Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

QUOTE(Abarbareja @ 2010 09 22, 20:28)
bet  su jotai sunku))))))0issodina kas3 vieta,ir 2 variantai)) 2 atviri klausimai!!!nusirasyt neimanoma,net nebandyk!!!!ir visiems grupems  skirtingiklausimai))buvo linksma

Nusirašyt įmanoma, viskas ten gerai, tik prieš egzą gerai stresiuko įvaro su tuo persodinėjimu ir kitomis replikomis.
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2010 09 22, 20:36)
Nusirašyt įmanoma, viskas ten gerai, tik prieš egzą gerai stresiuko įvaro su tuo persodinėjimu ir kitomis replikomis.

musu grupe tai nieks ir nebande)
Atsakyti
na as taip ir tikejausi is jo, nes prisimenu ji kai laukiau VA metodologijos egzamina, tai jis buvo pakviestas, kad padetu destytojui ziureti kas nusirasineja biggrin.gif smagu buvo tada irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(glamourrr @ 2010 09 23, 19:32)
na as taip ir tikejausi is jo, nes prisimenu ji kai laukiau VA metodologijos egzamina, tai jis buvo pakviestas, kad padetu destytojui ziureti kas nusirasineja  biggrin.gif smagu buvo tada irgi  biggrin.gif

Sveika,
Manyciau studijuojame tame paciame kurse, gal ir toje pacioje gr., ir su nekantrumu laukiame pirmadieni egzamino biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klauda: 24 rugsėjo 2010 - 15:10
QUOTE(Klauda @ 2010 09 24, 16:09)
Sveika,
Manyciau studijuojame tame paciame kurse, gal ir toje pacioje gr.,  ir su nekantrumu laukiame pirmadieni egzamino  biggrin.gif

gali buti biggrin.gif o tu kurioje grupeje esi? ax.gif
beje, is ko zadi ruostis siam egzaminui? kazkokia keista man ta jo programa pagal kuria liepe ruostis g.gif nekonkreti kazkokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(glamourrr @ 2010 09 24, 21:43)
gali buti  biggrin.gif  o tu kurioje grupeje esi?  ax.gif
beje, is ko zadi ruostis siam egzaminui? kazkokia keista man ta jo programa pagal kuria liepe ruostis  g.gif nekonkreti kazkokia  schmoll.gif

esu is 2gr., egzaminui ruosiuosi pagal programa rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos studentės,

Turbūt visos intensyviai mokosi, kad tokia spengianti tyla forume bigsmile.gif
Toks jau tas studento gyvenimas biggrin.gif

Kaip sekasi IV -kursėms, rašyti baigiamąjį, kaip sekasi su praktikos atlikimu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klauda: 02 spalio 2010 - 17:09
Gal ka nors apie Laki (konfliktai) galit pasakyt? Pakeite destytoja, tai nezinom, ko laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vytele @ 2010 10 02, 23:11)
Gal ka nors apie Laki (konfliktai) galit pasakyt? Pakeite destytoja, tai nezinom, ko laukti  ax.gif

Ir mane domina info apie Lakį ir dar domina Guogis 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vytele @ 2010 10 03, 00:11)
Gal ka nors apie Laki (konfliktai)

QUOTE(Eimy @ 2010 10 03, 09:52)
Ir mane domina

Bus ko mokytis smile.gif Mūsų pusė grupės ėjo pas jį į konfliktus, o paskui visi turėjome derybas. Tai pasimokinti tikrai reikėjo. Nepatinka jam vėluojantieji, "žaidžiantys" mobiliaisiais.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 10 03, 08:52)
ir dar domina Guogis  4u.gif  biggrin.gif

Dėstytojas Guogis man yra iš didžiosios raidės 4u.gif
Savo dalyko asas, protingas žmogus, reta tokių, kuo geriausi prisiminimai ax.gif
Jo dėstomas dalykas sunkus, bet įdomus, pasimokyti tikrai reikia iš esmės biggrin.gif Per egzminą buvo atsivedęs "prižiūrėtoją", atmosfera buvo labai įtempta, bet tie kas mokėsi, tiems nebuvo sunku schmoll.gif Pasiruošimui medžiagos kiek pamenu, taipogi nemažai, sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klauda: 03 spalio 2010 - 12:17
QUOTE(Klauda @ 2010 10 03, 14:14)
Dėstytojas Guogis man yra iš didžiosios raidės  4u.gif 
Savo dalyko asas, protingas žmogus, reta tokių, kuo geriausi prisiminimai  ax.gif
Jo dėstomas dalykas sunkus, bet įdomus, pasimokyti tikrai reikia iš esmės  biggrin.gif  Per egzminą buvo atsivedęs "prižiūrėtoją", atmosfera buvo labai įtempta, bet tie kas mokėsi, tiems nebuvo sunku  schmoll.gif  Pasiruošimui medžiagos kiek pamenu, taipogi nemažai, sėkmės Jums 4u.gif

sveikutes visos
o gal dar turite konspektukus is kuriu moketes Guogio valstybes finansus? lb buciau dekinga jei permestumete i sitagrus@gmail.com
Atsakyti