, 20:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Didesnio frukto per 8 metus MRU nemačiau lotuliukas.gif 
Seminarai nemirtingi buvo lotuliukas.gif įskaitą išlaikė visi biggrin.gif

Placiau prasom apie tas linksmybes rolleyes.gif biggrin.gif
Kad ant tavo stalo beveik uzsigula bevaiksciodamas, tai sita jau patyrem biggrin.gif Ar taip pat linksma ir per egzamina buna?
Atsakyti
QUOTE(♠♠Ernesta♠b @ 2010 10 06, 21:08)
as neakivaizdininke tai ruosiuos is tu konspektu kuriuos pavyksta gauti  rolleyes.gif
tai gal kuri turite?

Man taip pat jų reikėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vytele @ 2010 10 06, 22:29)
Placiau prasom apie tas linksmybes  rolleyes.gif  biggrin.gif
Kad ant tavo stalo beveik uzsigula bevaiksciodamas, tai sita jau patyrem  biggrin.gif  Ar taip pat linksma ir per egzamina buna?

Jis dar labai mėgsta atsiklaupęs ant kėdės ploti kojomis lotuliukas.gif Vienąsyk kažką aiškindamas bandė paslėpti galvą po švarku lotuliukas.gif O kai kažko klausia, tai regis ne tik ant tavo stalo atsiguls, bet dar i burną sulys lotuliukas.gif Visa grupė prunkšdavo nuo juoko biggrin.gif
O laikėm mes įskaitą, tai irgi linksmai. Atsimenu klausdavo grupės, ar toks ir toks vertas įskaitos ar ne, tai rėkdavom vertas vertas lotuliukas.gif Daug kam šiaip už lankomumą pasirašė. O kaip dabar su egzaminu būna, tai nežinau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas raset referata Lyginamosios viešosios politikos? pas Dumbliauska?
Atsakyti