Supratau,Meian,bet pas mane ant torto jis jau trecia para,bet nesudziuves,toks minkstas
Pintike, labai grazus tortukas
aciu, mergaites, uz grazius zodzius ir bandymus padeti sprendziant ,,problema,,gaila,is arti negaliu pademonstruoti,nes fotikas prastas,visko gali buti,kad gal ir grietinele persilo,nes dirbau tai laaaabai letai is tiesu ,tai net nekvepuodavau tais momentais ,kai dedavau linija ant torto na,gyveni ir mokaisi,kita karta,gal kitoki krema isbandysiu
aciu
aciu
QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 10, 21:07)
Supratau,Meian,bet pas mane ant torto jis jau trecia para,bet nesudziuves,toks minkstas
Tik po sito komentaro zmoniskai paziurejau i recepta... LABAI ATSIPRASAU, tikrai nusisnekejau, nes praeita karta uzmeciau aki i sudedamasias dalis ir neatkreipiau demesio nei i kiekius, nei i gamybos buda Tikrai turi but minkstas, vos tiek cukraus 5 baltymams... tam "aisingui" sueina 80g ar daugiau, ir jis neplakamas voneleje.
Atsiprasau dar karta uz sita nusikalbejima
As irgi sezono proga kazkoki virusa pasigavus ropineju, tai kazkaip labai jau, ziuriu, jis paveike "logisko kalbejimo" funkcijas
Na pagaliau aš atėjau su PAPUOŠTU tortu
Galimą jį pavadinti "Pirmas kartas" Nes pirma kartą gamintas pastilažas; pirmas dengtas tortas; pirmi plikyti lapeliai; pirma kart paišyta su aisingu Tik rožės iš šokolado kažkaip labai jau nori tyžti, nors ir šaldytuve stovi Kažint kaip brolis jį rytoj nuveš iki mamos, tikiuosi jos visai nesusmegs Viduje ananasinio torto biskvitas, perteptas grietinelės - plombyrinės varškės kremu ir kons. persikai.
Aišku dirbti dar reikia laaabai daug
Galimą jį pavadinti "Pirmas kartas" Nes pirma kartą gamintas pastilažas; pirmas dengtas tortas; pirmi plikyti lapeliai; pirma kart paišyta su aisingu Tik rožės iš šokolado kažkaip labai jau nori tyžti, nors ir šaldytuve stovi Kažint kaip brolis jį rytoj nuveš iki mamos, tikiuosi jos visai nesusmegs Viduje ananasinio torto biskvitas, perteptas grietinelės - plombyrinės varškės kremu ir kons. persikai.
Sniege26-saunus tortukas
Meian,as sventai tikiu tavim Parasiau tik todel,kad galvoju aisingas apdziuna ir tampa toks tirpstantis burnoj ir zinau kaip sitas kremas jauciasi
Meian,as sventai tikiu tavim Parasiau tik todel,kad galvoju aisingas apdziuna ir tampa toks tirpstantis burnoj ir zinau kaip sitas kremas jauciasi
Sniege26 saunuole-pirmune(nuo zodzio pirmas ) Labai rozytes dailios
QUOTE(Andas @ 2009 12 09, 23:56)
Sveikos mergaitės, jooo prisiskaičiau čia iki valios ir dar keli tūkstančiai žinučių liko Aš turbūt būsiu pradedantysis, nes dar tik forma biskvitui nusipirkau, bet tikiuosi kažkas gausis su jūsų šauniais patarimais. Ką jau padarysi, kad man 22-uosius metus einančiam vaikinui, parūpo kulinarija, o ne žvejyba :| Tikiuosi sutarsim
Papildyta:
Noriu torto... ot laikai atejo... neissikepu torto...
QUOTE(Sniege26 @ 2009 12 10, 22:59)
Galimą jį pavadinti "Pirmas kartas" Nes pirma kartą gamintas pastilažas; pirmas dengtas tortas; pirmi plikyti lapeliai; pirma kart paišyta su aisingu Tik rožės iš šokolado kažkaip labai jau nori tyžti, nors ir šaldytuve stovi Kažint kaip brolis jį rytoj nuveš iki mamos, tikiuosi jos visai nesusmegs
Galimą jį pavadinti "Pirmas kartas" Nes pirma kartą gamintas pastilažas; pirmas dengtas tortas; pirmi plikyti lapeliai; pirma kart paišyta su aisingu Tik rožės iš šokolado kažkaip labai jau nori tyžti, nors ir šaldytuve stovi Kažint kaip brolis jį rytoj nuveš iki mamos, tikiuosi jos visai nesusmegs
Lapeliai liuksiniai, rozes irgi kokios dailios Saunuole
QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 10, 23:03)
Tikra tiesa...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 10, 23:43)
Norejau klaust, kiek jau laiko, bet paziurejau parasa, ir tapo aisku...
Laikas dabar ir tavo vyrui uzsukt i sita foruma, kad ismoktu tenkint zmonos poreikius
QUOTE(Meian @ 2009 12 10, 22:48)
Laikas dabar ir tavo vyrui uzsukt i sita foruma, kad ismoktu tenkint zmonos poreikius
Turbut sunys dvest pradetu (tfu tfu tfu), jei man vyras torta ISKEPTU pati galeciau issikept, ale kad as jau tingiu... va meduolius tik kepalioju, vaflius...
QUOTE(Sniege26 @ 2009 12 10, 22:59)
ogo, koks saunus pirmas bandymas, o rozes tai tikrai labai grazios
Padėkit!!! SOS!..
Iškepiau tortą,sutepiau su mascarponi kremu, dabar bandau padengti kraštus sviestiniu kremu, bet man nesitepa,veliasi viskas. Nes noriu paskui dengti apdengimo mase.
Iškepiau tortą,sutepiau su mascarponi kremu, dabar bandau padengti kraštus sviestiniu kremu, bet man nesitepa,veliasi viskas. Nes noriu paskui dengti apdengimo mase.