aš liktai įstojau į viešaji administravima, žiurejau kurios dalikus mokytis tai mateka eina, ir užsienio kalba, liktai tik pirma pusmeti jai daugaiu nebus tai gal nebaisu nes nelabai įsivaizduoju kaip galima mokytis kalbos kai jos visai nežinai nuo O gi nemokys.gal galit pakomentuoti viešajame sektoriuje kom tiksliau galima dirbti, esu įstojusi ir į socialini darba ir į teise ir penetilenine veikla tai nežinau ka rinktis,
Sveikos, reikia patarimo. Dabar įstojau į viešąjį administravimą , bet magistrą žadu baigti ekonomikos ar finansų, kaip manot ar po to nebus labai sunku tarkim ir galbūt net neįmanoma įsidarbint į banką ar mokesčių ispekciją, jei bakalauras bus viešojo administravimo ? Ar iš vis apsimoka studijuot šią specialybę, esu įstojus į vf. Gal geriau iš karto rinktis finansų ekonomiką mokamą.
QUOTE(leguska @ 2012 08 05, 22:43)
Sveikos, reikia patarimo. Dabar įstojau į viešąjį administravimą , bet magistrą žadu baigti ekonomikos ar finansų, kaip manot ar po to nebus labai sunku tarkim ir galbūt net neįmanoma įsidarbint į banką ar mokesčių ispekciją, jei bakalauras bus viešojo administravimo ? Ar iš vis apsimoka studijuot šią specialybę, esu įstojus į vf. Gal geriau iš karto rinktis finansų ekonomiką mokamą.
Kiek žinau, į magistrą - ekonomiką ar finansus galima įstoti tik baigus bakalaurą ekonomikos. Kadangi VA yra visiškai kitos studijos
Gal yra kas studijuoja VA nuotoliniu budu?
Labas!
atiduodu MRU Teises sociologijos (Petkuviene)konspektus - ir ranka rasyti, ir skaidres rengtos ir siaip skaitalai!!! pati studijavau teise ir valdyma magistranturos studijose!
AZ prasau
atiduodu MRU Teises sociologijos (Petkuviene)konspektus - ir ranka rasyti, ir skaidres rengtos ir siaip skaitalai!!! pati studijavau teise ir valdyma magistranturos studijose!
AZ prasau
Gal kuri VA studentė rašė savo baigiamąjį darbą pas Ž.Židonį?
Sveikutės, rašau su dideliu prašymu. Pasirinkau rašyti magistrinį darbą pas Arvydą Guogį. Gal kuriai teko pas jį rašyti o gal dar berašote baigiamąjį darbą? kaip šio dėstytojo konsultacijos? koks darbų lygis? labai prašau pasidalinkit savo nuomone. Nes mano kol kas atsiliepimai ne kokie su konsultacijomis...
QUOTE(Kristina_klp @ 2013 01 03, 21:07)
Sveikutės, rašau su dideliu prašymu. Pasirinkau rašyti magistrinį darbą pas Arvydą Guogį. Gal kuriai teko pas jį rašyti o gal dar berašote baigiamąjį darbą? kaip šio dėstytojo konsultacijos? koks darbų lygis? labai prašau pasidalinkit savo nuomone. Nes mano kol kas atsiliepimai ne kokie su konsultacijomis...
na jis siaip tikrai ne pescias destytojas, daug zinantis, placiu paziuru, ir reikalavimus tokiems darbams tikrai kelia nemazus. man pas ji didesnio darbo rasyt neteko, taciau, kiek man teko su juo susidurti, per paskaitas ir kalbant apie visokius baigiamuosius, ne karta akcentavo, kad visad galima su juo pasitarti, pasikonsultuoti, svarbiausia rodyti iniciatyva, kazkiek pasidomet ta tema, apie kuria rasai.
Sveikos
Gal kas turite viesojo administravimo pagrindu konspektus? Pasidalinkit prasau, labai reikia
atsiuskit man i meila agataa2007@gmail.com
Dekoju is anksto
Gal kas turite viesojo administravimo pagrindu konspektus? Pasidalinkit prasau, labai reikia
atsiuskit man i meila agataa2007@gmail.com
Dekoju is anksto