Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

QUOTE(Abarbareja @ 2010 11 08, 23:46)
gal turi kokios medziagos  kuriaj nors temai is situ
Socialinė organizacijos struktūra.
Organizacinė kultūra
Konfliktai organizacijoje.
turiu parasyt referata bet nezinau  nuokopradet ,nieko neturiu ,galiu dar is kitu temu rinktis,bet sitie man atrodo lengvesni

Pažiūrėjau, kad nieko neturiu rašiusi šiomis temomis... Bet apie kultūrą yra daug knygų skaitykoje mačiau yra visaimaža knyga, taip ir vadinasi "Organizacijos kultūra" smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu smile.gif studijuoju VA bakalaura,3 k, ir turiu tikrai nemazai konspektu, tai jei ko reiks, rasykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vytele @ 2010 11 05, 13:47)
Nefas  thumbup.gif Negero nieko negaliu pasakyt. Paskaitos idomios ir nenuobodzios  thumbup.gif  Egzamine irgi nieko baisaus nebuvo. Testa tuoj pat istaise, iskart suzinojom rezultata.

Jei pasirinksite pas jį rašyti baigiamąjį darbą ar netyčia taps Jūsų darbo recenzentu, o galbūt sėdės komisijoje per gynimą, bijau, kad oi kaip pakeisite savo nuomonę apie jį doh.gif . Ačiū Dievui, man susidurti su juo neteko, bet kai kas labai nukentėjo nuo to kirvuko...
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2010 11 19, 23:15)
man susidurti su juo neteko, bet kai kas labai nukentėjo nuo to kirvuko...
Išsamiau prašom bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif

noriu paprašyti/ paklausti gal kuri laikėte testą pas Pauliką ar Janužytę? kaip atrodo tie testukai ir kokie jų vertinimai? Čia būtų ES politikos ir administravimo studijų programa.

gal kuri netyčia turite kokios geros medžiagos mokymuisi ar testukus? blush2.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki esu cia naujas narys smile.gif
kitais metais planuojantis studijuoti MRU viesaji administravima smile.gif
Tai mane domina tokie klausimai:
1. kaip vyksta neakivaizdines studijos kada i jas reikia eiti ir panasiai.. smile.gif
2. kiek jos kainuoja?
3. ar labai sunku mokytis ?

Aciu uz atsakymus kas atsakys smile.gif

p.s. labai praverstu jusu turime konspektai ar darbai susija su sia specialybe jei kas galite ir negaila prasau atsiusti i sprayn1@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sprayn: 12 gruodžio 2010 - 11:52
QUOTE(sprayn @ 2010 12 12, 12:45)
Sveiki esu cia naujas narys smile.gif
kitais metais planuojantis studijuoti MRU viesaji administravima smile.gif
Tai mane domina tokie klausimai:
1. kaip vyksta neakivaizdines studijos kada i jas reikia eiti ir panasiai.. smile.gif
2. kiek jos kainuoja?
3. ar labai sunku mokytis ?

Aciu uz atsakymus kas atsakys smile.gif

p.s. labai praverstu jusu turime konspektai ar darbai susija su sia specialybe jei kas galite ir negaila prasau atsiusti i sprayn1@gmail.com

Tavo zinios pasenusios. NEAKIVAIZDINIU studiju formos nebera (tiksliau tokio pavadinimo). Dabar yra dalines studijos Part-time evening ir Part-time extramural , ištęstinės studijos ir t.t. biggrin.gif
Studijų tvarkaraščius sudaro fakultetai, vadinasi tereikia netinget paieskoti pasirinkto fakulteto puslaiuose esancios informacijos. http://www.mruni.eu/.../tvarkarasciai/
Apie kaina irgi ten netingek panarsyt.
O mokytis reikia visur. Vieniems ir mokykloj sunku, kiti tik svilpauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metide` @ 2010 11 19, 20:16)
Sveikos, jungiuosi prie jusu  smile.gif studijuoju VA bakalaura,3 k, ir turiu tikrai nemazai konspektu, tai jei ko reiks, rasykit biggrin.gif

Gal jums antram kurse buvo viesojo sektoriaus statistika pas S.Jonusauska? gal turit medziagos is sios paskaitos? wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Sakykit prasau gal kas neseniai laiket egzamina mokslini tiriamaji darbas pas T.Rudziki, gal parasytumet kiek klausimu buvo teste? Labai lauksiu atsakymo, nes egzaminas jau po keliu dieneliu.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2010 12 12, 23:24)
Gal jums antram kurse buvo viesojo sektoriaus statistika pas S.Jonusauska? gal turit medziagos is sios paskaitos? wink.gif

Turiu dideli konspekta, jei dar reikia, parasykit man savo e-mail i pm smile.gif
Atsakyti
Gal rašėt tokius kursinius kas nors:
* Personalo valdymo aplinka
**Motyvavimo sistema X viešojoje organizacijoje

O gal kažką apie motyvavimą rašėt? Būčiau dėkinga už bet kokią medžiagą 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal kam teko rasyti kursini darba "Informaciniu technologiju, taikomu Lietuvos viesajame sektoriuje, apzvalga" (Ingormaciniu technologiju ir E-valdzios dalykas)
Ar gal turite info kas toki darba galetu parasyti. smile.gif
Padekit, prasau 4u.gif
Atsakyti