Atkeliauju su praejusios savaite meniu. Si karta islaidos maistui neblogos, tilpau i 100, tik saldikli kiek prasvarinau, kas visai sveika
Pirmadienis:
pusryciai-
varskeciai su aguonomis su bananiniu padazu.
pietus - modeliu kojeles su greitai marinuotu kopustu salotom ir bulvem gaminti sekmadieni.
vakariene -
pieniska makaronu sriuba, savaitgali keptos plikytos teslos lazdeles su grietines kremu desertui.
Antradienis:
pusryciai-
universalus blynas su krabu lazdeliu idaru,
pietus - as nesiausi nuo savaitgalio likusio tuno pyrago, vaikams buvo likes universalus blynas.
vakariene - pabaigem savaitgalio modeliu kojeles su marinuotais burokeliais ir bulvem,
viriau darzoviu sriuba, desertui turejom razinu/cinamono mielini pyraga kepta sekmadieni.
Treciadienis:
pusryciai -
manu kose pietus - as dejausi paskutini tuno pyraga, vaikai sugrize suvalge koses likucius, dar tepesi sumustiniu su kumpiu.
vakariene -
kepta zuvis su marinuotu morku/svogunu/grietines padazu.
Ketvirtadienis:
pusryciai -
maistingoji kose su virtos mesytes/svogunu/morku padazu.
pietus - as nesiausi pusryciu koses, vaikams taip pat liko koses dar valge vakarykscia zuvi.
vakariene -
naminiai ceburekai, brandinta darzoviu sriuba.
Penktadienis:
pusryciai -
cukiniju/pievagrybiu blynai.
pietus -vakaryksciai ceburekai, vaikams dar prireike sumustiniu su kumpiu.
vakariene - likuciu sunaikinimas, man vakarykste maistingoji kose, vyrui likusi zuvis, vaikams dar buvo like keli ceburekai, visi dar suvalgem po nedideli bliudeli darzoviu sriubos.
Sestadienis:
pusryciai - karsti sumustiniai su kakava.
pietus -
vistienos krutineliu cili troskinys, burokeliu salotos, virtos bulves.
vakariene -tas pats vistienos krutineliu cili troskinys, saltiems uzkandziams
viriau saltiena.Sekmadienis:
pusryciai - saltiena su duona ir krienu/majonezo padazu.
pietus -
orkaiteje kepti marinuoti sonkauliukai su pekino kopusto salotom ir virtom bulvemvakariene -
burokeliu sriuba, pyragas su varskes idaru.
Per savaite pirkau: pienas/kefyras - 6,75lt., suris fermentinis, - 7,30lt., duona/bulka - 6,08lt., vaisiai - 16,61lt., sviestas - 7,17lt., grietine - 3,88lt., zuvis - 6,49lt., darzoves- 1,94lt., farsas- 4,64lt., desra- 5,69lt., varske - 5,56lt., pievagrybiai - 2,49lt., miltai - 2,99lt., pomidoru padazas- 3,65lt.,maistingosios kruopos - 2,25lt., konservuoti pomidorai- 1,89lt., manai - 1,45lt., cukrus - 2,99lt., razinos - 2,26lt.
VISO: 92,07lt.