Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

QUOTE(brangiakaile @ 2011 02 06, 12:37)
na Nefas man deste,is tikruju as ir bijojau,kad jis kirvis... na jis turi savo destymo stiliu. teko daryti du rasto darbus,tai reikalavo,kad daugiau butu is praktines puses,remiantis vadyba,kad butu parodyti kokie nors tyrimai. smile.gif ne visiems darbus prieme is pirmo karto,taciau leido juos taisyti vos ne iki paskutines dienos smile.gif

O kaip per gynimą buvo tada? g.gif
Atsakyti
na man darbo neteko gintis,na o kiti pries visa klase turejo gintis, kai kurie tik perskaite skaidres ir viskas,tai jis paklause kitu nuomones,ka mano apie darba ir pats pasake darbo pliusus,minusus,ka reiktu patobulint ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2011 02 11, 14:06)
na man darbo neteko gintis,na o kiti pries visa klase turejo gintis, kai kurie tik perskaite skaidres ir viskas,tai jis paklause kitu nuomones,ka mano apie darba ir pats pasake darbo pliusus,minusus,ka reiktu patobulint ir pan. smile.gif

hmmm, o tai cia kaip supratau kursini turejai apsiginti, nes bakalaurini nemanau, kad be gynimo taip praleistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dior_001 @ 2011 02 11, 13:11)
hmmm, o tai cia kaip supratau kursini turejai apsiginti, nes bakalaurini nemanau, kad be gynimo taip praleistu  smile.gif

As kaip suprantu cia paprasta rasto darba pristatinejo jam, o ne joki kursini ar bakalaurini. Nes as taip pat pas ji pristainejau paprasta rasto darbeli su skaidremis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 02 11, 15:29)
As kaip suprantu cia paprasta rasto darba pristatinejo jam, o ne joki kursini ar bakalaurini. Nes as taip pat pas ji pristainejau paprasta rasto darbeli su skaidremis  ax.gif

taip,juk buvau paminejusi,kad rasto darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2011 02 11, 18:16)
taip,juk buvau paminejusi,kad rasto darba smile.gif

na matau, kad minejote, bet klausianti mergina nemate, tai padejau jai mirksiukas.gif as kai mokiausi senokai jau pas ji paskaitos buvo, tai lygiai taip pat viskas vyko kaip Jus ir rasete, rasto darba taip pat pristatinejome ax.gif
Atsakyti
SVEIKI,
skubiai atiduodu pirmo kurso šviestą literatūrą etikai, filosofijai.
Autoriai: Rawl, Šveiceris, Šopenhaueris, Seneka, Bacon, Aristotelis, Fromas, Nyčė.
Viskas sudėta į papkę, autorių darbai įmautėse.
user posted image
Gaila išmesti, jei nereikia, gal žinote, kam reikia?

dar atiduodu:
user posted image
ir
user posted image
ir
user posted image

Vilnius, karoliniškės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(L.U. @ 2011 02 12, 19:27)
SVEIKI,
skubiai atiduodu pirmo kurso šviestą literatūrą etikai, filosofijai.
Autoriai: Rawl, Šveiceris, Šopenhaueris, Seneka, Bacon, Aristotelis, Fromas, Nyčė.
Viskas sudėta į papkę, autorių darbai įmautėse.
user posted image
Gaila išmesti, jei nereikia, gal žinote, kam reikia?

dar atiduodu:
user posted image
ir
user posted image
ir
user posted image

Vilnius, karoliniškės drinks_cheers.gif

as noreciau)) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 02 11, 20:15)
na matau, kad minejote, bet klausianti mergina nemate, tai padejau jai mirksiukas.gif  as kai mokiausi senokai jau pas ji paskaitos buvo, tai lygiai taip pat viskas vyko kaip Jus ir rasete, rasto darba taip pat pristatinejome  ax.gif

oij pardon 4u.gif
tai niekas pas ji taip ir nerase baigiamojo?
Atsakyti
QUOTE(bagyra72 @ 2011 01 28, 15:13)
Mane taip pat domintu studijuojanciu ar jau baigusiu VA nuomones apie magistro studijas, ju kokybe bei tvarkarascius  smile.gif

Studijų kokybės klausimas labai paprastai sprendžiamas. Jei programa akredituota, vadinasi tinkama studijuoti biggrin.gif
Tvarkaraščiai irgi pagal reikalavimus sudarinėjami, paskaitos dažniausia antroje dienos pusėje, vakarop, vadinasi sėkmingai galima dirbti ten, kur nereikalaujama sėdėti nuo-iki lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite A.Kulakausko konspektus? Dalykas "ES parama besivystančioms šalims":)

rašykite AŽwink.gif

dėkui
Atsakyti
Sveikos,

Gal kartais kuri turite TEISES PAGRINDU konspektus pagal TEISES PAGRINDU KNYGA? lb lb reikia 4u.gif
rasykite i az ax.gif
Atsakyti