QUOTE(SilRa @ 2010 01 17, 21:25)
kad pabraukt nelabai moku
šiaip tai tada parašysiu, jei bus negaminta mano
PIRMADIENIS
I. sumuštiniai su šlapianke, mažajam ryžių košė
II. bulvių plokštainis( likęs nuo sekmadienio), pasišildėm mikrobangėj, vyresnėliui-ryžių košė, mažajam-daržovienė su mėsa
III. varškės keksas(kepiaupavakarėj), čirviniai blynai(įdėjo anyta) su uogiene, pienas, kompotas
dar anyta įdėjo sūrelių kelis, mandarinų, valgėm ledų
ANTRADIENIS
I. vakarykštė ryžių košė, tyrelė su varške mažajam, , didesniajam sumuštiniai su rūkyta dešra
II. atkepinti makaronai su ketčupu (likę nuo sekmadienio), vyras valgė lašinius su šaldytuve rastu puse pomidoro ir puse paprikos, rūgštynių sriuba, mažajam daržovienė su mėsos kukuliais
III. kepiau orkaitėje kotletus, virtos bulvės, marinuoti agurkai, šparaginės pupelės
dar valgėm vakarykštį keksą, anytos mandarinus, obuolius ir sūrelių vaikai po 1
TREČIADIENIS
I. sumuštiniai su rūlyta dešra, mažasis valgė daug šlapiankės
II. pas mano tėvus aš ir vyresnėlis valgėm žirnių sriubą, kepsniukus su virtom bulvėm ir burokėlių salotom, vyras išsinešė vakarykščių kotletų į darbą
III.mažajam-bulvių-morkų tyrė namie virta, mėsos kukuliai, mes valgėm anytos išvirtus cepelinus
IV. kepiau duoną, vagėm su sūriu, b gėrė alaus, aš-vyno taurę, valgėm ledų, vynuogių( radau pirkt labai pigiai, jau nukainotų, bet gerų)
KETVIRTADIENIS
I. sumuštiniai su r. dešra, sūrelis, kiaušinienė
II. vakarykštė rūškynių sriuba
III. vakarykščiai kotletai su bulvėm ir daržovėm, mažajam daržovienė su mėsa
IV. virėm plovą
dar valgėm vakarykščią keptą duoną, kelis rstus mandarinus ir vynuoges
PENKTADIENIS
I. sumuštiniai su r. dešra, batonas su sviestu, sūrelis ( čia kaip kas norėjo)
II. kotletai, bulvės, burokėliai (valgėm su vaikais pas tėvus), vyras nešėsi į darbą plovą
III. namie aš ir vyresnėlis valgėm plovą, mažajam-daržovienė su mėsos kukuliais
IV. kepėm ryžių miltų tešloje svogūnus, brokolius, krabų lazdeles, kepėm česnakinę bagetę (rimi akcija), mažajam viriau ryžių košę
ŠEŠTADIENIS
I. likę brokoliai, svogūnai ir krabų lazdelės, ledai, šakotis (įdėta anytos0, vaikai valgė po sūrelį (įdėjo mano mama)
II.mažajam bulvių-morkų košė su mėsa, aš valgiau sumuštinius su r. dešra
III. koldūnai (iš šaldiklio)
IV. miltiniai blynai su uogiene ar grietine, ledai
SEKMADIENIS
I. manų košė, sumuštiniai su kumpiu( b ryte nupirko mėsos spec. parduotuvėj didelį gabalą)
II. mažajam daržovės su mėsa, valgėm vakarykščius blynus
III. svečiuose, nešėmės namie keptą migdolų pyragą (pusgaminis)
IV. vaikam išviriau ryžių košės, mes ką radom šaldytuve
šią savaitę išleidau tik 137.41 SUPER
dar liko: du vištos ketvirčiai (įdėjo anyta), džiovintų obuoliukų kompotui, žuvies faršas(kurio vis nepanaudoju), fermentinio sūrio pakelis, duona, batonas, 10 kiaušinių, apie 0.6 kg rūkyto kumpio, sumuštiniams lašišos
gėrimus rašau į kitą sąrašą, nes pirkom einant į svečius brendžio ir b pirko aną dieną kelias alaus. na mes tai daug valgom.