Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 3

pertvarka tikrai reikalinga jeigu tu jau ir šikinyke nebegali pasėdėt biggrin.gif ne rimtai,vadinas palepo šeimynėlė g.gif privalai kažką daryt 4u.gif negalima taip gyventi,gyvenimas tik vienas...mylėk ir save mirksiukas.gif
aš kai pavargstu nueinu pas mamą(šalia gyvena)ir pabūnu porą val.Paguliu vonioj,ji man atneša arbatos į vonią wub.gif paplepam,žodžiu nu negaliu,atvažiuosiu ir išsivešiu tave namo ir paguldysiu į vonią pas save lotuliukas.gif
sory už poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2009 12 14, 13:36)
*aš kai pavargstu nueinu pas mamą(šalia gyvena)ir pabūnu porą val.Paguliu vonioj,ji man atneša arbatos į vonią wub.gif paplepam,žodžiu nu negaliu
**atvažiuosiu ir išsivešiu tave namo ir paguldysiu į vonią pas save lotuliukas.gif
sory už  poster_offtopic.gif

*nelabai turiu pas ką ir nueiti atsipūsti, brolių, seserų nėra, giminių arti irgi, o vaikystės draugų senai jau LT nėra schmoll.gif
**turiu geresnį pasiūlymą, paimk maniškius nors savaitgaliui biggrin.gif , o čia tai atostogos būtų thumbup.gif
Atsakyti
savaitėlė:

pirmadienis
pusryčiai: kava+pienas, sumuštiniai su dešra
pietūs: brandinta šv. kopūstų sriuba, + brandinti kotletai, bulvės virtos ir marinuoti pamidorai
vakarienė: varškės sūreliai, mandarinai, arbata, karamelinis pienas, sausainiai gaidelis
antradienis
pusryčiai: kava+pienas, vakarykštės bulvės keptos ant keptuvės
pietūs: žirnių sriuba (žirniai, bulvės, morkos, kiaulienos kauliukai), mėsytė nuo kauliukų su raugintais agurkais
vakarienė: pienas, varškė plombyro skonio, mndarinai, kūčiukai - mes su dukra, vyras - lašinukai duonytė, rauginti agurkai
trečiadienis
pusryčiai: virti kiaušiniai su majonezu, kava+pienas
pietūs: brandinta žirnių sriuba, koldūnai
vakarienė: jogurtas, sūreliai, kūčiukai, arbata
ketvirtadienis
pusryčiai: sumuštiniai su sūriu, kava+pienas
pietūs: guliašas su bulvėm,rauginti agurkai
vakarienė: bulvės su dešrelėm, jogurtas
penktadienis
pusryčiai: silkė su brandintom bulvėm, arbata
pietūs: pomidorinė sriuba, virta su kiaulienos kauliukais
vakarienė: pica: dešra, sūris, pomidorai
šeštadienis
pusryčiai: ryžių košė virta piene, arbata
pietūs: pomidorinė sriuba ir kiaulienos kepsniukai, bulvės, pomidorų salotos su grietine ir svogūnais
vakarienė:
sekmadienis
pusryčiai: sumuštiniai su k.r. Kumpeliu, arbata, dukrai košė iš pokelio avižinė + arbata
pietūs: svečiuose
vakarienė: kepta duona, alus, jogurtas, sūrelis

išleista: 165,65 cool.gif + dar šventėms, bet ką joms perku nepliusuoju, atskirai sąrašiuką užsivedžiau, ten jau 200 sėdi doh.gif

Aliejus Olio saulėgražų 1l 3,99
Marinuoti pomidorai 1 1,86
Miltai 2kg 2,79
Ryžiai pakučiais 4/100 1 2,49
Jugurtas, 500 2 4,57
Karamelinis pienas, Miau 1 1,1
mandarinai 1,420 kg 3,68
košė pakučiais 3 vnt 3,32
varškė Plombyro 1 2,59
sūreliai 8 4,92
duona 0,5 1,61
pienas 2,5 1 l 1,89
batonas 1 1,69
kiaulienos kupris, k.r. 0,353 kg 5,29
rūkyta sūrio dešra 0,366 kg 3,84
sasiskos 4vnt 1,99
pienas 2,5 1l 1,79
kūčiukai 1 pok. 1,33
koldūnai 4,09
kavos gėrimas 3 in1 3 vnt 0,99
arbata 20 1,29
duona 0,5 1,61
kiaulienos kumpis be kaulo 15
sultys 2l 2,99
ol. Sūris 350g 5,42
kmynai 1 0,99
sviestas 185 2,12
pomidorai 0,75 2,6
pienas 2,5 2l 2,98
apelsinai 1 3,07
jogurtas 0,5 2,54
silkė 1 1,48
duona 0,5 1,59
grietinė 1,95
duona kepimui 1 0,89
alus 5 9,31
sausainiai 6

