Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

Gal kam teko "susidurti" su doc. dr. Rūta Dačiulyte? g.gif Kaip ji? Kokie atsiliepimai? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas turit kokios medziagos is Viesojo administravimo sistemu pas Manta Bileisi? smile.gif ir dar galbut kas galit papasakot apie Savivaldos teises egzamina pas K. Jankauska?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasuole 22: 25 rugsėjo 2011 - 20:55
Gal kas galit pasakyt ką gero/blogo apie dėstytoją Algirdą Rimkų?
Atsakyti
sveikos,
gal yra kas is IIIk kuris turi tarptautine zmogaus teisiu apsauga -skola?
ir planuoja eiti laikytis siemet?

brukstelekite i az, keliese gal drasiau bus laikyti si "malonu" egza.
Atsakyti
Gal kas turit kokią kalbą retorikos egzaminui? g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turi konspektus, referatus apie NVV
rasykite i AZ
Isanksto dekoju
Atsakyti

Sveiki, gal kas turi konspektus, referatus apie NVV ir dar domina Naujasis viesasis valdymas, naujoji viesoji tarnyba
rasykite i AZ
Isanksto dekoju

Atsakyti
sveikos, gal kas turi Filosofijos konspektus? dėstytojas Povilas Aleksandravičius (:

ačiū (:
Atsakyti
[quote=glamourrr,2010 01 13, 01:05]
pas mus buvo panasiai pas Vanaga, 50% neislaikiusiuju doh.gif testas pas ji ne is lengvuju, daugiausia reikia ruostis is jo darytu skaidriu mirksiukas.gif

labas Glamourr , noreciau paklaust del vanago, sakai kad reikejo mokytis is jo skaidriu, gal galetum atsiust man jo skaidres i pata, buciau labai labai dekinga slonikcha@list.ru

aciu is anksto
Atsakyti
Sveikos,

Merginos, gal kuri iš Jūsų esate kažką rašiusios apie LT Konstituciją? Mano tema " Aš ir LR Konstitucija"... plagijuoti nesiruošiu, tiesiog reikia už kažko "užsikabinti" smile.gif
Į až wink.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turi dest. Grazulio Zmogiskuju istekliu strateginio valdymo kokios nors medziagos?Ar bent galite papasakoti kaip pas ji egzaminas vyksta?
Beje, ka galite pasakyti apie destytoja A.Verika, kuris desto darbo teise?
Atsakyti
As nuo rudens ieskau kad pas lekt. gailiute laike arba laikys tarptautine zmogaus teisiu apsauga, cia is laisvai pasirenkamu.. bet tyla sad.gif negi neikas nesirinkote...
Atsakyti