QUOTE(bjaurybe @ 2010 02 08, 20:33)
1. ot, vėpla, visai pamiršau . Aišku išėmiau kauliukus, bus sriubytė kurią dieną
2. na, aš truputį pasilengvinau sau darbą ir kukulius kepiau orkaitėje, o tik tada troškinau. Pamaniau, kad mano chebrai tiek prikepti ne mano sveikatai , plius mano dieta, tai sau dėjausi netroškintus kukulius, tiesiog iš orkaitės . Ir padažą dariau paprastą, tiesiog pakepinau morkas su svogūnais, dėjau miltų, tada truputį vandenuko ir grietinės
2. na, aš truputį pasilengvinau sau darbą ir kukulius kepiau orkaitėje, o tik tada troškinau. Pamaniau, kad mano chebrai tiek prikepti ne mano sveikatai , plius mano dieta, tai sau dėjausi netroškintus kukulius, tiesiog iš orkaitės . Ir padažą dariau paprastą, tiesiog pakepinau morkas su svogūnais, dėjau miltų, tada truputį vandenuko ir grietinės
1. aiškumėlis
2. kitaip tariant - "valgėm paprastus kotletus, bet su gražiu vardu"
QUOTE(murzilkaa @ 2010 02 08, 21:22)
1.tos bambioskes mergaites tai paprasciausi kotletukai tik pavadinimas gerai skamba
2.aisku budavo ir nukrypimu bet man vis tiek smagiau jau geriau viena vakara pasedet prie meniu negu kasdien galvot ka ci siandien pagaminus
2.aisku budavo ir nukrypimu bet man vis tiek smagiau jau geriau viena vakara pasedet prie meniu negu kasdien galvot ka ci siandien pagaminus
ai, tai aš Rudnosiukais tokius skanėstus vadinu čia SM kažkada receptą radau
2. o jei kas nors savaitės eigoje ir keičiasi (kažko labai žiauriai užsimanau, ar staiga pastebiu kokį "besibaigiantį" produktą),tai tą pasikeitimą nesunku įtraukti į meniu
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 08, 22:12)
na va siandien is sito pigaus farso gaminau kotletus -kepsnelius ..... tesla gavosi tikrai koses konsistencijos
tai gal sekantį kartą tiesiog reikia tą faršą maišyti su kitu, geresniu