Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

QUOTE(Abarbareja @ 2011 01 25, 20:50)
as su tavim sutinku 4u.gif

Aklai tiketi ir vienareiksmiskai nusiteikti neverta jokiais klausimais, bet kuo daugiau pavyzdziu bei patarimu is salies, tuo lengviau padeti galutini taska ax.gif ar yra dar besimokanciu ar baigusiu VA magistra, papasakokit savo patirti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Abarbareja @ 2011 01 24, 23:35)
as studijuoju VA magistra , del zmogiskuju nieko negaliu pasakyt,nes nezinau , o del vidurkio tai viskasteisingai parasiai, ka gavai uz diplomini * 0,8  ( ir plius man rodos  )  priedo vidurki, cia uz visus 4 metus pazymiai ieina

Aciu 4u.gif pagal mano skaiciavimus, tureciau praeiti smile.gif Tik dabar reik apsispresti ko tiksliai noriu...nes, kad man reikia, tai faktas, nes su savo spec. nei vieno darbo pasiulymo dar nemaciau, kiek ieskau.

O del paklausos, tai ka as galiu pasakyt, dabar iesko praktiskai tik vadybininku, bet as tokio darbo tikrai nenoriu dirbt, nenoriu nei pardavinet, nei siulyti, nei versti pirkti biggrin.gif
O kad i valstybines istaigas isidarbinti yra sudetinga, tai cia faktas, bet as manau, kad su VA galima labai sekmingai ir privaciame sektoriuje dirbti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 01 27, 17:26)
Aciu  4u.gif  pagal mano skaiciavimus, tureciau praeiti  smile.gif  Tik dabar reik apsispresti ko tiksliai noriu...nes, kad man reikia, tai faktas, nes su savo spec. nei vieno darbo pasiulymo dar nemaciau, kiek ieskau.

O del paklausos, tai ka as galiu pasakyt, dabar iesko praktiskai tik vadybininku, bet as tokio darbo tikrai nenoriu dirbt, nenoriu nei pardavinet, nei siulyti, nei versti pirkti  biggrin.gif
O kad i valstybines istaigas isidarbinti yra sudetinga, tai cia faktas, bet as manau, kad su VA galima labai sekmingai ir privaciame sektoriuje dirbti.  mirksiukas.gif

O privaciame sektoriuje dirbtum tiesiog administratore? ir gautum tokius pat pinigus, kokius gauna ivairiu istaigu administratoriai dirbdami nebaige sios specialybes... va tas dalykas nesaziningiausias tada iseina. blink.gif beto kai pasiziuriu kokie atlyginimai db siulomi administratoriams... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra72 @ 2011 01 27, 18:53)
O privaciame sektoriuje dirbtum tiesiog administratore? ir gautum tokius pat pinigus, kokius gauna ivairiu istaigu administratoriai dirbdami nebaige sios specialybes... va tas dalykas nesaziningiausias tada iseina. blink.gif  beto kai pasiziuriu kokie atlyginimai db siulomi administratoriams... g.gif

na administratore as ir taip dabar dirbu su visai nesusijusiu issilavinimu. manau VA atvertu duris didelese imonese, kad ir pvz personalo skyriuje ar administracijoje. Aisku, butu idomu isgirsti nuomone jau baigusiu, ar dabar studijuojanciu, gal as cia visai nusisvaigstu biggrin.gif
Atsakyti
Gal dar kas galetu pakomentuoti Nuolatiniu ir Istestiniu studiju tvarkarascius? Nes mru psl. neiseina susirast kaip ir kuo skiriasi...kadangi su darbu reiktu derinti.. taigi..aciu smile.gif (kalba eina apie magistro stud.)
Atsakyti
Mane taip pat domintu studijuojanciu ar jau baigusiu VA nuomones apie magistro studijas, ju kokybe bei tvarkarascius smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas gali daugiau papasakoti apie destytoja Nefa MRU, nes rasau bakalauro darba pas ji, tai biskuti prisibijau paskaicius komentarus, negi jis jau toks ziaurus g.gif
noriu daugiau info 4u.gif
Atsakyti
na Nefas man deste,is tikruju as ir bijojau,kad jis kirvis... na jis turi savo destymo stiliu. teko daryti du rasto darbus,tai reikalavo,kad daugiau butu is praktines puses,remiantis vadyba,kad butu parodyti kokie nors tyrimai. smile.gif ne visiems darbus prieme is pirmo karto,taciau leido juos taisyti vos ne iki paskutines dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 01 28, 13:35)
Gal dar kas galetu pakomentuoti Nuolatiniu ir Istestiniu studiju tvarkarascius? Nes mru psl. neiseina susirast kaip ir kuo skiriasi...kadangi su darbu reiktu derinti.. taigi..aciu  smile.gif  (kalba eina apie magistro stud.)

