Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Supratau,Meian,bet pas mane ant torto jis jau trecia para,bet nesudziuves,toks minkstas g.gif
Atsakyti
Pintike, labai grazus tortukas wub.gif
Atsakyti
aciu, mergaites, uz grazius zodzius ir bandymus padeti sprendziant ,,problema,,gaila,is arti negaliu pademonstruoti,nes fotikas prastas,visko gali buti,kad gal ir grietinele persilo,nes dirbau tai laaaabai letai doh.gif is tiesu ,tai net nekvepuodavau tais momentais ,kai dedavau linija ant torto lotuliukas.gif na,gyveni ir mokaisi,kita karta,gal kitoki krema isbandysiu ax.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 10, 21:07)
Supratau,Meian,bet pas mane ant torto jis jau trecia para,bet nesudziuves,toks minkstas g.gif

Tik po sito komentaro zmoniskai paziurejau i recepta... blush2.gif LABAI ATSIPRASAU, tikrai nusisnekejau, nes praeita karta uzmeciau aki i sudedamasias dalis ir neatkreipiau demesio nei i kiekius, nei i gamybos buda doh.gif Tikrai turi but minkstas, vos tiek cukraus 5 baltymams... tam "aisingui" sueina 80g ar daugiau, ir jis neplakamas voneleje.

Atsiprasau dar karta uz sita nusikalbejima doh.gif

As irgi sezono proga kazkoki virusa pasigavus ropineju, tai kazkaip labai jau, ziuriu, jis paveike "logisko kalbejimo" funkcijas
lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pagaliau aš atėjau su PAPUOŠTU tortu ax.gif
Galimą jį pavadinti "Pirmas kartas" lotuliukas.gif Nes pirma kartą gamintas pastilažas; pirmas dengtas tortas; pirmi plikyti lapeliai; pirma kart paišyta su aisingu blush2.gif Tik rožės iš šokolado kažkaip labai jau nori tyžti, nors ir šaldytuve stovi doh.gif Kažint kaip brolis jį rytoj nuveš iki mamos, tikiuosi jos visai nesusmegs g.gif Viduje ananasinio torto biskvitas, perteptas grietinelės - plombyrinės varškės kremu ir kons. persikai.
user posted image
Aišku dirbti dar reikia laaabai daug smile.gif
Atsakyti
Sniege26-saunus tortukas thumbup.gif
Meian,as sventai tikiu tavim bigsmile.gif Parasiau tik todel,kad galvoju aisingas apdziuna ir tampa toks tirpstantis burnoj ir zinau kaip sitas kremas jauciasi blush2.gif
Atsakyti
Sniege26 saunuole-pirmune(nuo zodzio pirmas smile.gif ) 4u.gif Labai rozytes dailios
Atsakyti
QUOTE(Andas @ 2009 12 09, 23:56)
Sveikos mergaitės, jooo prisiskaičiau čia iki valios ir dar keli tūkstančiai žinučių liko smile.gif Aš turbūt būsiu pradedantysis, nes dar tik forma biskvitui nusipirkau, bet tikiuosi kažkas gausis su jūsų šauniais patarimais. Ką jau padarysi, kad man 22-uosius metus einančiam vaikinui, parūpo kulinarija, o ne žvejyba :| Tikiuosi sutarsim smile.gif

huh.gif huh.gif thumbup.gif
Papildyta:
Noriu torto... umn.gif ot laikai atejo... neissikepu torto...
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2009 12 10, 22:59)
Galimą jį pavadinti "Pirmas kartas" lotuliukas.gif  Nes pirma kartą gamintas pastilažas; pirmas dengtas tortas; pirmi plikyti lapeliai; pirma kart paišyta su aisingu blush2.gif  Tik rožės iš šokolado kažkaip labai jau nori tyžti, nors ir šaldytuve stovi  doh.gif  Kažint kaip brolis jį rytoj nuveš iki mamos, tikiuosi jos visai nesusmegs g.gif

Lapeliai liuksiniai, rozes irgi kokios dailios wub.gif Saunuole thumbup.gif

QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 10, 23:03)
Meian,as sventai tikiu tavim bigsmile.gif Parasiau tik todel,kad galvoju aisingas apdziuna ir tampa toks tirpstantis burnoj ir zinau kaip sitas kremas jauciasi blush2.gif

Tikra tiesa... blush2.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 10, 23:43)
huh.gif  huh.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Noriu torto...  umn.gif ot laikai atejo... neissikepu torto...

Norejau klaust, kiek jau laiko, bet paziurejau parasa, ir tapo aisku... smile.gif

Laikas dabar ir tavo vyrui uzsukt i sita foruma, kad ismoktu tenkint zmonos poreikius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 12 10, 22:48)

Laikas dabar ir tavo vyrui uzsukt i sita foruma, kad ismoktu tenkint zmonos poreikius  ax.gif

Turbut sunys dvest pradetu (tfu tfu tfu), jei man vyras torta ISKEPTU lotuliukas.gif pati galeciau issikept, ale kad as jau tingiu... va meduolius tik kepalioju, vaflius...
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2009 12 10, 22:59)
Galimą jį pavadinti "Pirmas kartas" lotuliukas.gif  Nes pirma kartą gamintas pastilažas; pirmas dengtas tortas; pirmi plikyti lapeliai; pirma kart paišyta su aisingu blush2.gif  Tik rožės iš šokolado kažkaip labai jau nori tyžti, nors ir šaldytuve stovi  doh.gif  Kažint kaip brolis jį rytoj nuveš iki mamos, tikiuosi jos visai nesusmegs g.gif Viduje ananasinio torto biskvitas, perteptas grietinelės - plombyrinės varškės kremu ir kons. persikai.
Aišku dirbti dar reikia laaabai daug smile.gif

ogo, koks saunus pirmas bandymas, o rozes tai tikrai labai grazios thumbup.gif
Atsakyti
Padėkit!!! SOS!..
Iškepiau tortą,sutepiau su mascarponi kremu, dabar bandau padengti kraštus sviestiniu kremu, bet man nesitepa,veliasi viskas. doh.gif Nes noriu paskui dengti apdengimo mase.
Atsakyti