Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 3

QUOTE(Vėjūna @ 2010 01 26, 14:18)

pusryciai-varskeciai su aguonomis su bananiniu padazu.

thumbup.gif šaunuolė. kaip suprantu ne 1 vaikiukas.
gal galima plačiau apie šį patiekalą?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 01 26, 14:29)
thumbup.gif  šaunuolė. kaip suprantu ne 1 vaikiukas.
gal galima plačiau apie šį patiekalą?

Du, dideli, beveik vyrai ax.gif

Varskecius gaminau tokiomis proporcijomis: 400g. varskes, 1 kiausinis, 3 saukstai miltu, 3 saukstai cukraus ir 2 saukstai aguonu. Viska sumaisyti formuoti varskecius, kuriuos apvolioti miltuose ir kepti keptuveje.
Padazui sutrinam viena banana, tinka ir kiek pagyvenes biggrin.gif , apie 3 saukstus grietineles ir 1 sauksta medaus. Labai skanus padaziukas, jeigu ji padarom is vakaro ir per nakti palaikom saldytuve, tai ryte issitraukiam toki ala krema. To daryti nebutina, bet patartina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2010 01 26, 14:48)
Du, dideli, beveik vyrai  ax.gif
Varskecius gaminau tokiomis proporcijomis: 400g. varskes, 1 kiausinis, 3 saukstai miltu, 3 saukstai cukraus ir 2 saukstai aguonu. Viska sumaisyti formuoti varskecius, kuriuos apvolioti miltuose ir kepti keptuveje.
Padazui sutrinam viena banana, tinka ir kiek pagyvenes biggrin.gif , apie 3 saukstus grietineles ir 1 sauksta medaus. Labai skanus padaziukas, jeigu ji padarom is vakaro ir per nakti palaikom saldytuve, tai ryte issitraukiam toki ala krema. To daryti nebutina, bet patartina biggrin.gif

super
na bet jei vaikinai du ir dar jūs su vyru, tai šaunu už tokią sumą taip skaniai valgyt
Atsakyti
Sveikos, per menesi maistui isleidziam 600 lt. Triju asmenu seima. Sakyciau valgom tikrai pilna burna. Galbut galima butu dar mazint, bet manau nukentetu maisto kokybe. Cia toks apskaiciuotas siai dienai normalus menesio krepselis.
Perkam viska patys, darzoviu negaunam is kaimu.
Farso pirktinio niekada neperku, pirktinis gal pigesnis, nu bet geriau maziau man jo, bet uztat skonis
Silkiu gatavu neperku niekada ,tik su galvom

Savaitgali susimaliau apie kila mesgalio kiaules kumpio. Mokejau 10 lt uz ta mesa.Farsa panaudojau- i darzoviu troskini 2 dienom, kotletams 2 dienom. Dar liko kotletu kuriuos valgem siand ryte su makaronais
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2010 01 25, 11:49)
Aš perku silkes su galvomis, jas išvalau ir užpilu, tada laikau šaltai balkone, galima ir šaldytuve.
Kodėl jums nesilaikė nežinau net, gal pačios silkės nekokios buvo g.gif . Pas mus į darbą atveža vienas vyrukas savo sūdytas, tai nei karto nepasitaikė prastos ir nesugedo schmoll.gif .

Ačiū labai už komentarą 4u.gif Aš gi žioplė blush2.gif neišdarinėjau jų, palikau su visom galvom doh.gif Silkės buvo labai gražios - didelės ir riebios, tik pardavėja sakė, kad nesūrios, manau ir dėl to galėjo nesilaikyti. O šiaip ir pas mus nebūtų jos savaitę stovėjusios, tik kad pasigavom noro virusą visa šeimyna, tai nieko tokio negalėjom valgyti doh.gif Užtai taip ir atsitiko.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2010 01 26, 16:58)

Savaitgali susimaliau apie kila mesgalio kiaules kumpio. Mokejau 10 lt uz ta mesa.Farsa panaudojau- i darzoviu troskini 2 dienom, kotletams 2 dienom. Dar liko kotletu kuriuos valgem siand ryte su makaronais

blush2.gif bet neturiu mėsmalės, reiktų įsigyt. mes kai į lenkus važiuojam, tai ten tarp daugiabučių aptikę tokią mažą firminę parduotuvę, ten vietoj mala mėsą, paprašai, prie tavo akių kokią nori sumala, tai thumbup.gif ir kaina gal apie 10 zlotų kg, bijau suklyst, seniai jua bebuvau
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2010 01 26, 15:58)
Sveikos, per menesi maistui isleidziam 600 lt. Triju asmenu seima. Sakyciau valgom tikrai pilna burna. Galbut galima butu dar mazint, bet manau nukentetu maisto kokybe. Cia toks apskaiciuotas siai dienai normalus menesio krepselis.
Perkam viska patys, darzoviu negaunam is kaimu.
Farso pirktinio niekada neperku, pirktinis gal pigesnis, nu bet geriau maziau man jo, bet  uztat skonis
Silkiu gatavu neperku niekada ,tik su galvom