exselį vedu ataskaitas, tai taip ir čia sukėliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 14 gruodžio 2009 - 13:47
matau bereikalingų pirkinių doh.gif kurių galima atsisakyt, bet čia MV reik atpratint, kažkokiu tai būdu.
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 12 14, 14:40)
*nelabai turiu pas ką ir nueiti atsipūsti, brolių, seserų nėra, giminių arti irgi, o vaikystės draugų senai jau LT nėra schmoll.gif
**turiu geresnį pasiūlymą, paimk maniškius nors savaitgaliui biggrin.gif , o čia tai atostogos būtų thumbup.gif

*nu neišsisukinėk tongue.gif liepiau pailsėt taip ir daryk biggrin.gif
**nu pasiūlymas verčia pagalvot biggrin.gif aš pasilieku ties pasiūlymu tave vieną priimti geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2009 12 14, 14:06)
*nu neišsisukinėk tongue.gif liepiau pailsėt taip ir daryk biggrin.gif
**nu pasiūlymas verčia pagalvot biggrin.gif aš pasilieku ties pasiūlymu tave vieną priimti geriau biggrin.gif

tada teks čamodanus krautis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 12 14, 15:13)
tada teks čamodanus krautis biggrin.gif

labai ten daug nesikrauk g.gif ar ilgam žadi? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2009 12 14, 14:17)
labai ten daug nesikrauk g.gif ar ilgam žadi? g.gif  lotuliukas.gif

nu g.gif .....kad jau pasiūlei, tai nepasikuklinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Atsinesu saviski meniu 4u.gif tikriausiai buvo kos menulis uzplaukes, kad praejusia savaite, kaip ir dauguma cia rasanciu, truko laiko, ideju, noro ir dar bala zin ko gaminimui.
Pirmadienis:
pusryciai-purus varskes blyneliai su uogiene,
pietus - as su vyru valgem obuoliu/svogunu/sonines pyraga gaminta sestadieni, vaikai tepesi sumustinius, nes jiems tas pyragas nebaisiai patiko biggrin.gif
vakariene - suaugusiems vis dar obuoliu/svogunu pyragas, vaikams balta kaimiska misraine ir sekmadienio keptas kalakuto kumpelis, desertui savaitgalio sokoladinis varskes pyragas.
Antradienis:
pusryciai- maistingoji kose su virtos vistienos padazu,
pietus - as pabaigiau obuoliu/svogunu pyraga, vaikams likusi maistingoji kose su padazu ir savaitgalio agurkine sriuba
vakariene - desreles troskintos su obuoliais, virtos bulves, burokeliu salotos, vyras dar valge agurkines sriubos, desertui dar turejom sokoladinio varskes pyrago.
Treciadienis:
pusryciai - ryziu kose su razinom
pietus - paskutine agurkine sriuba man, vaikams likusi ryziu kose ir vakarykscios troskintos desreles.
vakariene - as valgiau praejusioj savaitej gaminta ir uzsaldyta zuvi su surio padazu ir morku/cesnaku salotom, vaikams su vyru dar buvo like vakaryksciu desreliu, kam truko dar tepesi sumustinius su varskes/krabu tepamu sureliu.
Ketvirtadienis:
pusryciai -greitoji pica, kepta keptuveje.
pietus - man sumustinis su kumpiu, vaikams pusryciu picos likuciai, dar buvo like maistingosios koses, tai pabaige ir ta.
vakariene - kalakutienos cili troskinys su bulvemis ir marinuotais agurkeliais.
Penktadienis:
pusryciai - cirviniai blynai,
pietus - silkė po patalais.
vakariene - silke po patalais, vaikai dar tepesi sumustiniu su suriu.
Sestadienis:
pusryciai -vakarykscia likusi silke, tiem, kam buvo per maza sumustiniai su desra.
pietus - kiaulienos sprandines suktinukai su paprika ir suriu, virtos bulves, raugintu kopustu salotos.
vakariene - kiaulienos suktinukai like nuo pietu, desertui kepiau karamelinius pirstelius.
Sekmadienis:
pusryciai - omletas su sonine ir burokeliu salotom.
pietus - kazkurios cia aprasyti kotletukai - kugeliukai aciu uz ideja 4u.gif , seimynai patiko.
vakariene - ukrainietisku barsciu sriuba, desertui vakaryksciai karameliniai pirsteliai, dar kepiau kalna grybuku kaledoms.

