Įkraunama...
Įkraunama...

MRU Viešasis administravimas

Gal ka gero galit pasakyt apie konfliktu egzamina pas Laki?
Atsakyti
QUOTE(vytele @ 2010 10 31, 14:20)
Gal ka gero galit pasakyt apie konfliktu egzamina pas Laki?

Ir man idomu, kaip ten situacija su Lakiu biggrin.gif
Atsakyti
ka negero o gal gero galit pasakyt apie S.Nefa? 4u.gif
Atsakyti
Nefas thumbup.gif Negero nieko negaliu pasakyt. Paskaitos idomios ir nenuobodzios thumbup.gif Egzamine irgi nieko baisaus nebuvo. Testa tuoj pat istaise, iskart suzinojom rezultata.
Atsakyti
QUOTE(vytele @ 2010 11 05, 12:47)
Nefas  thumbup.gif Negero nieko negaliu pasakyt. Paskaitos idomios ir nenuobodzios  thumbup.gif  Egzamine irgi nieko baisaus nebuvo. Testa tuoj pat istaise, iskart suzinojom rezultata.

nes kazkaip teko girdeti,kad jo egzamino testai sunkoki,daug variantu ir viskas sumaisyta labai... na o del paskaitu,na jo destymo forma tai gan idomi,bet jis mane ant tiek supainioja,kad as jau net nezinau kur papuoliau biggrin.gif nieko neuzsirasinejam,o is ko tada ruostis egzaminui.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2010 11 05, 15:01)
nes kazkaip teko girdeti,kad jo egzamino testai sunkoki,daug variantu ir viskas sumaisyta labai... na o del paskaitu,na jo destymo forma tai gan idomi,bet jis mane ant tiek supainioja,kad as jau net nezinau kur papuoliau biggrin.gif nieko neuzsirasinejam,o is ko tada ruostis egzaminui.. g.gif

Testas tikrai nebuvo labai sunkus, bet neskaicius tikriausiai ir neparasytum. Medziaga jis mums berods atsiunte, ruostis egzaminui reikejo tik is jos. Reikejo dar rasto darba padaryt.
Atsakyti
QUOTE(vytele @ 2010 11 05, 22:07)
Testas tikrai nebuvo labai sunkus, bet neskaicius tikriausiai ir neparasytum. Medziaga jis mums berods atsiunte, ruostis egzaminui reikejo tik is jos. Reikejo dar rasto darba padaryt.

nu mum irgi uzdave rasto darba...o koki dalyka jis Tau deste?
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2010 11 05, 21:14)
nu mum irgi uzdave rasto darba...o koki dalyka jis Tau deste?

VIIV (valstybes instituciju ir istaigu vadyba, berods taip vadinosi rolleyes.gif )
Atsakyti
labas! gal kas rase Jagmino organizacijos teorijos referata koki? gal galit pagelbet biski?
Atsakyti
QUOTE(Abarbareja @ 2010 11 08, 16:50)
labas! gal kas rase Jagmino organizacijos teorijos  referata koki? gal galit pagelbet biski?

Labas smile.gif O kaip pagelbėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Petit_ange @ 2010 11 08, 23:00)
Labas smile.gif O kaip pagelbėt?  ax.gif

gal turi kokios medziagos kuriaj nors temai is situ
Socialinė organizacijos struktūra.
Organizacinė kultūra
Konfliktai organizacijoje.
turiu parasyt referata bet nezinau nuokopradet ,nieko neturiu ,galiu dar is kitu temu rinktis,bet sitie man atrodo lengvesni
Atsakyti
labas, ieskau neakivaizdinio viesojo administravimo 1 kurso studenciu
labai reiketu pagalbos
Atsakyti