Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

QUOTE(Lamija;) @ 2010 01 24, 16:49)

Mums ir perna Valatka po 8 pasiule. 98% tuos 8 ir pasieme thumbup.gif

na tada ir a labai tikiuosi ,kad rytoi mums 8 pasiulys...tada begsiu pirmoi eilei is ten biggrin.gif
Atsakyti
sveikos.na ka Valatka mumus pasiule 5.. smile.gif isejom o ka daryt... biggrin.gif

Gal kas turit knyga is elito ir lyderystes?nupirkciau uz puse kainos 4u.gif arba atsisvietus knyga.
K.Masiulis "Elitas ir lyderyste"..buciau labai dekinga
Papildyta:
ir dar gal kuri is merginu rase ta rasto darba is elito ir lyderystes,kuri reikalauja destytoja D.Rupkuviene gal galetumet man atsiut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2010 01 24, 12:32)
as pas ji perlaikyti vaziavau i LRT. parasiau vel tikrai labai blogai, bet parase 5. manau tikrai smarkiai pridejo, kad egzas butu islaikytas:ax:

Pasiseke ir man pas Gelezeviciu perlaikyt thumbup.gif thumbup.gif 6 parase ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglia @ 2010 01 24, 17:35)
Taip taip, dieninukė aš :} na, esmė ta, kad jis vis dėlto kažką siūlo- o tai yra gerai biggrin.gif biggrin.gif

Čia iš kurios pusės pažiūrėsi į tą "gėrį" g.gif . Įsivaizduok, jei visi dėstytojai tokie būtų, tai diplomą tikra ta žodžio prasme - nusipirktumėm, įdėję 0 pastangų ir sumokėję dar didesnę krūvą pinigų doh.gif . O dėl 5 neakivaizdininkams ir 8 dienininkams, tai kur teisybė? biggrin.gif Čia eilinį kartą jos nėra schmoll.gif . O aš, kad ir iš tų, dėstytojų taip ignoruojamų tarpo, bet man būtų buvę gėda imt tą 5, tad aš laikiau egzą ir gavau 9. O va, anot dėstytojų, tokie protingi dienininkai pasiima 8. Tikrai nenoriu nieko įžeist, ar panašiai, tik išsakiau savo nuomonę ax.gif ...
Atsakyti
gal kuri studijuoja magistrą viešojo sektoriaus ekonomika? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
sveikos.susirgau ir praleidau visas 6 dokumentalistikos paskaitas (dest.Bronislovas Vonsavicius)..ir grupioke parase,kas pavasario sesijai reikia parasyt 4 dokumentus pagal visus reikalavimus,prasymo forma,rastas kaip istaiga klausia ir istaiga atsako..bet dabar nieko nebesuprantu kaip ten ka rasyt..gal kuri turi pvz?ne
Atsakyti
Sveikos,
Katty , kursiokes busim drinks_cheers.gif
Sakykit prasau, gal kas turite konspektu is filosofijos, viesojo administravimo teorijos ir paradigmos, valstybes saugumas ir tarptautines organizacijos,elitas ir lyderyte? kas nors is anglu irgi praverstu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ASSA @ 2010 02 08, 07:40)
Sveikos,
Katty , kursiokes busim  drinks_cheers.gif
Sakykit prasau, gal kas turite konspektu is filosofijos, viesojo administravimo teorijos ir paradigmos, valstybes saugumas ir tarptautines organizacijos,elitas ir lyderyte? kas nors is anglu irgi praverstu... ax.gif

ir man ir man viso to reikia biggrin.gif ..man labai dar reikia is dokumentalistiskos...
Atsakyti
QUOTE(ASSA @ 2010 02 08, 09:40)
Sveikos,
Katty , kursiokes busim  drinks_cheers.gif

Sveika, turiu medziagos is VA paradigmu, bet neatsakau uz kokybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ЛайМ
@ 2010 02 08, 19:11)
Sveika, turiu medziagos is VA paradigmu, bet neatsakau uz kokybe lotuliukas.gif

atsiuska man prasau i c.katia@mail.ru
Atsakyti
to> Katty
Sveiki,
sakykite prasau,ar galetumete parasyti ka reikia atlikti ,kokie namu darbai is filosofijos, VA teoriju ir paradigmu ,elito ir lyderystes? buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASSA @ 2010 02 10, 05:51)
to> Katty
Sveiki,
sakykite prasau,ar galetumete parasyti ka reikia atlikti ,kokie namu darbai is filosofijos, VA teoriju ir paradigmu ,elito ir lyderystes? buciau labai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveikas.is filosofijos reikia parasyti referata (10-12 psl)atsiusti i katedra prie smenesi iki sesijos.(temos referatui galima rast filosofijos katedros psl-temos kursiniams darbams);
VA teorijos ir paradigmos-pagal skaidres ismokti visas temas,isanalizuoti viena pasirinkta viesaja organizacija 1.5 psl apimties,atsiusti destytojai...ir grupese reikia parasyti referata apie va pasirinkus viena sali.;
Elitas ir lyderyste-isanalizuoti viena teorija
Atsakyti