Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

Aciu labai aciuks.gif
Galima dar viena klausima?
"Elitas ir lyderyste-isanalizuoti viena teorija " cia rastu? o kaip del programoje minimo rasto darbo 5-10 psl. , kuri reikia rinktis is pateikto saraso? irgi reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ASSA @ 2010 02 11, 06:13)
Aciu labai  aciuks.gif
Galima dar viena klausima?
"Elitas ir lyderyste-isanalizuoti viena teorija " cia rastu? o kaip del programoje minimo rasto darbo 5-10 psl. , kuri reikia rinktis is pateikto saraso? irgi reikia?  ax.gif

isanalizuot rastu.o tas darba stai reikia grupemis rasyt po 3-4 zmones.
gal ka sturit dokumentu rasymo pvz is dokumentalistikos?praleidau paskaitas ir zinau tik,kad reikia parasyt 4 dokumentus...padekit!!! 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit kokiu konspektu is informacijos vadybos, informacines valdymo sistemos? 4u.gif

arba kokiu referatu, kuriuose nagrinejamos duomenu bazes, eurovoc, litlex ir pan.

Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif gal kartais kuri esat rasiusi apie Lutheri Gulika?ko tai info negaliu rasti,tik googlo knygose radau jo straipsni bet aisku viskas anglu kalba ax.gif gal kuri daugiau zinote kur ieskoti g.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
sweikos gal ka zinote apie egzamina pas elina cepuliene strateginis valdymas? dave be proto daug skaidriu ar ir egze buna daug klausimu ar lb sunkus?
Atsakyti
QUOTE(a labaingellukas @ 2010 01 22, 12:24)
Nenoriu gąsdinti, bet kursiokės kurios neišlaikė egzo iš pirmo karto, tai vaikščiojo pas jį ilgai ir nuobodžiai doh.gif ... O šiaip, kadangi neturiu medicininio išsilavinimo, tai diagnozių žmonėms nenustatinėju, tad nežinau jo ligų istorijos biggrin.gif ...

Angeliuk, kaip sekasi bakalaurini? Turiu beda, galvoju per kiek laiko gslima parasyt labai gera bakalaurini, per puse metu?
Atsakyti
Laba, merginos gal kas turite referata tema:
VIESASIS ADMINISTRAVIMAS X ISTAIGOJE. Labai reikia...
Atsakyti
QUOTE(shiubidiuby @ 2010 03 26, 05:37)
Angeliuk, kaip sekasi bakalaurini? Turiu beda, galvoju per kiek laiko gslima parasyt labai gera bakalaurini, per puse metu?

Sveika, kažkaip nemačiau anksčiau tavo klausimo, jau reta aš čia viešnia biggrin.gif . O kaip sekėsi parašyti, jau sužinosiu visai greitai ax.gif . Aš rašiau maždaug 3 mėn. smile.gif.
Atsakyti
Sveikos,

Labai nuoširdžiai prašau patarimų dėl magistro studijų MRU. Dėl neakivaizdinių (ištęstinių) studijų. VILNIUJE.

Mane domina šios programos:
-Savivaldos institucijų administravimas;
-Viešasis administravimas:

1)Aplinkos apsaugos administravimas
2)Veiklos auditas
3)Švietimo įstaigų administravimas
4)Sveikatos apsaugos įstaigų administravimas
5) Tarptautinio turizmo administravimas
6)Žmogiškųjų išteklių vadyba
7)Socialinė politika ir administravimas (SPF);
(neapsisprendžiu dėl specializacijų - nes neturiu jokios info, kuri būti naudingiausia, lengviausia ir pan..; tik žinau, kad veiklos auditas atkrenta iškart, nes ten reikia matematikos.)

O galbūt dar ką nors rekomenduotumėte iš Politikos ir vadybos fakulteto? Kur gana lengva mokytis ir apsiginti magistra?

Esu baigusi politikos mokslus, bet ne MRU, todėl net nenutuokiu, kas ir kaip čia vyksta. Kažkokį supratimą turiu apie viešąjį administravimą, tačiau įdomu, kaip MRU viskas vyksta, ar lengva, kaip dėstytojai, atsiskaitymai, dalyvavimas, mokymasis.. tuo labiau, kad nesu tiesiogiai susidūrus su neakivaizdinėm studijom, kiti lb vargsta su jom..

LABAI LABAI lauksiu atsakymų, kad ir trumpų! Galbūt kada ir aš galėsiu jums pagelbėti!

DĖKUI iš anksto..

Galit rašyti man asmeniškai el paštu: trenktuole@gmail.com arba čia.. 4u.gif
Atsakyti
labas!gal kas jau yra islaikes egza pas Vida Ubonaviciu (Viešosios politikos formulavimas ir įgyvendinimas)?pasidalinkit patirtim))kkokius klausimus megsta ? ar sunku buvo? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abarbareja @ 2010 06 08, 21:33)
labas!gal kas jau  yra islaikes egza pas Vida Ubonaviciu (Viešosios politikos formulavimas ir įgyvendinimas)?pasidalinkit patirtim))kkokius klausimus megsta ? ar sunku buvo?  smile.gif  g.gif

Pas mus buvo masinis neišlaikymas doh.gif . Blogiausia, kad egzui ruoštis nėra iš ko. Kai laikiau su visais buvo 2 atviri klausimai (neatsimenu jau jų biggrin.gif ), bet kas neišlaikė ir ėjo perlaikyti, gavo labai sunkų testą. Tiesa, čia neakivaizdiniam, dienininkus, kiek girdėjau, išgelbėjo sukaupti balai prieš egzaminą ir, be abejo, jie paskaitų, seminarų turėjo nepalyginamai daugiau, nei mes. Žodžiu, laimės dalykas šis egzas smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(wakareja @ 2010 06 06, 16:53)
Sveikos,

Labai nuoširdžiai prašau patarimų dėl magistro studijų MRU. Dėl neakivaizdinių (ištęstinių) studijų. VILNIUJE.

Mane domina šios programos:
-Savivaldos institucijų administravimas;
-Viešasis administravimas:

1)Aplinkos apsaugos administravimas
2)Veiklos auditas
3)Švietimo įstaigų administravimas
4)Sveikatos apsaugos įstaigų administravimas
5) Tarptautinio turizmo administravimas
6)Žmogiškųjų išteklių vadyba
7)Socialinė politika ir administravimas (SPF);
(neapsisprendžiu dėl specializacijų - nes neturiu jokios info, kuri būti naudingiausia, lengviausia ir pan..; tik žinau, kad veiklos auditas atkrenta iškart, nes ten reikia matematikos.)

O galbūt dar ką nors rekomenduotumėte iš Politikos ir vadybos fakulteto? Kur gana lengva mokytis ir apsiginti magistra?

Esu baigusi politikos mokslus, bet ne MRU, todėl net nenutuokiu, kas ir kaip čia vyksta. Kažkokį supratimą turiu apie viešąjį administravimą, tačiau įdomu, kaip MRU viskas vyksta, ar lengva, kaip dėstytojai, atsiskaitymai, dalyvavimas, mokymasis.. tuo labiau, kad nesu tiesiogiai susidūrus su neakivaizdinėm studijom, kiti lb vargsta su jom..

LABAI LABAI lauksiu atsakymų, kad ir trumpų! Galbūt kada ir aš galėsiu jums pagelbėti!

DĖKUI iš anksto..

Galit rašyti man asmeniškai el paštu: trenktuole@gmail.com arba čia.. 4u.gif

o kaip dėl šio kl? niekas nepagelbės? g.gif
Atsakyti