pamirsot barscius
rūgštynių sriuba, perlinės kruopos su bulvėm
QUOTE(mickute7 @ 2010 01 22, 13:17)
Geriau sakyk, kad visai nemėgsta
O jei kokią trinta moliūgų sriuba ? Svogūnienė Šaltibarščiai Saldi sriuba
Šiaip jau išrankus vyrelis, nes maniškiui nepatiko sriuba, tai ir apseis be sriubos. O jei netinka, tai būtų pasiūlyta pačiam pasigaminti. Bet jis greičiausiai nieko nedarytų
O jei kokią trinta moliūgų sriuba ? Svogūnienė Šaltibarščiai Saldi sriuba
Šiaip jau išrankus vyrelis, nes maniškiui nepatiko sriuba, tai ir apseis be sriubos. O jei netinka, tai būtų pasiūlyta pačiam pasigaminti. Bet jis greičiausiai nieko nedarytų
verdu pomidorienę, jei išvis nevirčiau tai užgraužtų negyvai nervina mane tas jo išrankumas maistui man tai neturi reikšmės aš ir savaitę pvz vien kotletais maitintis galėčiau man išviso vienodai ką į skrandį įmest, o tas tai gurmanas dar pateikimas turi būti ale restoraninis
barščiai, rugštynės, perlinės jau anksčiau buvau įrašius į netinkamų sąrašiuką
QUOTE(mickute7 @ 2010 01 22, 14:17)
O jei netinka, tai būtų pasiūlyta pačiam pasigaminti.
pas mane ir tokia tvarka, jei nepatinka, lipdyk iš š...pats bandutę, skaniau bus. bet mano neišrankus
QUOTE(Nikoleta @ 2010 01 22, 16:20)
tada tau užuojauta
mano šitoj srity tai tyli, dar pats super pagamina, bet kitur...ai visi jie vyrai
QUOTE(mazge1979 @ 2010 01 22, 17:34)
lipdyk iš š...pats bandutę, skaniau bus
maniskis trecia diena pildamasis tos pacios sriubos bliudeli paziurejo gailiom akim - o antro nebus??
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 22, 18:00)
maniskis trecia diena pildamasis tos pacios sriubos bliudeli paziurejo gailiom akim - o antro nebus??
vargšas, tokiu atveju pripilu ANTRĄ dubenėlį mes ką tik suvalgėm sriubos pupelių-kukurūzų, sakė super
Sveikos, aš čia šiek tiek ne į temą, bet gal žinot, ar Vilniuje yra Kraitenės parduotuvė, man reikia būtent lašišos, o parduotuvėse labai jau brangu
QUOTE(Nikoleta @ 2010 01 22, 15:20)
verdu pomidorienę, jei išvis nevirčiau tai užgraužtų negyvai nervina mane tas jo išrankumas maistui man tai neturi reikšmės aš ir savaitę pvz vien kotletais maitintis galėčiau man išviso vienodai ką į skrandį įmest, o tas tai gurmanas dar pateikimas turi būti ale restoraninis
nu užuojauta tau. Man tai būtų ragas.
aš ryt varysiu papirkti kavos į Maximą. Nes Paulig Prezident kava savaitgalio kaina 8,99Lt už 500 gr. O dar 15% nuolaida. tai gaunas 7,64 Lt
aš tai aliejaus nusipirkau natura to, akcija dabar, nes jau visai baigiu, o šis man labai patinka
Del sriubu nezinau kaip jus darote, kartais labai apsimoka daryti trintas:)Visko pridedu, paskui prieskoniai ir viska sutrinu. Tada niekam nekyla klausima, ka virei, kodel to dejai ar ano:)Nors tikrai negaliu skustis mano vyras sriubinis, jam svarbu skystimelis kartais mane dar pamoko del maisto darymo:)
Sveikos, jau seniai berašiau mūsų meniu, bet jūsiškius visada skaitau savo nerašiau, nes vyrą išleidau į komandiruotes, tai viena pati valgiau, o dar buvo sesija, tai vien sumuštiniais gyva buvau. Sakiau jau šią savaitę parašysiu, bet žiūriu, kad jokių idėjų nebus tikriausiai ir šią savaitėlę, nes tiek vakar tiek šiandien valgiau ne namie (vaišino), kotletus gatavus nusipirkau, tik pasišildyti reikėjo. Na galėsiu įmesti idomumo dėlei. Po kol kas išleista 11lt, pradėjau nuo antraidenio rašyti.
QUOTE(metute79 @ 2010 01 21, 16:29)
Aciu uz nuoroda. Tikrai vertas demesio meniu. Labai pritariu, kad 4-5 lt. zmogui dienai tikrai nera "bado" meniu. Mes panasiai uz tiek maitinames, aisku reikia kazkiek pamastyti ka kur pikti, kazkiek pasisukioti virtuveje, bet rezultatas gali buti net labai skanus ir ivairus.. Tikrai nemazai mergaiciu siame skyrelyje prasisuka su gerokai maziau, as su saviskiais 4-5 cia beveik islaidune