QUOTE(murzilkaa @ 2010 01 13, 23:53)
nu jus man zioplei paaiskinkit koki ta vafli imat?
cia tie kur lakstais pardavinejami ar pacios kazkaip kepat?
jei lakstais tai nelabai suprantu kaip ji susukat juk jis perluzta
ar drekinat?
zodziu rytoj lauksiu issamaus paaiskinimo nes jau vien nuo skaitymo seiles taskosi
cia tie kur lakstais pardavinejami ar pacios kazkaip kepat?
jei lakstais tai nelabai suprantu kaip ji susukat juk jis perluzta
ar drekinat?
zodziu rytoj lauksiu issamaus paaiskinimo nes jau vien nuo skaitymo seiles taskosi
As tai perku, kad ir pigiausius vaflius ar kokie patinka
As renkuosi tuos didelius. Pasiradau kuo skystesne ta mase (kad lengvai teptusi) ir istepu. Kelias minutes palaikau, vaflis suminksteja nuo mases. Ir tada susuku.
Pamirkau i kiausinio plakini, dar jei turiu pavolioju i dziuveselius, jei ne nereikia.
ir kepu su trupucio aliejaus keptuveje.
Gana greitai iskepa.
Skanu tiek karstas tiek saltas.
Papildyta:
O norint tilpti i 200 per menesi paprasciausiai reikia daugiau fantazijos
As kai truksta pinigeliu darau daugiau maisto naminio ir stengiuosi neiti i parduotuve. Padarau sarasiuka butiniausiu pirkiniu saviskiui ir zinau jog jis neisleis daugiau nei galima, nes as priperku dar visko ne pagal sarasa
O gaminu naminius koldunus, varsketukus, ivairius troskinius, daug sriubu, daug patiekalu su vistiena (nes cia pigiausia mesa, o mes be mesos negalim )
Jei kam idomu, galesiu dar smulkmenu visokiu parasyt