QUOTE(mazge1979 @ 2010 01 14, 23:54)
bet vistiek šaunuolė esi
pasistengsiu buti dar saunesne.
QUOTE(mazge1979 @ 2010 01 15, 08:41)
va su šituo dalyku truputį aš vargstu. kai buvo gerai su finansais, valgėm viską, vaikas taip pat buvo l. palepinamas, dabar vis mažiau, todėl jo meniu labai susiaurėjo, nes niekas jam neįtinka. kad kalta aš, tą suprantu. nuperkam ir dabar, palepinam, bet nevalgo tai to, tai ano, tai to išvaizda ne tokia, tai skonis keistas ir pan. kartais eina miegot nevalgęs, bet paskui ir nešokinėju, kitą dieną suvalgo daugiau. visą laiką gamint pagal jo reikalavimus nebeišeina.aiškinu jam, kad mokomės taupyt.
aš užsiauginu savo daržovių, bet valgo tik agurkus, bulves, morkas ir burokus, marinuoju, vakuoju pati, tai šitas perku tik l. retai. įvairias konservuotas mišraines dėdavau į troškinį, daug bulvių, mėsytės, būdavo 2-3 dienom, labai skanu ir taupu, bet baigėsi mišrainės, o troškinio su kopūstais nevalgo.
o kiek pas jus valgančių, kad savaitei tik 40 lt?pas mus 4, tai netelpam į tiek.
ir as anksciau palyginus daug pirkau .... nu bet nieko , skaniai padarau ir pigiai ,ir nepasakyciau kad prasciau valgom nei anksciau
( tiesiog anksciau duona pirkdavau po 3 lt , o dabar po 0.89 cnt , piena "mu" pirkdavau po 3 su centais , dabar norfini po 1 lt ) beje tas slapenkas desras dazniausiai ieskau is pigesniu , bet ziuriu ,kad auksciausia rusis butu ( del vaiko) , buna ir pirma rusi nugriebiu
vistienos desra tokia is norfos nebloga ....is tikro tas taupus pigus maitinimasis tai ,kaip atrakcija , pasimaitinti pigiai pilnavertiskai ir sutaupyti lituku