Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

QUOTE(fancy @ 2011 01 28, 12:53)
na administratore as ir taip dabar dirbu su visai nesusijusiu issilavinimu. manau VA atvertu duris didelese imonese, kad ir pvz personalo skyriuje ar administracijoje. Aisku, butu idomu isgirsti nuomone jau baigusiu, ar dabar studijuojanciu, gal as cia visai nusisvaigstu  biggrin.gif

Aš atsiprašau, gal kiek negražiai nuskambės, bet naivu tikėti, kad VA studijos plačiai atvers duris didesnėse įmonėse blush2.gif Baigiau MRU viešojo administravimo bakalaurą, dabar žmgiškųjų išteklių vadybą bandau baigti... Aišku, jei aš pati papildomai mokinčiausi iki pažaliavimo, jausčiau, kad studijos davė man milžinišką naudą... Tiesa, dabar irgi nesiskundžiu, praplėtė mano akiratį, bet, deja, žiūrėdama darbo skelbimus, susijusius su personalo vadyba, suprantu, kad man tos plačios durys nelabai ir prasivėrė... smile.gif
Atsakyti
Gal kuri nors esat rasiusi ir apsiginusi kursini ar baigiamaji darba pas Nefa? Zinau, kad jis viesiem uzduodu vienodus klausimus per gynima, tai gal kuri nors turite, ar prisimeta tuos klausimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dior_001 @ 2011 03 14, 08:41)
Gal kuri nors esat rasiusi ir apsiginusi kursini ar baigiamaji darba pas Nefa? Zinau, kad jis viesiem uzduodu vienodus klausimus per gynima, tai gal kuri nors turite, ar prisimeta tuos klausimus? 4u.gif

Siulyciau sito paklausti temoje MRU moksliuku klubas. Ten merginos aktyviau dalyvauja, gal ten gausite atsakyma mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labas! gal kas turejote ES socialine politika, dest.Cesnuityte. gal jau laiket egza ? galgalit parasyt kokie buvo klausimai mazdaug? parasyt i az kas jau turejo?
Atsakyti
Sveikos mamytes , padekit kas galit turiu diplominio temele " Viesojo administravimo turinio pagrindiniu principu ypatybes " studijuoju teise kolegijoje bet su viesuoju administravimu nelabai draugauju labai jau nuobodus dalykas smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas gali pagelbeti, man reikia parasyti ataskaita apie praktikos metu atlikta darba, gal kas turi pavyzdi kaip raset, lb lb reikia blink.gif
studijuoju viesaji administravima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dior_001: 18 kovo 2011 - 21:22
Gal kas galetu padeti su tyrimu bakalauriniam darbui? blush2.gif lauksiu zinuciu i až 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit elektronini varianta Rastvedybos taisykliu ir galetu atsiusti?
Atsakyti
sveiki,Mru moksliukai smile.gif gal galetumete pagelbeti , kas studijuoja viesaji administravima?smile.gif GAL KAS TURITE NETYCIA FILOSOFIJOS REFERATU??smile.gif
Atsakyti
labas! turiu pasirinkt dalyka , tai gal kuri jau turejote ir galite pasakyti savo nuomone kad padet apsisprest)
Informacinės technologijos viešajame administravime

Strateginis planavimas

Valstybės strateginė plėtra
Atsakyti
QUOTE(Juditele07 @ 2011 04 06, 15:45)
sveiki,Mru moksliukai smile.gif gal galetumete pagelbeti , kas studijuoja viesaji administravima?smile.gif GAL KAS TURITE NETYCIA FILOSOFIJOS REFERATU??smile.gif

savo el pasta atsiusk,pasiziuresiu,gal ka turiu smile.gif

beje ar deste kam A.Dobravolskas? kokia nuomone apie ji susidaret? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brangiakaile: 14 balandžio 2011 - 22:25