Per savaite pirkau: pienas/kefyras - 1,90lt., suris fermentinis- 7,01lt., duona/bulka - 9,81lt., desra- 9,00lt., vaisiai - 7,53lt., sviestas - 3,38lt., grietine - 4,58lt., varske - 2,58lt., darzoves- 8,44lt., pomidoru padazas - 2,46lt., desreles - 6,88lt., kiausiniai - 7,60lt., miltai- 2,77lt., majonezas, kons. ananasai, kons. persikai, kons. mangai - 9,19lt., pievagrybiai- 2,59lt., zuvis- 3,79lt., kava - 5,99lt., tepamas surelis- 2,49lt., ledai - 2,79lt., morkos - 1,50lt., aliejus - 4,89lt., margarinas kepiniams - 3,69lt., aguonos, kuciukai - 6,55lt., salta arbata - 3,39lt.
VISO: 123,47lt.

Prie viso to dar pirkau 3 butelius akcijinio vyno kaledoms, kurie kainavo 27,27lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjūna: 14 gruodžio 2009 - 15:29
QUOTE(Paslaptingoji @ 2009 12 14, 14:08)
Nu ne į temą,bet o tačiau Bjaurybe,nu pailsėk tu vieną kartą g.gif negerai taip,reikia save irgi mylėti.Vieną vakarą gryžus negamink nieko,pagulėk vonioj ar kažką nuveik ką mėgsti.Tikrai nieko tiem vaikam ir tam nabagui biggrin.gif  vyrui neatsitiks schmoll.gif kąnors susimeistraus valgyt.Pailsėk tu to tikrai nusipelnei 4u.gif

drinks_cheers.gif

mūsų praėjusios savaitės meniu. aš kaip nei noro, nei įkvėpimo neturiu sukiotis virtuvėj, tai skurdokai ir gaminu blush2.gif

PIRMADIENIS:
I. 2 "monte", 2 desertinės varškytės, sumuštiniai su sūriu ir rūkyta šonine, kava su pienu
II. cepelinai (pas mamą), daržovės su jautiena
III. bulvės su keptu zuikiu, agurkų salotos
IV. arbata, šokoladiniai meduoliai

ANTRADIENIS

I. 2 "monte", jogurtas, ryžių košė
II. daržovienė su mėos kukuliais, šoninė su virtom bulvėm
III. sumuštiniai su vytinta dešra, kiviai
IV. Virtinukai su varške (dar du krepšelius prisidariau ir užšaldžiau), jogurtas

TREČIADIENIS

I. avižinių dribsnių košė, sumuštiniai su vytinta dešra, virtinukai likę su varške
II. kotletai, bulvės, rauginti agurkai (pietūs pas mano tėvus)
III. pyragas su kava, mandarinai, kuprė su duona ir sūriu
IV. zrazai su šonine ir sūriu, bulvių košė, morkų salotos, žirneliai, daržovienė su mėsos kukuliais

KETVIRTADIENIS

I. sumuštiniai su ta apčia dešra, 'monte", vaisinė tyrelė su varške, 2 pyragėliai su kava
II. perlinių kruopų sriuba, daržovienė su jautiena, pabaigėm zrazus
III. bandelės su pienu, tyrelė su varške, orinukas
IV. avižinių dribsnių košė, miltiniai blynai su uogiene, grietine

PENKTADIENIS

I. 2 monte, kiaušinienė, sumuštiniai su rūkyta kupre ir kava
II. vakarykštė pabaigimui perlinių sriuba, daržovienė su mėsa
III. bandelė, riestainis su kava, šlapiankė mažiukui
IV. dešra su makaronais ir kečupu, meduoliai su pienu

ŠEŠTADIENIS

I. ryžių košė vaikam, man ir b-sumuštiniai su ta pačia dar dešra
II. sūreliai, sausainiai, daržovienė su mėsos kukuliais
III. raganos kepsnys, marinuoti agurkai
IV
sūdyta silkė su kuo papuola, užkandžiai -kas ką randa šaldytuve, vaisinė tyrelė su varške mažajam

