Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 3

mes ir valgom košes.skanu, sveika, pigu.
Atsakyti
o va su maiskiais tai nelabai... unsure.gif
koses tik kartais, bet uztai bulves thumbup.gif
3 kartus per diena galetu vien is bulviu viska valgyt doh.gif
ir jei negaminciau ivairesnio maisto tai ju meniu butu laaaabai paprastas-visa savaite vienas patiekalas rolleyes.gif
vat praeita savaite jau rasiau kad vaikai nebegauna mokykloj pusryciu tai keliuosi anksciau ir gaminu savo saikai pusrycius:kosytes, kiausinukai, varskyte. tai mano sunus pareiske:mama, kodel mes negalim valgyt rytais normaliai? o tas normaliai tai sausi pusryciai doh.gif lotuliukas.gif
nuuuu tai sia savaite jis vienas eina i mokykla tai as ji ir maitinu per pusrycius "normaliai" mirksiukas.gif
ziuresim ar ilgai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzilkaa: 11 vasario 2010 - 19:43
QUOTE(Nonsensea @ 2010 02 11, 15:23)
Kaip dziaugiuosi sia tema radusi  thumbup.gif  skaitineju jusu zinutes ir ruosiuosi pati savaites meniu daryti  thumbup.gif
O del taupymo tai pastebejau, kad kukuruzu kose yra gerai virti (su pienu skaniausia), ji labai soti, nedaug reikia ir jau sociai prisivalgo net vyrai  biggrin.gif  be to mum labai skanu, bet jie labai specifiski tai gal ne visiems patiks, bet pabandyti verta  thumbup.gif

kas nemėgsta kukuruzų, pabandykit maišyti su manų, irgi skanu ax.gif i
Atsakyti
QUOTE(murzilkaa @ 2010 02 11, 20:43)
mama, kodel mes negalim valgyt rytais normaliai? o tas normaliai tai sausi pusryciai doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif pas mus tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 02 11, 23:05)
thumbup.gif  pas mus tas pats  lotuliukas.gif

nu ir kokiu priemoniu tu imiesi? mirksiukas.gif
Atsakyti
nebandėt vaikams dėti į mokyklą bandelių su dešrelėmis ar apvalių g.gif , tokių tipo hot-dogas ar hamburgeris ax.gif. Kai mano panos mažesnės buvo, aš turėjau įtaisius dėžutes ir dėdavau salotos lapą, griežinėlį agurko, dešrytės. Ir iš forminės duonos darydavau, dabar kai didelės, tai žinoma nebenori dėtis, sarmatijasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murzilkaa @ 2010 02 12, 22:20)
nu ir kokiu priemoniu tu imiesi? mirksiukas.gif

seniau ribodavau, bet niekas negelbėjo. augo laikinai vyro dukra, tai ta per dieną tuos pusryčius, kitokio maisto ne, nebent karštus sumuštinius. tada pirkdavom atskirai abiem vaikam po paką sausų pusryčių, nes vaikas burbėdavo, akd ji viena suvalgo. bet ir atskirai ji pradėjo imt iš berniuko valgyt paslapčia. nustojau pirkt. dabar ribojam išlaidas ir nebent vietoj sūrelių kada nuperku. bet gauna tik tada, jei valgo normaliai kitą maistą. arba pasakau kuriam laikui tas pakas jam nupirktas. tarkim 2 savaitėm, tai jei suvalgo per kelias dienas, tai visas kitas dienas negauna, nes neturi
Atsakyti
mergaites musu temele i pabaiga g.gif
sudesim savaitgali savo meniu ir tema bus uzdaryta unsure.gif
gal kas is senbuviu sukurtu nauja ir ikeltu nuorodele kad nereiketu klaidzioti ir ieskoti rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2010 02 12, 22:26)
nebandėt vaikams dėti į mokyklą bandelių su dešrelėmis ar apvalių g.gif , tokių tipo hot-dogas ar hamburgeris ax.gif. Kai mano panos mažesnės buvo, aš turėjau įtaisius dėžutes ir dėdavau salotos lapą, griežinėlį agurko, dešrytės. Ir iš forminės duonos darydavau, dabar kai didelės, tai žinoma nebenori dėtis, sarmatijasi rolleyes.gif

na as vaikams sumustinius dedu i mokykla, bet vat su pusryciais namie kyla problemu rolleyes.gif
bet manau kad pasedejes savaitele ant sausu pusryciu pereis prie normalaus maisto nes kiek gi galima ta pati valgyt? g.gif
o gal as per didele optimiste? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2010 02 12, 21:26)

Pamenu kaip mums trenerė sakydavo, kad neškitės į mokyklą normalų maistą, dar geriau, jei turėtumėte arbatinį klasėje. Norėčiau kad ateityje priprastų visi vaikai neštis į mokyklą maistą, nes nusipirkti tikrai ne visi išgali pietus, o va ir smagu būtų, jei visa klasė susėda, arbatos pasidaro, išsitraukia iš namų dėžutes su maistu papietauja draugiškai, man fainiai atrodo, bet žinant dabartinį jaunimą, tai jiems čia ne "fasonas"... tai turėtų nuo pirmųjų klasių gal būti, kad atrodytų normalu ir priimtina net nzn
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 12, 23:45)
Pamenu kaip mums trenerė sakydavo, kad neškitės į mokyklą normalų maistą, dar geriau, jei turėtumėte arbatinį klasėje. Norėčiau kad ateityje priprastų visi vaikai neštis į mokyklą maistą, nes nusipirkti tikrai ne visi išgali pietus, o va ir smagu būtų, jei visa klasė susėda, arbatos pasidaro, išsitraukia iš namų dėžutes su maistu papietauja draugiškai, man fainiai atrodo, bet žinant dabartinį jaunimą, tai jiems čia ne "fasonas"... tai turėtų nuo pirmųjų klasių gal būti, kad atrodytų normalu ir priimtina net nzn

pati dirbau pradiniu klasiu mokytoja ir vaikams virdavau arbata. Vaikai valgydavo atsinestukus is namu su silta arbatele thumbup.gif bet iseje i dalykine sistema, vaikai "uzmirso " sia tradicija, nes dalykininkai tikrai su arbatinukais nelaksto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 02 13, 00:03)
pati dirbau pradiniu klasiu mokytoja ir vaikams virdavau arbata. Vaikai valgydavo atsinestukus is namu su silta arbatele  thumbup.gif  bet iseje i dalykine sistema, vaikai "uzmirso " sia tradicija, nes dalykininkai tikrai su arbatinukais nelaksto  doh.gif

Tai va šaunuolė jūs galiu pasakyti, beabejo auklėtojoms lakstyti su arbatinukais ne pati geriausia mintis, bet sakau kažkaip smagu būtų jei būtų įmanoma kažką tokio pakeisti mokyklose, na tą arbatą gal ir nusipirkti galima, mokyklose ji apie 0,20lt kainuoja jei neklystu, bet va savo maistą iš namų kad vaikais priprastų nešiotis. Pati mokausi universitete, tarkime jei paskaitos būna nuo 8-13 po to turime 1h pertrauką, ir jei toliau vės kokia paskaita, tai būtų smagu kad visi atsineštumėme kad ir po sumuštinuką susėstume ir visi draugiškai suvalgytumėme kas ką atsineša. o dabar valgyklos, maxima pas dauguma... nemačiau nei vieno su sumuštiniu iš namų, kad ir su kokiu obuoliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 13 vasario 2010 - 00:21