Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

Sveikos, esu baigus KTU viešojo administravimo magistro studijas. Jei reikia pagalbos, tai kreipkitės, padėsiu kuo galėsiu. Ypač ES struktūrinių fondų paramos klausimais 4u.gif Pati rašiau baigiamąjį darbą apie ES struktūrinių fondų (2007-2013 metų) įsisavinimo problemas 4u.gif bei vienam žmogui rašiau magistro baigiamąjį darbą apie atliekų tvarkymo problemas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidajk: 24 vasario 2013 - 20:25
Ieškau VA pagrindų konspekto , dėstytojas Dangis Gudelis.
Gal kas turite? 4u.gif
Atsakyti
CT SPECIALI ISLAIKYTA ))) 8

JEI KA DOMINA KAS I AZ PRASOM,

Gal kas turite Romenu teises testus, lietuvos teises saltiniu konspektuka? Buciau lbj dekinga
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 03 05, 15:05)
Ieškau VA pagrindų konspekto , dėstytojas Dangis Gudelis.
Gal kas turite?  4u.gif

aš turiu, jei dar reikia parašykit į a.ž mirksiukas.gif Normalus konspektas, iš jo mokydamasi 8 gavau.
Atsakyti
labutis
Atsakyti
Sveika Partena,

Labai reiktų VA pagrindų konspekto , dėstytojo D. Gudelio. Gal galėtum atsiųsti į AŽ. wink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaičiukės smile.gif

Norėčiau sužinoti nuomonę apie Arvydą Guogį. Pas jį rašau magistro baigiamąjį darbą, tačiau esu nusivylusi... Kadangi studijuoju Klaipėdoje, tad tenka su juo bendrauti paštu.. tačiau dėstytojas atsakinėja labai bent jau man atrodo atmestinai blush2.gif dėstytojas laimina visus mano žingsnius nors jie yra ir klaidingi.. doh.gif kokia jūsų patirtis su juo?
Atsakyti
Laba vakara, esu naujoke cia smile.gif labai reikia patarimo del dalyku pasirinkimo, gal ka patartumete is patirties:

1 dalyką iš: Regionų administravimas; Aplinkosaugos administravimas;
Tarptautinė ekonomika

1 dalyką iš: Nevyriausybinių organizacijų vadyba; Savivaldos įstaigų vadyba;
Projektų vadyba

1 alternatyviai pasirenkamą dalyką iš: Valstybės tarnyba ES šalyse; Lyginamoji politika

Is anksto dekoju ir laukiu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 03 13, 07:51)
Sveikos mergaičiukės  smile.gif

Norėčiau sužinoti nuomonę apie Arvydą Guogį. Pas jį rašau magistro baigiamąjį darbą, tačiau esu nusivylusi... Kadangi studijuoju Klaipėdoje, tad tenka su juo bendrauti paštu.. tačiau dėstytojas atsakinėja labai bent jau man atrodo atmestinai  blush2.gif  dėstytojas laimina visus mano žingsnius nors jie yra ir klaidingi.. doh.gif  kokia jūsų patirtis su juo?

Rašiau pas jį kursinį darbą, turėjau dalyką jo. Mano nuomonė- griežtas, bet teisingas, toks "senovinis", bet draugiškas smile.gif

QUOTE(z@r@ @ 2013 04 10, 22:52)
Laba vakara, esu naujoke cia smile.gif  labai reikia patarimo del dalyku pasirinkimo, gal ka patartumete is patirties:

1 dalyką iš: Regionų administravimas; Aplinkosaugos administravimas;
Tarptautinė ekonomika

1 dalyką iš: Nevyriausybinių organizacijų vadyba; Savivaldos įstaigų vadyba;
Projektų vadyba

1 alternatyviai pasirenkamą dalyką iš: Valstybės tarnyba ES šalyse; Lyginamoji politika

Is anksto dekoju ir laukiu patarimu smile.gif

Iš alternatyvių patarčiau imti valstybės tarnybą ES šalyse, jei dėstytojas bus Smalskys. Grupėj egzamino pažimys mažiausias buvo 7 smile.gif
Iš dalykų kuriuos išvardinai pirmuosius, tai patariu rinktis tarptautinę ekonomika. Labai smagiai dėstomas dalykas, nesudėtingas ir egzaminas nesunkus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saulele 1 @ 2012 07 27, 11:38)
aš liktai įstojau į viešaji administravima, žiurejau kurios dalikus mokytis tai mateka eina, ir užsienio kalba, liktai tik pirma pusmeti jai daugaiu nebus tai gal nebaisu blush2.gif nes nelabai įsivaizduoju kaip galima mokytis kalbos kai jos visai nežinai verysad.gif nuo O gi nemokys.gal galit pakomentuoti viešajame sektoriuje  kom tiksliau galima dirbti, esu įstojusi ir į socialini darba ir į teise ir penetilenine veikla tai nežinau ka rinktis,  unsure.gif

Galima dirbti visus darbus, kas liečia valstybės tarnybą (savivaldybė, seimas, VMI, seniunijos, sodra, darbo birža ir .t.t), VA baigus gali dirbti ne tik valstybės tarnyboje, bet ir privačiame sektoriuje smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turi sprendimų priėmimo modeliavimo namų darbo pavyzdį? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės ,
Gal kuri nors rašėte baigiamąjį darbą pas Doc. dr. Vladislav Sotirovič? 4u.gif
Atsakyti
Labas studentes.Maciau kad prasideje isankstiniai priemimai,noriu pasiteirauti,i kur rekomenduotumete stoti(kokia spec.),jei egzaminai mokykliniai,ir nera geriausi.Laikiau biologija(8),lietuviu(7),uzsienio k.(7)ir geografija(6).Siaip domina studijos susijusios su agronomija,zemetvarka ir kt.pan.studijos.Dar gal kas placiau gali paaiskinti apie viesaji administravima?Aciu labai.
Atsakyti