Labas rytas, ir aš ateinu
Pirmadienis:1. Pusryčiai vaikams sumuštiniai su dešra, sūreliai, man
dribsnių košė. MB nežinau ką valgė, atsikėliau vėlai.
2. Pietūs vaikams švediški kukuliai su bulvių koše (nuo šeštadienio), aš
daržovių su ryžiais pasitroškinau. MB berods nešėsi varškės sūrio ir batono (sūris vis iš kameros, ir dar yra likę pusė sūrio)
3. Vakarienei kepiau
kotletus su daržovių padažu, valgėm su bulvių koše. Nakčiai
pekino salotos su fetos sūriu, kepintas batonas. Antradienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su dešra ir sūriu, sūreliai, mums
košė 4 grūdų.
2. Pietūs vaikams bulvių košė ir kotletai su daržovėmis. Aš pasidariau
makaronus su sūriu.Vyras dėjosi kukulius nuo šeštadienio likusius.
3. Vakarienei
čili sriuba su kepintu batonu.
Trečiadienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su dešra, sūreliai,
ryžių košė.
2. Pietūs mums su vaikais
rūkytos žuvies salotos. MB darėsi sumuštinius.
3. Vakarienei troškinta
orkaitėje vištiena su bulvėmis ir morkomis (čia sparniukai ir šlaunelės atliko nuo vyniotonio, o vienas ketvirtis nuo šaltienos). Čili sriuba su kepintu batonu.
Ketvirtadienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su dešra, sūreliai, vakarykštė ryžių košė.
2. Pietūs vaikams liko kotletas ir kulšelė, tai pasidalino, dar lašiukas sriubos ir batono kelios riekutės. Vyras nešėsi kotletus. Aš gryžus tik vakare valgiau.
3. Vakarienei
virtos bulvės su silke. Vėliau dar likučius sausus iš šaldytuvo pabaiginėjom, nes buvau pas gydytojus, nebuvo kada ruošti kažko rimčiau.
Penktadienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su dešra, sūreliai,
4 grūdų košė.
2. Pietums
miltiniai blynai mums su vaikais.
3. Vakarienei
sriuba smulkių makaronų iš vištienos kauliukų ir "ale plovas" (nukaulinau kauliukus ir pakepinau su svogūnais ir morkomis). Vėliau
salotos su avokadu ir fetos sūriu ir kepintu batonu. Šeštadienis:1. Pusryčiai
grikių košė ir sumuštinai.
2. Pietūs
vištienos kepenėlės su bulvių koše ir burokėlių salotomis.
3. Vakarienei likučiai. Vėliau kepėm
biskvitines širdutes valentinui ir darėm
šokoladinius saldainius. Sekmadienis:1. Pusryčiai
ryžių košė.2. Pietūs
kalakutienos plovas (visi matyt sotūs buvo, nes daugiau kaip pusė liko)
3. Vakarienei vėl likučiai, vaikai baronkas su pienu valgė, aš su kefyru, MB dar kepenėlių susirado šaldytuve.
Pirkta: pomidorai, bananai 6 lt, grietinėlė 2.80 lt, kyšiams (2 kavos, 2 pergalės dėžutės, 4 šokoladai) - 25.44 lt, čipsai, balta kava, chalva, kozinakai 4.75 lt (čia vaikai pasilepino), žuvis, silkė 12 lt, kiaušiniai 30 vnt. -12 lt, pienas 7.50 lt, mandarinai, aplesinai, bananai, pekino salotos - 12 lt, extra miltai 7.50 lt, avokadai 1.98 lt, vynas 11 lt, sultys 1.99 lt, sūreliai 10 vnt - 3.80 lt, sausi pusryčiai 4.99 lt, Piknik 5.59 lt, sviestas 2.49 lt, šokoladas 3.98 lt, Manija 2 vnt. - 1.78 lt, saldainiai 9.29 lt (čia bambonkės ubagams ir šokoladinės širdelės vaikams), vištiena 28.50 lt (vištienos ketvirčiai, sparneliai, krūtinėlių išpjovos), kalakutienos guliašas 13.14 lt, sprandinė 26.50 lt, žuvis 9.90 lt, grūdėta varškė 2 vnt. - 3.98 lt, grietinė 2 lt, daržovės ir vaisiai 29.58 lt (burokėliai, pekino salota, šampinjonai, briuselio kopūstai, obuoliai, bananai, česnakai, morkos), šlapia dešra 5.15 lt, pienas 4.64 lt, kefyras 1.99 lt, riešutai 3.33 lr, baronkos 3.09 lt, saulėgrąžos 3.29 lt, jogurtas 1.49 lt.
Viso: 270,33 lt Aš kažkaip išeinu iš savo programos matau visai
. Kadangi sėdžiu namie, vaikai irgi sirgo, plius vyras mažiau dirba ir namie daugiau būna, tai finansai kenčia
. Be to, namie atrodo pagrindinis darbas tik yra valgymas
. Šią savaitę vyko vėl nemažas apipirkimas, kadangi aną pirkom tik vištieną faršui, dabar užsipirkom taip mėsytės. Čia dviem savaitėms, nes kitą vyras dirbs, tai teks pačiai kažkaip išsiversti. Buvau bazės turguje, norėjau nupirkti ir išvirti vaikams kiaulės liežuvių, tai bazėje neradau
, tik jautienos buvo po 26 lt už kg
, tai supykau ir nupirkau sprandinės 2 kg gabalą, perpjoviau ir bus du vyniotiniai, vieną didesnę dalį jau užmarinavau ir kepsiu natūralią, o mažesnę į kamerą įdėjau, kitą savaitę įdarysiu su faršu. Šiaip nemažai ir išeiginių, tai manau valgymas bus vėl pagrindinis užsiėmimas.