Tu mali elektrine mėsmale? Aš ir turiu tokią svajonę ją įsigyti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2010 01 26, 14:11)
Siandien suskaiciavau, kad praejusia savaite vien maistui isleidom 65lt blush2.gif bet cia jau iskaitant kava (10lt), katino maista ir dar i svecius vaziavom tai  keli litai prisidejo.
Siryt MB iteikiau sarasiuka ka griztant nupirkt (kaip tik pakeliui maxima yra),maciau miltam,skalbimo milteliam akcija yra, tai uzsipirksim biskiuka "i prieki", nes jau po truputi baiginejas.  g.gif

labai sauniai itilpai thumbup.gif na mano situacija pasikeite, dabar yra ir vyras , tai i 50 lt savaitei nezinau ar tilpsim ,bandysiu i 50-70 lt bet nedaugiau ant triju zmoniu manes, vyro ir vaiko . O musu mazajai ,kaip jau minejau atskirai islaidos eina , ana savaite maximoj buvo 20 proc nuolaida kudikiu maisteliui ,pampersams.Tai uzsipirkau pampers, misinuku aptamil pora dezuciu, tyreliu ,sultyciu, mesytes dar jai saldykli turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 01 26, 16:56)
blush2.gif  bet neturiu mėsmalės, reiktų įsigyt. mes kai į lenkus važiuojam, tai ten tarp daugiabučių aptikę tokią mažą firminę parduotuvę, ten vietoj mala mėsą, paprašai, prie tavo akių kokią nori sumala, tai  thumbup.gif  ir kaina gal apie 10 zlotų kg, bijau suklyst, seniai jua bebuvau

Taigi mala turguose, bent pas mus Šiauliuose mala, perkant mėsą duoda čekiuką,tai arba pirkit iš čia kokį maą gabaliuką ir eikit susimalt su tuo čekiuku, arba tiesiog šokoladą paduokit ir sumals manau
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 01 26, 19:41)
ana savaite  maximoj buvo 20 proc nuolaida kudikiu maisteliui ,pampersams.Tai uzsipirkau pampers, misinuku aptamil pora dezuciu, tyreliu ,sultyciu, mesytes dar jai saldykli turiu  4u.gif

o neperki nieko www.asorti.lt , ten mačiau ir pampersai ir mišinukai, ir tyrelės pigiau, aš nepirkau, nes iš lenkų parsivežu. lenkuose pvz. pampersų pakas kainuoja 52 kažkur zlotus, o jei dar pataikai nuolaidai, tai 44-45 zlotai, pvz mišinukas NAN, aš duodavau, pas mus apie 16 lt, ten būdavo 13 zlotų
QUOTE(deimapov @ 2010 01 26, 19:43)
Taigi mala turguose, bent pas mus Šiauliuose mala, perkant mėsą duoda čekiuką,tai arba pirkit iš čia kokį maą gabaliuką ir eikit susimalt su tuo čekiuku, arba tiesiog šokoladą paduokit ir sumals manau

aišku, dėkui, niekada nepagalvojau, manau sumala. kažką minėjo draugė, kad ir prekybos centruose ir supjausto plonai, ir sumala
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 01 26, 21:49)
o neperki nieko www.asorti.lt , ten mačiau ir pampersai ir mišinukai, ir tyrelės pigiau, aš nepirkau, nes iš lenkų parsivežu. lenkuose pvz. pampersų pakas kainuoja 52 kažkur zlotus, o jei dar pataikai nuolaidai, tai 44-45 zlotai, pvz mišinukas NAN, aš duodavau, pas mus apie 16 lt, ten būdavo 13 zlotų

kazkaip visad perku is maximu arba norfos , reiks paziuret kas tas www.asorti.lt , o i Lenkija tai kur as ten vaziuosiu , kiek bendzui ( pas mane bendzinas) iseis .... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos

Isitraukiau sita tema i favoritus, mokysiuos taupyti is jusu...kai paziurejau kiek per menesi isleidziat maistui, tai zandikaulis atvipo...pasijutau tikra islaidune.
Labai patiko Vejunos aprasymas thumbup.gif ir kaip jus sugebat taip pigiai issisukt? bigsmile.gif o kokia zuvi pirkot, kad 3 dienas valget ir tik 6 lt kainavo??
Kas yra maistingoji kose? ir dar kazkokios kojeles kas cia per daiktas? ax.gif
Atsakyti