QUOTE(kristyyynyte @ 2010 01 25, 14:55)
mano vaikai net juros nemate
su tokiom mamos pastangom, tikrai pamatys
aš jūrą pamačiau 23 metų pirmą kartą, toks gyvenimas, bet užtat tada savo vaiką ir nusivežiau. tėvai tiesiog neturėjo tam galimybės, be jūros davė kitų gerų glėbį savybių. taip kad nenusimink.
QUOTE(Mergelė @ 2010 01 25, 16:11)
Paskaičiau temos pavadinimą, tiksliau kur mes bazarinam apie visas bėdas. Toks juokas suėmė
juk čia apie tai kaip sutilpti į 200 lt šeimai maistui. Bet gi smagu tokiam draugiškam būry ir savo širdgėlas išlieti.
toks gyvenimas. kur moteriškės-ten viena tema neapsiribosim.
QUOTE(Gija* @ 2010 01 25, 17:38)
Sveikutes, jungiuosi ir as, jau rasausi visas islaidas, meniu ir kita pirmadieni pateiksiu..Taupome ir mes, nes ir paskolos ir mokesciai daug suryja, kaip nors
junkis
šaunu, kuo daugiau mūsų, tuo daugiau virtuvės idėjų vadinamų "pigiai ir skaniai"
QUOTE(SilRa @ 2010 01 25, 17:48)
ačiū Dievui, kad man tai jau antras vaikis, tai rūbelių pirkti kaip ir neprireiks, vežimėlį gavom, lovytę turim,visokių šiaip daiktelių yra... mažai ką pirkt reiks
tuom ir džiaugiuosi
o į temą - šiandien maistui išleidau tik 3lt
jap, tokie dalykai gerai.
o aš apie 35 lt+ 17 litų maximinių, bet jų neskaičiuosiu
QUOTE(Erikutė @ 2010 01 25, 18:04)
Čia sudėjau vyro draudimą ir paskolą.
Dujų balionas kainuoja 55 lt(paskutinį kartą tiek mokėjau),užtenka maždaug 4-6 mėn,žiūrint kaip ką virsi,orkaitė elektrinė
Tų idėjų nelabai yra- sriubų panelės nemėgsta,kotletai turi būti iš kiaulienos faršo,pirkto tik IKI(bandžiau kelis kartus apgaut perkant iš kitur pigesnį,nepavyko
),košės taip pat nelabai toleruojamos,geriau karšti sumuštiniai
Jei viena gyvenčiau turbūt maistui išleisčiau 100 lt mėn
tai taip visur yra. vaikai toookie išrankūs, bet ko tik dėl jų nepadarom.
bet tai dujų tada ilgam tikrai išeina, šaunu
mes turim suveršt šią savaitę diržus, bet...pasiėmiau tą iki puodą, jau 130 lt nėra, dar paskambino, kad debetu du mėnesius nenusiskaičiavo signalizacijos moksčio, teko lėkt ir 60 litų vešt..ech..kredito jau 200 lt nuimta, o dar 1,5 savaitės iki algų