SEKMADIENIS

I. manų košė visiems, jogurtas, bananas, šlapiankė, kava su pienu
II. daržovienė su kukuliais, cepelinai pas b tėvus
III. kiviai, jogurtas, bananas, sausainiai, vaisinė tyrelė su varške
IV. šokoladnis varškės pyragas, pienas, arbata

na va, kasdien dar verdu kompotą mažajam, dar neįrašau vieno kito vaisiaus ar skanėsto, tiesiog pasimiršta. kasdien mažajam verdu atskirai daržovienes su mėsa, mb mėgsta valgyti vakare labiau. pirkau nemažai, daug dar liko, t.y. aliejus (buvo akcija), žuvies faršas, ketčupui akcija, tai prigriebiau 2, konservuoti žirneliai, kukurūzai, pupelės net nepraimti, varškės dar liko pusė kg, margarino nepraimtas indelis.

praleista 189 lt, dar pirkom 2 butelius šampano ir 1 butelį vyno, jų neįskaičiavau, ne šampė dovanų, o vynas atsargai biggrin.gif
na su pareita savaite tai thumbup.gif daug tokių nereikalingų pirkinių, bet nesusilaikau blush2.gif nei aš, nei b.jis l. mėgsta vėlai vakare kokius riestainius, meduolius ar pyragą su pienu, vaikas mėgsta sūrelius, monte dar iš lenkų buvom pigiai nusipirkę, vaikas ryte prieš einant į mokyklą tik tokius ir valgo, neįkišu nieko kito.
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 12 14, 13:40)

lotuliukas.gif
o kiek tavo dičkei metų?
Aš tai praėjusią savaitę buvau tokia užimta, kad kompo gale savaitės nebeturėjau jėgų įsijungti, tai ir pamečiau meniu ties ketvirtadieniu tikriausiai. Na įmetu kiek pasirašius turiu. akis bado žuvies kotletai, bet jų iškepėme 13, mano mamytė vaišinosi vieną dieną, o toliau visas tas dienas taip ir dorojom juos, vieną išmetėme supratę, kad jau nebesuvalgysime. kitą kartą reikės tik 6 kokius kepti.

20091206-20091212
Sekmadienis
I-MB rūkyta dešra, duona, agurkas.
II- pakepinti anytos cepelinukai.
III-lašinukai, duona, agurkas, svogūnas, trinta agurkinė sriuba.
Užkandžiai: saldainiai, mandarinai
Pirmadienis
I-man trinta agurkinė sriuba, MV- pakepinti cepelinai su varške.
II- pakepinti cepelinai su mėsa.
III- trinta agurkinė sriuba, lašinukai, duona, svogūnas.
IV- žuvies (raudžių) kotletai su pievagrybių ir kitų daržovių padažu, bulvių košė, morkų-česnakų salotos.
Užkandžiai: bandelės, sausainiai, mandarinai, obuoliai
Antradienis
I-MV kepinti cepelinai
II-MV bananas, saldainiai, man žuvies kotletai.
III-man žuvies kotletas, saldainiai, MV- bananas, pyragaičiai
IV- man sumuštinis su rūkyta dešra, MV žuvies kotletas, šoninė, duona.
Trečiadienis:
I-žuvies kotletai
II-žuvies kotletai, sumuštiniai, arbata
III-traškučiai
IV-svečiuose vištienos sparneliai, bulvytės, salotos, namie traškučiai.
Ketvirtadienis:
I-man žuvies kotletas, duona, marinuotos morkos, MV-arbata, saldainiai.
II- žuvies kotletai, duona, marinuotos morkos, agurkas. MV sūreliai.
III- vištienos piršteliai, grikiai, marinuoti burokėliai.
Penktadienis:
Plovas, sūreliai, sumuštiniai, toliau nebepamenu...
Šeštadienis:
Plovas, nebepamenu...

Pirkta:
I-lašiniai 9,20, duona, sausainiai 4,80, bandelės 3,60. Viso: 17,60lt
II- prieskoniai 1,99,perlinės kruopos 0,89, kečupas 7,58, grietinė 1,99, bananai 1,42, pyragaičiai 1,98, saldainiai (kaina turėjo būti 2,5, bet įmušo dvigubai brangesne kaina, o tai pamačiau tik namie, nebegrįžau aiškintis) 5,05. Viso: 20,90lt
III-traškučiai 4,99, kmynai 2,45, agurkas 1,04. Viso:8,48lt
IV-vištienos piršteliai, 3pakeliai sviesto, sūreliai 2vnt, batonas. Viso:8,95lt
V-ryžiai, duona, sūreliai, kečupas. Viso: 11,04lt
Per savaitę išleista: 66,97lt
Atsakyti
DEIMAPOV buk gerute parasyk kaip darai zuvies kotletus 4u.gif
maniskiai zuvies nevalgo verysad.gif tai turiu jiems atskirai zuvies pirstelius kept verysad.gif tai dabar galvoju gal su zuvies kotletais praslysiu g.gif
Atsakyti