Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

QUOTE(Kašmyras @ 2012 01 20, 11:04)
Sveikos, gal galit ką nors papasakoti apie šiuos dėstytojus:
Socialinių paslaugų administravimas J. Čižikienė
Viešojo sektoriaus ekonomikos pagrindai R. Venclovas, A. Dobravolskas
Administracinė teisė V. Kosmačaitė, U. Trumpulis
ES institucijos ir valdymas V. Pečkys
Viešojo administravimo tyrimų metodologija V. Smalskys
Valstybės tarnyba A. Gylys
? smile.gif
Apie jų mokymo metodus, stilių, įpročius ir papročius, ar labai spaudžia smile.gif Būčiau labai dėkinga!

Dobrovolskas mus išdūrė per egza. padiktavo 10 klausimu, turejom atsakyti taip arba ne.nusirašyt nėr šansų.

Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2012 01 23, 16:02)
man nepatiko
labai smulkmeniska
jei kalbeti kaip apie vadove, tai visur mato plagiata ir pan
Smalskys super destytojas, per paskaitas viska gerai isaiskina, egzaminas nera sunkus, bet pasimokyt reikia smile.gif

Kas turite gera konspekta is VADYBOS? tiksliau pagal Ramuno Vanago reikalavimus

turiu Vanago konspekta, mokiausi iš jo gavau 9
Atsakyti
Sveikos studentes,

pas Jus esu naujokė, mokausi Ku, ir reikia šiek tiek pagalbos. Sakykite gal kas turite rašiusios kokį darbelį apie Viešajį administravimą Lietuvoje? Viešają politiką? rašau baigiamajį ir labai trūksta šiek tiek teorinės dalies. Rašykite į AZ smile.gif
Atsakyti

Papildyta:
turiu Vanago konspekta, mokiausi iš jo gavau 9
[/quote]

gal galetumete Vanago konspektu pasidalinti? thumbup.gif verkiant egza reikia issilaikyti..
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Gal turite kokių gerų/blogų atsiliepimų apie lekt. dr. Ginatrę Petronytę?
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite sia medziaga, yra MOODLE sistemoje, dalyko pavadinimas - Socialiniu instituciju vadyba (NS) taciau man neiseina ieiti, Bitinas A. Socialinių institucijų vadyba, ar bet kokia ten esancia info galite pasidalinti? Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.gal kas nors is studijuojanciu turi bent kokios medziagos is temos:Savivaldybes vaidmuo svietimo valdyme?
Cia kursiniam darbui reike.
Buciau labai labai dekinga.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Jūs kaip supratau bakalaureatės? Ar turit magistrančių? 4u.gif
Papildyta:
Sveikos smile.gif
Jūs kaip supratau bakalaureatės? Ar turit magistrančių? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete papasakoti kanors apie dest. Egle Kazlauskiene, ji mano darbo vadove, koks pas jos stilius. leidzia darbus el pastu siusti? gerai padeda pasiruost gynimams?
Atsakyti
Grįžtu ir vėl pasiteirauti apie dėstytojus 4u.gif
Personalo vadyba doc.dr. A. Rimkus
Informacinės technologijos ir e-valdžia doc.dr. T. Limba, lekt. K. Agofonov
Administracinio proceso teisė lekt.dr. G.Kuncevičius, lekt. A. Kaminskas
Europos integracijos procesai asist. R. Urbonaitė
Regionų administravimas doc.dr. A. Stasiukynas
Bakalurinį pasirinkau pas Igną Dzemydą, buvusi kambariokė tik teigiamai atsiliepė apie jį, o ką, jūs, mergaitės, pasakysit apie jį, jo tvarką, darbo metodiką bei kitų išvardintų dėstytojų? smile.gif
Būčiau labai labai dėkinga thumbup.gif
Atsakyti
pas Limba teko laikyti egzamina, tai regis visus praleido, buvo isejes is auditorijos egzamino metu biggrin.gif o daugiau labai ir neteko susidurt smile.gif
Dzemyda toks savotiskas sakyciau.. per jo paskaitas nuobodoka bent jau man, tai beveik ju nelankiau. labai lygiuojasi i Vanaga.. reikejo pas ji rasyti rasto darba, buvo uzduociu moodle aplinkoj. egzaminas testas, plius sumuojasi visu darbu pazymiai. labai kazkokios nuomones apie ji taip pat nesusidariau. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, bandau aš tik stoti, blush2.gif pasirinkus esu jusu spec, noriu paklausti gal kas gali plačiau pasakyti apie šita spec, na kom galima bus dirbti, ar sunku mokytis, ? mirksiukas.gif ar eina matematika, iš kalbu užsienio kas eina ,aš tai baigusi rusu kaip usienio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele 1 @ 2012 07 11, 10:38)
Sveiki, bandau aš tik stoti,  blush2.gif pasirinkus esu jusu spec, noriu paklausti gal kas gali plačiau pasakyti apie šita spec, na kom galima bus dirbti, ar sunku mokytis, ? mirksiukas.gif ar eina matematika, iš kalbu užsienio kas eina ,aš tai baigusi rusu kaip usienio blush2.gif

Na, gal nebus mano atsakymas per vėlai smile.gif Baigusi šią specialybę pagal įdėją turėtum dirbti valstybės tarnyboje, bet galėsi dirbti ir privačiame sektoriuje, o žinių darbui jame gausi pačių įvairiausių, todėl tiksliai kažką pasakyti sunkoka. Bent jau man mokytis nesunku, turiu mažai paskaitų, daug laisvo laiko smile.gif Matematikos vienam pusmety yra, užsienio kalbos: vokiečių ir anglų. Mano grupėje yra žmonių ir iš rusiškų, ir iš lenkiškų mokyklų, ir jie turėjo rinktis, kurią iš šių kalbų mokysis pirmus metus (dabar liko tik pusmetis).
Atsakyti