QUOTE(savitre @ 2009 12 07, 22:02)
mano vyras kai nešdavosi į darbą tai jo pietų meniu būdavo: virti kiaušiniai su majonezu ar sumuštinių pavidale; apie mišraines jau sakė kepdavau bandeles su krabų lazdelėm su faršu su virta mėsyte; virta mėsytė tikdavo (arba kepta)ir sumuštiniams arba į salotas;dar puikiai tikdavo kiušiniai įdaryti su šprotais ir pan.; šaltiena darydavau, tušonkes ; įvairias makaronų salotas; tėtis į darbą kepdavosi lašinius ("kresnas") pakui tiek mano vyro tiek tėčio gyvenime atsirado termosai kuriuose maistas ilgai išlikdavo karštas o tada jau įsidėdavo bet ka i darbą
papildau dar lietinius galima keptis tai tas pats lavašas
papildau dar lietinius galima keptis tai tas pats lavašas
maniškis taip pat kai dirbo tai laikui begant įsigyjo termosą skirtą maistui (12-15lt) ir kuo puikiausiai išsprendėm tą problemą: kaip valgyti šiltus pietus