Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

Sveiki, gal yra zmoniu rasanciu rasto darbus? Ar turite pazystamu kurie raso? Skubiai reikia pagalbos. smile.gif
Atsakyti
Sveikos MRU ir ne tik profesorės. Siais metais laikau Darbo teisės ir socialinės saugos VALSTYBINI baigiamaji egzamina. Tad man labai reiketų konspekto pagal programa. Gal kas turite? Būkit geros parasykite i PM. Atsilyginčiau, skolinga nelikčiau. Ar kurios pernai laikė, gal galėtumėte pasidalinti konspektais. Susitartume jau dėl sąlygų ir t.t. , turiu labai neblogu kitu sriciu konspektu pagal kuriuos isilaikiau egzaminus. Pagelbėkit, taip sunku kai mokaisi išlyginamuoju budu, ir nei paskaitu nieko nėra, o dalyką lakyk kaip nori :/, pastas: seriously@inbox.lt
Atsakyti
Sveikos merginos. junkimes i facebook grupe. esu sukurus MRU nuotolines studijos viesasis administravimas. ieskokite Lina Naginyte Sulciuviene. Kuo musu daugiau tuo daugiau info galesime pasidalinti, tuo bus lengviau mokytis biggrin.gif . Lauksiu jusu visu. iki greito
Atsakyti
Sveikos,
zinau, kad atostogaujat, taciau labai reikia patarimo. Turiu bakalaura ir noriu mokytis toliau. Beda ta, kad mano bakalauras neatitinka to, ko noriu toliau mokytis. Konkreciai galvoju apie kelis variantus: VA, vadyba ir kitus panasius dalykus. MRU psl parasyta, kad neturint VA, teises, ekonomikos ir t.t. bakalauro reikia islaikyti atitinkamus egzaminus kiekvienai sriciai.
Kaip yra su tais atitinkamais egzaminais?

Ar yra cia bandziusiu ruostis pacioms ir laikyti? Kaip sekesi?

Ar gal duoda medziaga bant jau?

Ar tie egzaminai mokami, o gal leidzia vaikcioti i paskaitas kaip laisvam klausytojui ir tada ruostis egzaminui?

Suprantu, kad tai naivoki klausimai, bet kai nepataikai is pirmo karto i savo roges ieskai kitu galimybiu, o mokytis 5metus ir po to dar 2, jau ne man..

Zodziu domina Jusu asmenines patirtys siais kalusimais.
Aciu.
Atsakyti
sveikos merginos, jei per studijas susikaupe rasytu rasto darbu, yra gera proga juos sukelti i duombaze ir uz tai nieko nedarant gauti pinigu. as labai dziaugiaus forume radusi si puslapi, gal ir jums pravers smile.gif http://www.mokslinia...bai.lt/?r=atide
Atsakyti
Sveikutes, gal yra studijuojanciu Viesojo admiinstravimo magistraturoje nuotoliniu budu arba nebutinai nuotoliniu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif gal kuri turite Vanago Vadybos konspekta blush2.gif BUCIAU LABAI DEKINGA JEI PASIDALINTUMETE ax.gif virgute101@gmail.com
Atsakyti
Labas vakaras,
Gal yra dariusiu namu darba is VP formulavimo ir igyvendinimo procesai pas Babr.Stank.? Gal galetumet pasidalinti, nezinau nuo ko net pradeti doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas laikėte egzaminą Vadybos pas Vanagą? blink.gif
Atsakyti
Labas, mamos ir ne tik 4u.gif

tylu cia pas jus, matyt visos mokosi, bet gal gi atsiras kas galetu man pagelbeti. smile.gif Realiai man reikia tik konsultacijos, uzvedimo ant kelio, nes su destytoju nelabai "eina" pasikonsultuoti doh.gif taigi turiu tokia nasta "ant sirdies"-bakalaurini darba, kurio tema "savivaldybes turto valdymas ir disponavimas juo". Realiai tai man reikia susisiaurinti sia tema, bet niekaip nesugalvoju apie ka galeciau rasyti. Mazai randu info sia tema. Obrazcovo knyga tokiu pavadinimu gauti be sansu, skaiciau tik istatyma, pazystamu savivaldybeje taip pat neturiu, kad pakonsultuotu. Taigi, gal yra jusu tarpe rasiusiu kazka sia ar panasia tema, gal turit kokios medziagos ir galetumete pasidalinti? Lauksiu atsiliepimu i AZ, aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Gal galite plačiau papasakoti apie bakalauro darbo gynimą? Kaip ten viskas vyksta? Kur laikote piniginę, mobilujį telefoną? Juk jo nesineši į gynimą? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2014 11 25, 16:36)
Labas, mamos ir ne tik  4u.gif

tylu cia pas jus, matyt visos mokosi, bet gal gi atsiras kas galetu man pagelbeti.  smile.gif  Realiai man reikia tik konsultacijos, uzvedimo ant kelio, nes su destytoju nelabai "eina" pasikonsultuoti  doh.gif  taigi turiu tokia nasta "ant sirdies"-bakalaurini darba, kurio tema "savivaldybes turto valdymas ir disponavimas juo". Realiai tai man reikia susisiaurinti sia tema, bet niekaip nesugalvoju apie ka galeciau rasyti. Mazai randu info sia tema. Obrazcovo knyga tokiu pavadinimu gauti be sansu, skaiciau tik istatyma, pazystamu savivaldybeje taip pat neturiu, kad pakonsultuotu. Taigi, gal yra jusu tarpe rasiusiu kazka sia ar panasia tema, gal turit kokios medziagos ir galetumete pasidalinti? Lauksiu atsiliepimu i AZ, aciu  4u.gif

Laba,
ir kitoms pasakyti galiu iš karčios patirties - renkantis darbą, prieš tai pasidomėti dėstytoju ir literatūra darbo tema - o ne tema graži.
atakuokite dėstytoją, užklauskite mru biblioteką - man labai padėjo
Atsakyti