QUOTE(bagyra72 @ 2011 01 28, 15:13)
Mane taip pat domintu studijuojanciu ar jau baigusiu VA nuomones apie magistro studijas, ju kokybe bei tvarkarascius  smile.gif

studiju kokybe tai g.gif ziurint ko nori, jei diplomo tai thumbup.gif o jei ziniu, i dienini stokit ax.gif tvarkarasciai kaip ir visur panasiai, izagine buna rudeni gera savaite, paskui egzaminu sesija kokias 5 sav, susiderint tikrai puikiai iseina, as i izangine nuvaziuoju diena ar pora ir uztenka, sia izangine net nevaziavau, nematau prasmes, visa medziaga suplaukiau i bendra pasta, viska is kolegu suzinosit, taip kad studijuoti tikrai nera lb sunku, aisku kai darbas,vaikai sunkiau, bet va vistiek kazkaip sukiesi cool.gif pvz per sia sesija buvau 3 egzuose, 2 uzskaite ir dar 1 d nuvaziavus per seminara (cia is kokio pusantro men paskaitu biggrin.gif ) galima isankstinius egzus laikyt, kiekvieno men trecias sestadienis yra neakivaizdininku sestadienis ax.gif kt destytojai leidzia daryti tam tikras uzduotis, tada nereikia egu laikyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2011 02 06, 20:03)
studiju kokybe tai  g.gif ziurint ko nori, jei diplomo tai  thumbup.gif o jei ziniu, i dienini stokit  ax.gif tvarkarasciai kaip ir visur panasiai, izagine buna rudeni gera savaite, paskui egzaminu sesija kokias 5 sav, susiderint tikrai puikiai iseina, as i izangine nuvaziuoju diena ar pora ir uztenka, sia izangine net nevaziavau, nematau prasmes, visa medziaga suplaukiau i bendra pasta, viska is kolegu suzinosit, taip kad studijuoti tikrai nera lb sunku, aisku kai darbas,vaikai sunkiau, bet va vistiek kazkaip sukiesi  cool.gif pvz per sia sesija buvau 3 egzuose, 2 uzskaite ir dar  1 d nuvaziavus per seminara (cia is kokio pusantro men  paskaitu biggrin.gif ) galima isankstinius egzus laikyt, kiekvieno men trecias sestadienis yra neakivaizdininku sestadienis  ax.gif kt destytojai leidzia daryti tam tikras uzduotis, tada nereikia egu laikyt  rolleyes.gif

Va apie tokia ir panasia patirti ir norejau isgirsti smile.gif dekui Jurgiukste drinks_cheers.gif vis tik ruosiantis studijuoti toliau reik turet kazkoki isivaizdavima kokiame puode teks virti. o ar sunku istoti i sia spec. po kolegijos? ar didele sios spec. paklausa ir ar daug stojanciuju..?
Atsakyti
sveikos! gal kas susidure su dest rimgaudu Gelezeviciu? cia mano darbo vadavas , tai nezinau ko is jo tikietis) g.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra72 @ 2011 02 06, 21:16)
Va apie tokia ir panasia patirti ir norejau isgirsti smile.gif dekui Jurgiukste drinks_cheers.gif  vis tik ruosiantis studijuoti toliau reik turet kazkoki isivaizdavima kokiame puode teks virti. o ar sunku istoti i sia spec. po kolegijos? ar didele sios spec. paklausa ir ar daug stojanciuju..?

del stojamuju balo, tai mru psl yra daug info, lenteliu diagramu ir kt. statistiniu duomenu. http://www.mruni.eu/...dijos/archyvas/ as cia radau mane dominancia info. 4u.gif
Atsakyti