Sveikos
Ateinu ir aš nusikalus visa
Pirmadienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su sūriu ir lašiša, sūreliai, mums
grikių košė.
2. Pietūs vaikams liko marinuotų vištienos sparnelių su ryžiais, aš irgi į darbą kelis sparnelius įsidėjau su duona, vyras kugelį ir sriubą nešėsi.
3. Vakarienei padariau
vištienos troškinį su daržovėmis (morkos, bulvės, briuselio kopūstai, šparaginės), aš pasišildžiau sau sriubos.
Antradienis;1. Pusryčiai vaikams sumuštiniai su sūriu, sūreliai, mums
dribsnių košė su uogiene.
2. Pietūs vaikams vištienos troškinys. Aš įsidėjau grūdėtos varškės su duona, vyras nešėsi kugelį ir sriubos.
3. Vakarienei valgėm likučius, vaikai pabaigė vištienos sparnelius, aš sriubos pasišildžiau, vyras troškinį. Vėliau padariau
pekino salotas su kepta duona.
Trečiadienis:1.Pusryčiai
ryžių košė ir sumuštiniai su tepamu sūriu, sūreliai.
2. Pietūs vaikams vištienos troškinys, vyrui troškinys ir sriuba, aš sumuštinių įsidėjau.
3. Vakarienei
makaronai su grybų padažu, vėliau dar vaikams pakepiau kugelio su kiaušiniu.
Ketvirtadienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su šokoladiniu kremu, sūreliai, mums vakarykštė ryžių košė.
2. Pietūs vaikams makaronai su grybų padažu, troškinio buvo. MB kugelį įsidėjo, aš makaronus.
3. Vakarienei
vištos kepenėlės su bulvių koše ir raugintais kopūstais.
Penktadienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su sūriu. Mums
dribsnių košė su uogiene.
2. Pietūs vaikams kepenėlės su bulvių koše, MB paskutinį troškinį susidėjo, aš kepenėles su duona, jogurtą.
3. Vakarienei likučius valgėm, nes buvo likusių kepenėlių, makaronų su grybais, košės nuo pusryčių. Aš vėlai gryžau, teko naikinti šeimai kas yra šaldytuve. Nakčiai kepiau kiaušinienę
Šeštadienis:1. Pusryčiai
grikių košė, vaikai dar grūdėtos varškės valgė.
2. Pietūs
"ale čili" troškinys (prikepinu faršo su daug morkų ir svogūnų, patroškinau su pomidorais savose sultyse ir pabaigoje dėjau konservuotų pupelių, ir išjungus suspaudžiau galvutę česnako), valgėm su kepintu batonu.
3. Vakarienei
miltiniai blynai. Vėliau iškepiau sausainukus.
Sekmadienis:1. Pusryčiai grikių košė vakarykštė, kam miltiniai blynai (irgi tešla likusi nuo vakarienės) .
2. Pietūs
koldūnai su spirgučių padažu ur rūgštynių sriuba su galkutėmis (nuo koldūnų paėmiau truputį faršo).
3. Vakarienei
pieniška sriuba bus.
Pirkta: mandarinai pekino salota, agurotis, šampinjonai - 6.40 lt, batonas, duona - 5 lt, briuselio kopūstai 0.98 lt, kiaušiniai 10 vnt - 4 lt, pienas 5 lt, grietinė 1.99 lt, meduoliai 2.98 lt, zefyrai 3.98 lt, kukurūzų kruopos 0.99 lt, majonezas 1.98 lt, varškės desertas 3.18 lt, sviestas 2.99 lt, sūreliai 1.95 lt, tepamas sūris 1.99 lt, rūkytas sūris 3.07 lt, grūdėta varškė 1.99 lt, trapučiai 2.35 lt, sriuba 0.55 lt, mandarinai 1.50 lt, kepenėlės 6 lt, pomidorų padažas 1.49 lt, sausainiai į darbą 5.25 lt, kava 8.99 lt., duona, batonas 5.25 lt.
Viso: 79,85 lt
Sekmadienį buvau kepus pietums kugelį, bet po šeštadienio visi matyt dar sotūs buvom, tai praktiškai liko nepaliestas. Tai visą savaitę vyrui pietums buvo kugelis. Dar gavom raugintų kopūstų, nes mama per daug pasidarius, tai mums atidavė. Savaitgalį dariau virtuvėje truputį tvarką, tai radau produktų ką jau buvau ir užmiršus visai. Spintelėje radau kažkada per akciją užpirktų sausainių, ir kondensuoto (buvo pradarytas, bet nelabai sutirštėjęs), tai padariau tinginį. Tuo pačiu išleidau šaldiklį (pasinaudojau proga kol šaltas oras lauke), radau dar kaimiško sviesto kelis gabaliukus (nuo vasaros
), tai iškepiau sausainukus ant greitųjų. Radau dar pora gabalų riebesnės kiaulienos, bet tokia tinkama tik šaltienai
, tai teks dasipirkti vištienos ir kelias kojas ir bus šaltiena. Ir dar vienas neblogas radinys buvo kepenėlių įdaras, likęs nuo kažkada, tai išviriau bulvių šiandien ryte ir padarysiu žemaičių vyrui į darbą visai savaitei ir užšaldysiu. Ai, dar lašišos kepsniams radau, penkis nedidukus gabaliukaus, bet patroškinsiu su daržovėmis ir išeis po normalią porciją prie ryžių
.