Gal kam teko "susidurti" su doc. dr. Rūta Dačiulyte? Kaip ji? Kokie atsiliepimai?
Gal kas galit pasakyt ką gero/blogo apie dėstytoją Algirdą Rimkų?
sveikos,
gal yra kas is IIIk kuris turi tarptautine zmogaus teisiu apsauga -skola?
ir planuoja eiti laikytis siemet?
brukstelekite i az, keliese gal drasiau bus laikyti si "malonu" egza.
gal yra kas is IIIk kuris turi tarptautine zmogaus teisiu apsauga -skola?
ir planuoja eiti laikytis siemet?
brukstelekite i az, keliese gal drasiau bus laikyti si "malonu" egza.
Gal kas turit kokią kalbą retorikos egzaminui?
Sveiki, gal kas turi konspektus, referatus apie NVV
rasykite i AZ
Isanksto dekoju
rasykite i AZ
Isanksto dekoju
Sveiki, gal kas turi konspektus, referatus apie NVV ir dar domina Naujasis viesasis valdymas, naujoji viesoji tarnyba
rasykite i AZ
Isanksto dekoju
[quote=glamourrr,2010 01 13, 01:05]
pas mus buvo panasiai pas Vanaga, 50% neislaikiusiuju testas pas ji ne is lengvuju, daugiausia reikia ruostis is jo darytu skaidriu
labas Glamourr , noreciau paklaust del vanago, sakai kad reikejo mokytis is jo skaidriu, gal galetum atsiust man jo skaidres i pata, buciau labai labai dekinga slonikcha@list.ru
aciu is anksto
pas mus buvo panasiai pas Vanaga, 50% neislaikiusiuju testas pas ji ne is lengvuju, daugiausia reikia ruostis is jo darytu skaidriu
labas Glamourr , noreciau paklaust del vanago, sakai kad reikejo mokytis is jo skaidriu, gal galetum atsiust man jo skaidres i pata, buciau labai labai dekinga slonikcha@list.ru
aciu is anksto
Sveikos,
Merginos, gal kuri iš Jūsų esate kažką rašiusios apie LT Konstituciją? Mano tema " Aš ir LR Konstitucija"... plagijuoti nesiruošiu, tiesiog reikia už kažko "užsikabinti"
Į až
Merginos, gal kuri iš Jūsų esate kažką rašiusios apie LT Konstituciją? Mano tema " Aš ir LR Konstitucija"... plagijuoti nesiruošiu, tiesiog reikia už kažko "užsikabinti"
Į až
As nuo rudens ieskau kad pas lekt. gailiute laike arba laikys tarptautine zmogaus teisiu apsauga, cia is laisvai pasirenkamu.. bet tyla negi neikas nesirinkote...