QUOTE(mazge1979 @ 2010 01 25, 12:05)
norisi atsidėt, bet šiuo metu niekaip neišeina, turim daug visokių išlaidų, bet norim išsilygint per kelis mėnesius ir būtinai pataupyt. mano ir mašina streikuoja. sakiau nusipirksiu tą paprastą metalinę už kelis litus taupyklę ir taupysiu pinigėlius vasarai, nors po kelis litukus mesdama, vis šis tas, noriu ir aš savo vaikus pradžiugint kažkuo. jie nekalti, kad tokios gyvenimo sąlygos. va jau geriau su maistu sukamės. seniau išleisdavom iki 400-300 lt per savaitę, kai tą galėjom, vėliau mažinom iki 300-200, dabar jau antra savaitė su 150 išsiverčiu. vaikam vis skaniau ką nuperku, apti galiu ir paprasčiau. reikia taupyt, nes niekas nežino, kiek dar čia mus suverš valdžia.
tai vat ir mano didziausias noras
kazkur vaikus nuvezt , kazka kad jie pamatytu jau buvom Vilniaus vichy vandens parke pora kartu , Kauno zoo sode + karuselese , Anykciu arklio muziejuje,siauruko (traukiniu) muziejuje
Mums buto mokesciams daugiausia iseina
As tai korteleje savo pasitaupau , o mano 5 metuku dukryte savo taupykle turi tai metalinius litukus ir geltonus centus metam
o taupykle pasidarem is misinuko dezutes ,apklijavom popierium ir paveiksliukais kokius dukryte is senu zurnalu issikirpo
Vakar iskratem dar viena taupykle kurioje vien baltus centus dejom ,tai suskaiciavau 12.70 lt - surusiavau ir palaipsniui isleisiu, vakar maximoj pardavejai iteikiau maiseli baltu centu 5 lt